Wil je in 2023 ook Quantum-Sprongen gaan maken?

Doe mee met mijn 6 weken programma en stap in jouw beste versie!

START 2 JANUARI 2023

Internetversie

ook al jouw dromen kunt waarmaken!

In de wekelijkse Groep Hypnose Sessies gaan we aan de slag om al jouw belemmerende overtuigingen te elimineren. Tevens ga je contact maken met je Hogere Zelf en alle eigenschappen die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden te kunnen downloaden en activeren!

The Light by Eva

De wereld heeft jouw licht NU nodig!

 • Voel je dat het tijd is voor iets anders, maar weet je niet goed wat?
 • Geeft jouw huidige baan, partner, woonomgeving jouw geen voldoening meer?
 • Heb je het gevoel vast te zitten en niet vooruit te komen?
 • Denk je dat je geen invloed hebt over alles wat er nu gebeurt?
 • Heb je motivatie nodig, een houvast, wat richting, een schop onder je kont?
 • En wil je NU echt van start met jouw zielenmissie?
JOIN THE LIGHT TRIBE 

Het is tijd om volledig in je kracht te gaan staan en jouw unieke licht te laten schijnen!

the-light

Een hele bijzondere tijd

Wij leven in een heel bijzondere tijd waar niets blijkt te zijn wat het is en niets blijft zoals het was. Dagelijks worden we uitgedaagd, met prikkels, triggers en bangmakerij. Ik nodig je uit om juist nu heel dicht bij jezelf te blijven, jouw vibratie te verhogen en te gaan leven vanuit je hart. Het is tijd dat je herinnerd wie je bent en wat jouw missie hier op aarde is. En diep van binnen weet je al wel wat je mag gaan doen, maar misschien durf je de stap nog niet te zetten. 

Word lid van een privé-community van mensen op dezelfde reis als jij: stel vragen, deel je voortgang en help anderen. 

connectors

De regie terug pakken

In The Light Tribe deel ik de keuzes die ik persoonlijk dagelijks maak om trouw te blijven aan mijzelf en geef ik je inzichten om ook in jouw leven de juiste keuzes te maken. De keuzes die het beste bij jou passen om zo de regie terug te pakken op alle vlakken in je leven! Ik neem je mee in mijn eigen leven en deel mijn kijk op thema’s als (zelf)liefde, vriendschap, ambitie, familie, gezinsleven, zelfvertrouwen en verlies. De afgelopen twee jaar waren voor mij (en waarschijnlijk ook voor jou) super intens! Ik heb moeilijke keuzes moeten maken en knopen doorgehakt en mijn leven is daardoor, op alle gebieden (werk, relatie, wonen), 180 graden veranderd. Misschien sta jij nu ook op zo'n punt, dat je niet meer verder kunt of wilt. Je word door een onzichtbare kracht vooruit geduwd of je het nu wilt of niet!

Durft jij te kiezen voor al jouw wensen en dromen en kun je loslaten wat jou niet meer dient?


 1. Ik heb geen geld om datgene te gaan doe wat ik echt wil

 2. Er valt geen geld te verdienen met wat ik wil gaan doen

 3. Ik heb niet het juiste diploma of opleiding gedaan

 4. Waar haal ik de tijd vandaan, ik heb het al zo druk

 5. Ik kan nergens anders werken of wonen in verband met...

 6. Wie zit er nu op mij te wachten?

 7. Ik heb geen idee wat mijn dromen zijn!


In The Light ga je ontdekken


 • Hoe je in je kracht kunt gaan staan

 • Jouw waarheid kunt spreken

 • Beter bij je gevoel en intuïtie kunt komen

 • Dat alle antwoorden in jezelf zitten

 • Hoe je jouw emoties onder controle krijgt

 • Hoe je meer energie kunt krijgen

 • Hoe je positief en in jouw eigen energie kunt blijven

 • Dat jij zelf op de eerste plaats komt

 • Hoe je anderen kunt inspireren door jezelf te zijn

 • Hoe je in je kracht kunt gaan staan


The Light Tribe start  2 januari 2022! Dat is over:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
LEES VERDER

Wat zou jij willen bereiken in 6 weken?

Welk doel jij ook hebt, ik ga je daarbij helpen! Met een 6 weken programma via een gloednieuwe app waar je jouw persoonlijke doelen gaat bereiken en gelijkgestemden kunt ontmoeten: The Light Tribe!
Je kunt nu lid worden van de oprichtersgroep voor The Light Tribe. Dat betekend dat we heel nauw gaan samenwerken om je te helpen je doelen te bereiken. Je krijgt ook een enorme korting op de prijs die ik in de toekomst zal vragen. De reden daarvoor is dat ik je gedurende het programma om feedback zal vragen en ik zou graag willen dat je een van mijn succescases voor de toekomst bent. Hoe klinkt dat?

app
€ 444,-
€ 222,-

Step in The Light Tribe

Stap in jouw missen en doe mee met het 6 weken coachings-programma waar je door Eva van Zeeland via een gloednieuwe app jouw persoonlijke doelen gaat bereiken en gelijkgestemden kunt ontmoeten: The Light Tribe! Als lid van de oprichtersgroep ontvang je nu zelfs 50% korting en blijvend toegang tot het programma.
JOIN THE TRIBE 


Betaling in termijnen mogelijk

In de wekelijkse Groep Hypnose Sessies gaan we aan de slag om al jouw belemmerende overtuigingen te elimineren. Tevens ga je contact maken met je hogere zelf en alle eigenschappen die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden te kunnen downloaden en activeren.

zon en maan
Alle onderdelen van het programma heb je altijd bij de hand in de nieuwe app 'The Light by Eva'. Zo kun je overal waar je bent de verschillende onderdelen bekijken. Mocht je liever op de computer, laptop of tablet kijken, dan kan dat ook met de internetversie.
zon en maan
Word lid van een privé-community van mensen, The Light Tribe, die op dezelfde reis als jij zijn: stel vragen, deel je voortgang en help anderen. Samen maken wij een mooie nieuwe wereld in verbinding en liefde. 
zon en maan
Tijdens een online gesprek van 1 uur zal ik met jouw in gesprek gaan om zo samen jouw doel(en) voor de komende 6 weken te bepalen. Je kunt mij dan ook alles vragen over het programma en delen wat er bij jou leeft. 
zon en maan

We gaan niet alleen praten, maar direct echt aan de slag... ACTIE! Je ontvangt een journal met motiverende opdrachten om jouw persoonlijke doel(en) in te zetten en daarbij horende activiteiten te plannen. 

BONUS! Toegang tot de Cosmic MasterClass

Krijg toegang tot de opname van de online MASTERCLASS van The Great Cosmic Show. Tijdens deze MasterClass worden ervaringsverhalen verteld, ontdek je hoe je bewust zelf contact kunt maken met je hogere zelf en begeleiders uit het universum en wordt er kennis gedeeld die jouw innerlijke kennis en weten activeert.

CADEAU VOOR JOU!

Microbewegingen Challenge

Je krijgt toegang tot de 21 dagen challenge om dagelijks meer te bewegen vanuit huis zonder dat je sportkleding aan hoeft te doen en gaat zweten. Deze is challenge is onderdeel van mijn boek 'Slank door MicroBewegingen'. Via de 'The Light' app heb je toegang tot de 21 dagen challenge om direct dagelijks meer te gaan bewegen!

Veel gestelde vragen


Wanneer start het programma?

Je gaat van start na de zomer op donderdag 1 september 2022. Een geweldige start van het nieuwe seizoen!


Krijg ik ondersteuning?

Ja absoluut! Onmiddellijk na registratie krijg je een link naar onze privé chat community waar je rechtstreeks in contact kunt komen met Eva van Zeeland en The Light Tribe om je ervaringen, vragen en persoonlijke groei-ontdekkingen te delen.


Kan ik de Coaching Calls terug kijken?

Ja! De herhalingen van alle live-gesprekken zullen beschikbaar zijn voor weergave in de app. Data van de 6 LIVE COACHING CALLS zijn op verschillende dagen en op verschillende tijden zodat er voor iedereen wel een geschikt moment bij zit.

Kan ik het programma ook na de 6 weken nog bekijken?

Jazeker! Je bent immers onderdeel van de oprichtersgroep van The Light Tribe en hebt blijvend toegang tot het programma. Je kunt zo op elk moment alle informatie weer bekijken.
Kan ik ook in termijnen betalen?Ja, je hebt de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen. 
Heb je nog een andere vraag over het programma? 

Stuur dan een e-mail of stuur een bericht via de chat op deze pagina.