summer-detox

Verander je leven binnen 2 weken!

Detox samen met Eva van Zeeland van 22 mei t/m 4 juni 2023

Geef je lichaam een NATURAL BOOSTER!

Alleen Detoxen is lastig... Daarom heb ik deze twee weken durende Group Detox gemaakt. Zo is het veel leuker!

Deze live Group Detox van 2 weken duurt van 22 mei t/m 4 juni 2023 en zal persoonlijk begeleidt worden door Eva van Zeeland via live videogesprekken (opnames beschikbaar na elk gesprek), plus een dagelijkse groepschat met directe toegang tot Eva om je detox-ervaring volledig te ondersteunen, om je vragen te beantwoorden en je te motiveren en inspireren! 

 • Krijg de verborgen en gecensureerde informatie over kritieke gezondheidsproblemen waar je geen antwoorden op krijgt vanuit de reguliere gezondheidswetenschappen.
 • Krijg antwoord op persoonlijke gezondheidsvragen direct beantwoord door Eva en andere deelnemers, zodat je niet door de pijn, het lijden en de kosten van vallen en opstaan hoeft te gaan!
 • Maak contact met gelijkgestemden, vanuit het hart levende mensen  (vaak als "raar" beschouwd door vrienden en familie) om je ervaringen op gezondheids-, bewustzijns- en levenspad te verkennen en te delen!

Je zult kennis ontvangen om elk aspect van je leven te voeden en te verbeteren... en veel plezier te hebben in onze online community.

vol-zelfvertrouwen-in-bikini

Linda

36 jaar uit Cothen

Meer energie en
een rustige buik

Het volhouden ging prima. Het viel me achteraf erg mee. Ik heb geen hongergevoel gehad en geen trek in tussendoortjes. De af- en opbouw dagen waren met de heerlijke recepten gewoon genieten. Het enige waar ik last van had was hoofdpijn de eerste twee dagen. Waarschijnlijk door de koffie te laten staan. Ik merk dat ik geen dips meer heb overdag, veel energieker ben en een rustige buik (geen opgeblazen gevoel meer) heb. De workouts vond ik een super begin van de dag. Gelijk wakker fit de dag in kunnen gaan! Ik vond de workouts wel pittig. Als je normaal niet sport lijkt het me echt te hoog gegrepen. Ik vond het leuk te merken dat het elke dag makkelijker ging. Na de detox heb ik zeker meer zelfvertrouwen. Ik ben gelijk een mooie, nieuwe bikini gaan kopen!

Een frisse start van de lente!

Detox

€ 85

€ 55 

SUMMER GROUP DETOX

Speciaal voor jou ontwikkelde ik een complete Group Detox kuur die je lichaam reinigt, voedt en rust geeft. Met als resultaat een frisse start van de lente met meer energie, wat overtollige kilootjes minder en een flinke dosis zelfvertrouwen er bij! Na deze 2 weken voel jij je weer gezond en energiek en kun je alles aan! Bovendien maak je met de Group Detox meteen een goede herstart naar de Miss Natural Lifestyle. Veel informatie en tips kun je ook na je detox blijven gebruiken. Net als de 50 heerlijke recepten!

 • Deelnemers over hun detox

  Ik slaap beter en heb minder buikpijn

  "Ik zag op tegen de sap/soep dagen, maar dat viel enorm mee. Ik voel mij veel fitter, heb minder buikpijn, ben minder moe en slaap beter!"

  Birgit, 41 jaar uit Milsbeek

  Veel lekkere recepten!

  "Ik voel mij super energiek! Mijn organen doen weer wat ze horen te doen. Het was goed vol te houden, veel lekkere recepten en motiverend genoeg om mee door te gaan."

  Andrea, 48 jaar uit Hoogezand

  Mijn buik is strakker

  Een prettige detox om vol te kunnen houden. Mijn huid voelt zachter, mijn buik is strakker, meer energie en ik zit weer lekker in mijn vel!"

  Hester, 30 jaar uit Leeuwarden

  De 2 Weken Group Detox ziet er als volgt uit:

  detox

  Welkom & Voorbereiding

  Dag 1 t/m 4 (van 22 t/m 25 mei 2023)

  Op maandag 21 mei om 19:00 uur is de eerste Live Coaching Call waarin je uitleg krijgt over de 2 weken Group Detox. Je krijgt te horen wat je nu al het beste kunt laten staan en welke boodschappen je in huis kunt halen ter voorbereiding. Ook zal je uitleg krijgen over het gebruik van de app en de ledenomgeving. 

  Detox Afbouwdagen

  Dag 5 t/m 7 (van 26 t/m 28 mei 2023)

  Nu start de eigenlijke detox echt! Tijdens de 3 afbouwdagen ga je schoon eten en drinken zonder; koffie, frisdrank, alcohol, suiker, zoetstoffen, kant-en-klaar producten, e-nummers, eten uit blik, vlees, vis, gefrituurd voedsel, zuivelproducten, eieren, pasta, rijst en brood. Je ontvangt voor alle drie de dagen recepten voor het ontbijt, lunch, sap, snack en diner.

  Detox Sapdagen

  Dag 8 t/m 11 (29 mei t/m 1 juni 2023) 

  Deze 4 dagen ga je uitsluitend sappen, water en thee drinken. Je ontvangt hiervoor 10 verschillende detox sap recepten. Om te zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt, ontvang je tijdens de detox kuur ook advies voor het gebruik van voedingssupplementen.

  Detox Opbouwdagen

  Dag 12 t/m 14 (2 t/m 4 juni 2023)

  Na de sapdagen is het van belang om je lichaam weer langzaam te laten wennen aan het elke dag eten van ‘normaal’ voedsel. Tijdens de 3 opbouwdagen eet je lichte maaltijden vol voedingsstoffen om je lichaam optimaal te kunnen reinigen.

  Alle 50 recepten zijn 100% plantaardig en zonder gluten, zuivel en toegevoegde suiker

  Lisette

  43 jaar uit Den Haag

  letterlijk en figuurlijk lichter

  Al een tijdje zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik was moe en lusteloos. De detoxperiode ging prima. Ik had al eerder een sapkuur gedaan, maar dat was niet te vergelijken met deze Summer Detox. Ik voelde me goed en het programma was compleet en afwisselend. Het mooie van deze detox vind ik dat het gericht is op body & mind. Tijdens de afbouwdagen was ik positief verrast door de heerlijke recepten. De sapdagen gaven me rust omdat ik niet hoefde na te denken over koken en eten. Ik heb niet alle workouts gedaan, maar wel veel. Ik vond het heerlijk om naar enthousiaste Eva te kijken en mee te doen. Het deed me zelfs een beetje denken aan een favoriete workout die ik vroeger op video (ja, lang geleden) deed en grijsgedraaid heb. Het meest inspirerend vond ik de opdracht over passie en jezelf op nummer 1 zetten. Vaak zet ik mijn gezin toch boven mezelf, maar tijdens deze detox nam ik alle tijd voor mezelf. Ik voel me letterlijk en figuurlijk lichter. Het heeft me inzichten en energie gegeven om een nieuwe gezonde weg in te slaan. Ik neem deze zomer 3 bikini’s mee op vakantie. America, here I come!

  Deelnemers over hun detox

  Ik zit weer veel beter in mijn vel en kan het iedereen aanraden.

  Ik deed mee omdat ik de kilo’s die er tijdens mijn ziekte bij waren gekomen er niet zo makkelijk af kreeg. Het leek mij goed om via deze detox de knop weer om te draaien en zo dus weer helemaal over te stappen op gezondere voeding. De meeste smoothies blijf ik gebruiken en de aardbeisalade is echt favoriet! Ik voelde mij na de 2e dag al veel energieker en heb ook weer veel meer zin om dingen te ondernemen in plaats van bank te hangen. Zelfvertrouwen had ik al, maar ik zit inderdaad weer veel beter in mijn vel en kan het iedereen aanraden.

  Andrea, 49 jaar uit Hoogezand

  Na de detox voel ik mij vitaler en lichamelijk en geestelijk beter.

  Reden van deelname was om mijzelf van binnen schoon te maken. Ik leefde al zoveel mogelijk suikervrij. Met deze 10 daagse kuur heb ik de puntjes op de i gezet. Ik heb de detox heel goed volgehouden zonder hongergevoel. Echt heel erg lekker gegeten. De workouts gingen goed. Ik ben yogalerares, dus deed ze naast mijn dagelijkse oefeningen. Na de detox voel ik mij vitaler en lichamelijk en geestelijk voel ik me beter. Ik heb helemaal zin om de 4-daagse van Apeldoorn te gaan doen. Ik voel me beter voorbereid dan anders. Ik voel me sterk. Ik vond het heel fijn om te doen. Eva en jij deed het heel leuk. Het lesmateriaal zit goed in elkaar. Mijn compliment!

  Maryam, 67 jaar uit Leidschendam

  Ik voel mij beweeglijker, mooier en ik straal!

  Ik heb de detox als mild ervaren. Tijdens de afbouwdagen heb ik erg smakelijk gegeten. De sapdagen heb ik geen honger gehad, maar was blij dat het ‘maar’ 4 dagen waren. De workouts vond ik in het begin erg zwaar. Dag drie over geslagen i.v.m. spierpijn. Verderop het programma vond ik de oefeningen beter te doen. Ik voel me SUPER! Lichamelijk merk ik verschil omdat ik 3 kilo! kwijt ben in deze 10 dagen. Ik voel me beweeglijker, mooier en ik straal. Krijg lovende reacties uit mijn omgeving. Geestelijk heb ik de meeste winst geboekt. Dank Eva! Ik ben uit de schaduw in de zon gestapt.

  Jet, 49 jaar uit Ulft

  Inclusief 10 minuten Work-Outs!

  work-out

  Met een dagelijkse work-out verhoog je jouw energieverbruik en verstevig je al je spieren. Middels een eenvoudige 10 minuten work-out die je gewoon vanuit huis kunt volgen. Eva laat je in duidelijke instructievideo’s de oefeningen zien en geeft daarbij uitleg over de juiste uitvoering. Alle work-out video’s zijn opgenomen op het strand zodat jij alvast helemaal in de zomerstemming komt! Je kunt de video’s vanuit de Miss Natural ledenomgeving bekijken op je eigen computer, tablet of telefoon.


  Daarbij ontvang je ook een work-out schema om op te hangen en aanwijzingen hoe je variaties kunt maken op alle bewegingen. Alle oefeningen zijn geschikt voor beginners, maar ook uitdagend voor meer getrainde deelnemers. En natuurlijk gericht op het verkrijgen van een platte buik, slanke benen en strakke billen!

  Extra: Lekker in je vel coachingstraject

  Je bent mooi en mag stralen!

  Lichamelijk ben je tijdens de detox met voeding en beweging heel bewust bezig. Maar dat alleen is niet voldoende! Ook mentaal kun je detoxen van negatieve gedachten over jezelf. 

  Met het ‘Lekker in je vel’ coachingstraject zorg ik er voor dat je meer vertrouwen krijgt in jezelf, uit je oude bekende comfort zone komt en de uitstraling krijgt die past bij jouw mooie leuke nieuwe bikini/tankini/badpak!

  Gedurende jouw detox ontvang je van mij elke dag een coachingsmail met motiverende woorden, opdrachten, praktische tips en adviezen. Zodat je met een flinke dosis zelfvertrouwen de zomer in kan gaan!

   beach-ready

  Is deze 2 Weken Group Detox kuur iets voor mij?

  Beantwoord de volgende vragen:

  • Wil je de verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid in eigen handen nemen? 
  • Uit je vertrouwde comfort zone komen en iets nieuws gaat ondernemen?
  • Wil je meer energie hebben en wat overtollige kilootjes minder?
  • Je lichaam reinigen, voeden en rust geven?
  • Meer calorieën verbranden en letterlijk strakker in je vel komt te zitten?
  • Kun je wel wat motivatie gebruiken?

  Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt én je bereidt bent om er voor te gaan, dan is deze 2 Weken Group Detox kuur bedoeld voor jou!

  Ja, ik wil een NATURAL BOOSTER >>>

  Is-een-detox-iets-voor-mij

  Klaar voor jouw NATURAL BOOSTER?

  Met 100% Garantie

  Wij bieden je een 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer deze detox kuur om een of andere reden niks voor jou is, dan mag je ons een e-mail sturen en ontvang je het geld terug.

  Eva van Zeeland; “Ik heb graag alleen tevreden deelnemers!”

  Eva, voor wie is deze 2 Weken Group Detox?

  Deze 2 Weken Group Detox kuur is geschikt voor iedereen die al bewust bezig is met gezonde voeding of dat graag zou willen. Bij voorkeur eet je al suikervrij, kook je zonder pakjes en zakjes en heb je al eens eerder een milde detox gedaan, zoals bijvoorbeeld de Clean Start 21 dagen detox van Miss Natural. Eet je nog niet volgens de Miss Natural Lifestyle, dan zou ik je adviseren eerst 40 dagen zonder suiker te gaan. De detox kuur is juist ook heel geschikt als je de Miss Natural Lifestyle weer wilt oppakken.

  Goed om te weten!

  Je kunt een detox vergelijken met het ontstoppen van een afvoerputje. Echter wanneer je de kraan open zet (lever ontgift) en de darm niet goed werkt (verstopping gootsteen) de afvalproducten dus ook niet uit je lichaam verwijderd kunnen worden. Hierdoor kun je ongemakken ervaren zoals bijvoorbeeld hoofdpijn.

  Deze intensieve detox is NIET GESCHIKT bij zwangerschap, geven van borstvoeding, maag -darmklachten, kanker of overige ernstige lichamelijke klachten. Adviseer hiervoor eerst een (natuurgeneeskundig) arts voor advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

  Je kunt deze detox ook beter niet doen als je een eetstoornis hebt.

    detox-kuur

  Veel gestelde vragen over de Group Detox


  Wanneer start de detox?

  De Group Detox is van maandag 22 mei t/m zondag 4 juni 2023. De 4 LIVE COACHING CALLS op 22, 25, 29 mei en 1 juni 2023 om 19:30 uur.


  Krijg ik ondersteuning bij de detox?

  Ja absoluut! Onmiddellijk na registratie krijg je een link naar onze privé chat community waar je rechtstreeks in contact kunt komen met Eva van Zeeland en onze detox-gemeenschap om je ervaringen, vragen en persoonlijke groei-ontdekkingen te delen.


  Kan ik de Coaching Calls terug kijken?

  Ja! De herhalingen van alle live-gesprekken zullen beschikbaar zijn voor weergave in de 'The Light by Eva' app samen met alle andere detox-lessen. Data van de 4 LIVE COACHING CALLS op 22, 25, 28 mei en 1 juni 2023 om 19:30 uur (incl. opname)


  Moet ik detox supplementen aanschaffen?
  Nee! Deze detox is ontworpen als een op zichzelf staand detox-systeem dat je overal en op elk moment kunt doen zonder supplementen.

  Heb ik een slowjuicer nodig voor het maken van de detox sappen?

  Je hebt absoluut geen slowjuicer nodig. Een gewone blender volstaat. Indien je wel een slowjuicer hebt, dan kun je deze zeker gebruiken, maar je dient er niet een aan te schaffen.

  Hoe vaak zou ik moeten detoxen?

  Ontgiften is een levenslange weg van het afstoten van de gifstoffen die we verzamelen uit onze omgeving, stress, voedsel, medicijnen en de vele gifstoffen die we in het leven tegenkomen. Deze detox is bedoeld voor beginnende tot gevorderde detox-experts. Ideaal is om te detoxen in het voorjaar en in het najaar. 


  Als ik mij nu aanmeld wanneer ontvang ik dan toegang?

  Indien je de 2 Weken Group Detox besteld dan krijg je direct toegang tot alle informatie.

  Kun je de workout video’s ook na de 10 dagen nog bekijken?

  Jazeker! De 10 verschillende workouts, opdrachten en alle recepten staan in de Miss Natural ledenomgeving en speciale app. Je blijft daar na afloop van de Group Detox gewoon toegang tot houden.


  Ik ben al lid van de NATURAL LIFESTYLE CLUB kan ik dan ook mee doen?

  Ja, als bestaand lid kun je zonder extra kosten meedoen met de Group Detox. Stuur mij even een e-mail en ik voeg je toe!

  Heb je nog een andere vraag over de Group Detox? 

  Stuur dan een e-mail of stuur een bericht via de chat op deze pagina.

  Deze detox past gemakkelijk in je drukke schema!

  Wat gebeurt er als je niet ontgift?

  Decennia van wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat er meer dan 100 symptomen zijn die verband houden met stress en cellulaire toxines! Hier zijn er enkelen benoemd. Deze lijst is samengesteld gedurende 30 jaar onderzoek naar magnesiumtekorten door Dr. Carolyn Dean, waar ze ontdekte dat magnesium is uitgeput tijdens stress en toxiciteit, wat meer dan 100 symptomen veroorzaakt!


  1. Veranderde percepties
  2. Woede
  3. Angina
  4. Verhoogde angst
  5. Apathie
  6. Aritmie
  7. Astma
  8. Bloedproblemen
  9. Darmproblemen (opgeblazen gevoel, constipatie en gas)
  10. Hersentrauma
  11. Bronchitis, chronisch
  12. Behoefte aan stimulerende middelen
  13. Chronische vermoeidheid
  14. Koude ledematen
  15. Slechte concentratie
  16. Verwarring
  17. Stuiptrekkingen
  18. Depressie
  19. Diabetes
  20. Fibromyalgie
  21. Frustratie
  22. Hunkeren naar eten
  23. Hoofdpijn/Migraine
  24. Hartziekte
  25. Snelle hartslag
  26. Hoge bloeddruk
  27. Zware emoties
  28. Hyperactiviteit
  29. Hyperventilatie
  30. Onvruchtbaarheid
  31. Slapeloosheid
  32. Prikkelbaarheid
  33. Nierstenen
  34. Geheugenstoornis
  35. Minerale uitputting
  36. Spierkrampen
  37. Gevoelloosheid handen/voeten
  38. Osteoporose
  39. Paranoia
  40. Bijschildklier (hyper)
  41. PMS
  42. Polycysteuze eierstokken
  43. Aanhoudende negativiteit
  44. Syndroom van Raynaud
  45. Rusteloosheid
  46. Lage seksuele drang
  47. Kortademigheid
  48. Kort geheugen
  49. Snel geschrokken
  50. Stressvolle relaties
  51. Verlangen naar suiker
  52. Hyperactiviteit van de schildklier
  53. Tintelende handen/voeten
  54. Trillingen van handen
  55. Piepende ademhaling
  56. Gewichtstoename
  57. Lage motivatie en inspiratie

  Hoeveel kost stress van toxines jou?

  € 1.000, € 10.000? Of meer!


  Op een niveau van 1-10, hoe intens is jouw stress op dit moment?

  Waar ervaar je stress door toxiciteit?


  Je relaties? Je financiën? Van je werk? Een vorm of combinatie van lichamelijke ziekte, gewichtstoename, vermoeidheid, gebrek aan slaap, darmproblemen en hormonale onbalans? Verliezen aan medische rekeningen, verloren inkomsten en gemiste kansen? Verbroken relaties? Gebrek aan vertrouwen? Niet genoeg tijd? Moe, vermoeid en weinig zelfvertrouwen??


  OF ALLES VAN HET BOVENSTAANDE? Stress beïnvloedt ALLES, toch?

  DOE MEE MET DEZE LIVE DETOX VOOR SLECHTS €55!

  Hallo, ik ben Eva van Zeeland oprichter van Miss Natural Lifestyle, hét grootste platform gericht op natuurlijk leven en biologisch eten.


  Ik heb een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde en pas deze kennis toe voor mijzelf en mijn gezin. Deze studie gaat ervan uit dat voeding kan worden ingezet voor genezing in plaats van medicijnen die alleen symptomen bestrijden.


  Bij deze opleiding waren verschillende artsen, therapeuten en diëtisten betrokken. Toen ik hun kennis hoorde, dacht ik meteen: Waarom weet niet iedereen dit? Mijn tweede gedachte was: Dit moet iedereen weten!


  Zo is Miss Natural Lifestyle in 2011 ontstaan. Met als doel om deze waardevolle informatie voor een groot publiek toegankelijk te maken. Want mooie kreten en gezondheidslabels op verpakkingen vertellen helaas zelden de hele waarheid. 


  Neem ook zelf de verantwoordelijkheid voor je gezondheid en maak bewuste keuzes voor jezelf en jouw gezin. Ik help je graag op weg en laat je zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!


  Eva van Zeeland  - Miss Natural Lifestyle

  null