vaccinatieschade

Als bewuste mens denk je na over alles wat je tot je neemt. Dit doe je omdat je zelf verantwoordelijkheid neemt over jouw eigen gezondheid. Wat zit er eigenlijk allemaal in een vaccin? Verdiep je daar eens in en maak dan zelf een bewuste keuze. 

STAPHORST COVIDMELDINGEN VS ZIEKENHUISOPNAMES | DVO ONTMASKERD
STAPHORST COVIDMELDINGEN VS ZIEKENHUISOPNAMES | DVO ONTMASKERD
MANNEN MET DRUK OP DE BORST NA VACCIN | LICHT OP ZAKEN #4 - DVO
MANNEN MET DRUK OP DE BORST NA VACCIN | LICHT OP ZAKEN #4 - DVO
MOET DE JEUGD ONZE OUDEREN BESCHERMEN ? | LICHT OP ZAKEN #3 - DVO
MOET DE JEUGD ONZE OUDEREN BESCHERMEN ? | LICHT OP ZAKEN #3 - DVO
OPROEP 📯  LICHT op ZAKEN ✨  MOET DE JEUGD ONZE OUDEREN BESCHERMEN?
OPROEP 📯 LICHT op ZAKEN ✨ MOET DE JEUGD ONZE OUDEREN BESCHERMEN?
HET VACCIN JOURNAAL | VACCINDODEN - VACCINBESCHERMING | DVO JOURNAAL #8
HET VACCIN JOURNAAL | VACCINDODEN - VACCINBESCHERMING | DVO JOURNAAL #8
IS DIT DE VOLGENDE PANDEMIE? ✨  LICHT op ZAKEN
IS DIT DE VOLGENDE PANDEMIE? ✨ LICHT op ZAKEN
LICHT op ZAKEN ✨ PROBLEMEN NA VACCINATIE BELICHT
LICHT op ZAKEN ✨ PROBLEMEN NA VACCINATIE BELICHT
VACCINEREN TIJDENS ZWANGERSCHAP | LICHT OP ZAKEN #2 EVA VAN ZEELAND - DVO
VACCINEREN TIJDENS ZWANGERSCHAP | LICHT OP ZAKEN #2 EVA VAN ZEELAND - DVO
MENSTRUATIE EN VACCINS | LICHT OP ZAKEN #1 EVA VAN ZEELAND - DVO
MENSTRUATIE EN VACCINS | LICHT OP ZAKEN #1 EVA VAN ZEELAND - DVO
Licht-op-zaken

Deel jouw verhaal en steun ons!

In 'LICHT op ZAKEN' ✨ bespreekt onafhankelijk onderzoeksjournalist Eva van Zeeland onderwerpen die in het licht gezet mogen worden.  Deel jouw persoonlijke verhaal (kan anoniem) met daarin: ben je gevaccineerd, zo ja, wanneer, hoevaak en welk merk? Wat is er veranderd? Stuur gerust foto's mee van jezelf of iets anders dat je wilt delen. Vermeld ook je telefoonnummer als je in mijn uitzending (telefonisch) jouw verhaal wilt vertellen.

vaccinatie
Jij bent toch geen proefkonijn?

Maak ook een statement!

Klein maar fijn! Buttons sieren als decent accessoire en geven met stijl jouw boodschap door. Ook als cadeautje zijn deze kleine ronde broches heel populair.

  • Pak met 5 buttons
  • achterkant met naald om te bevestigen
  • diameter: 56 mm of 25 mm
  • materiaal: metaal, kunststof
  • Met de tekst; Ik ben toch geen proefkonijn! 

Blender actie vraagt om bewustwording en VEILIGHEID vaccineren voor ZWANGEREN

In deze video het hele interview dat Eva van Zeeland van Miss Natural Lifestyle 15 januari 2020 had met SBS6 Hart van Nederland. Je kunt hier goed zien dat ze een gesprek van 8 min. hebben terug weten te brengen naar een item van 2 min. waarin zij met enkele quotes in beeld is. De media beslist wat jij ziet! Durf jij echt te kijken naar twee kanten van het verhaal? Eva roept iedereen op om deze video te delen om te zorgen voor meer BEWUSTWORDING, TRANSPARANTIE en VEILIGHEID omtrent het thema vaccineren. Het is NU DE TIJD om op te staan.

Danny Ghosen interviewt Eva van Zeeland over 👶 Vaccineren 💉 voor zijn  programma op NPO2

Hoe betrouwbaar is het RIVM? Nelleke Bakker praat over haar werk bij de afdeling Vaccinaties.

In de Miss Natural Talk Show praat Eva van Zeeland met Nelleke Bakker die 25 jaar werkzaam was bij de afdeling vaccinaties van het RIVM. In 2015 neemt zij ontslag omdat zij zich niet meer kan vinden in hun zienswijze op gezondheid. Nelleke is moeder van inmiddels vier volwassen kinderen die zij liever niet had gevaccineerd had met de kennis die zij nu heeft. Aan haar twee ongevaccineerde kleinkinderen ziet zij ook duidelijk het verschil met wel gevaccineerde kinderen. 

Zing mee met het Vaccinatie Lied 🎶


Rustig
Leven
Tot corona kwam
Uit Wuhan

Hugo
En Markje
Zeggen dat wat
van Dissel wil

Vaccinatie
Vaccinatie
Dat hoeven wij echt niet

Vaccinatie
Indoctrinatie
Dat hoeven wij echt niet (nee) 

Wij willen zelf beslissen (woh oh, WHO)
Voelen niks voor verplichting (woh oh, WHO)
Bepalen zelf de richting (woh oh, WHO)
Hoeven geen vaccinatie


Normaal
Is ons normaal
Zonder afstand
Zonder mondkap

Rustig
Leven
Tot corona kwam
Uit Wuhan

Vaccinatie
Indoctrinatie
Dat hoeven wij echt niet (nee) 

Wij willen zelf beslissen (woh oh, WHO)
Voelen niks voor verplichting (woh oh, WHO)
Bepalen zelf de richting (woh oh, WHO)
Willen geen vaccinatie

Wat willen wij terug - onze vrijheid ( x 11)

Geen vaccinatie!

Wij willen zelf beslissen (woh oh, WHO)
Voelen niks voor verplichting (woh oh, WHO)
Bepalen zelf de richting (woh oh, WHO)

Hoeven geen vaccinatie
Geen vaccinatie
Geen indoctrinatie
Maar wel... goede ventilatie!

WHO geeft toe dat VACCINS NIET VEILIG zijn!

De WHO (De Wereldgezondheidsorganisatie) en artsen zeggen zelf tijdens de Global Vaccine Safety Summit op 3 december 2019 dat er geen onderzoeken zijn gedaan naar de veiligheid van vaccins en vaccineren! Ik geef je een samenvatting van de 2 uur durende live steam van gisteren waarin beelden getoond worden van deze vergadering en de ongelofelijke uitspraken die daar werden gedaan.

22 weken vaccinatie voor zwangeren

Er is weer een nieuw vaccin uitgebracht. De 22 wekenprik, oftewel de DKT Difterie Kinkhoest Tetanus -prik. Deze vaccinatie beschermt je niet alleen tegen kinkhoest maar ook tegen 2 andere ziektes: Tetanus en Difertie. Een los vaccin voor alleen bescherming tegen kinkhoest bestaat niet.

De Rijksoverheid laat weten dat de meeste volwassenen al eens zijn gevaccineerd tegen kinkhoest of dat ze (ongemerkt) kinkhoest hebben gehad. Vandaar dat tijdens je zwangerschap het halen van een herhalingsprik voldoende is. Dit heet een ‘boostervaccinatie’. Een booster bevat een lagere dosering werkzame stoffen dan een vaccin voor kinderen die nog niet zijn gevaccineerd. Wel moet je deze vaccinatie tijdens elke zwangerschap opnieuw krijgen voor een goede bescherming.

Het boostervaccin dat je krijgt is Boostrix® van GSK (GlaxoSmithKline B.V.). In de bijsluiter staat uit welke bestanddelen het vaccins precies bestaat. Op de pagina Wat zit er in een vaccin? kun je meer informatie vinden over de verschillende bestanddelen. Lees de bijsluiter zeer goed, er staan namelijk veel opmerkelijke zaken in >>


Vaccinatie voor zwangeren

Roken en drinken wordt afgeraden tijdens de zwangerschap, maar bacteriën, virussen en chemische stoffen kunnen we zonder problemen inspuiten? Informeer jezelf!

“In de afgelopen 25 jaar is de gemiddelde sterfte door kinkhoest onder zuigelingen één per twee jaar. Het doel van deze vaccinatie is de kans op kinkhoest bij de zuigeling in de eerste maanden na de geboorte te verlagen en complicaties en overlijden ten gevolge van kinkhoest te voorkomen. Opvallend hoe voortvarend deze nieuwe vaccinatie ingevoerd gaat worden, want deugdelijk bewijs dat een DKTP-booster op deze manier toegediend zuigelingen behoedt voor complicaties en overlijden, ontbreekt.”

Lees alle feiten en vragen over vaccineren voor zwangeren >>


Bron: Geneesmiddelenbulletin

Mythes en waarheid van de vaccinatiecampagne

Bieden vaccinaties echt uitgebreide bescherming tegen gevaarlijke ziekten? Vaccinaties worden beschouwd als het beste wat de moderne geneeskunde te bieden heeft. Maar meer en meer aanwijzingen en bewijzen tonen aan: De gevaren om tegen vaccinaties te beschermen staat niet in verhouding tot hun bijwerkingen. Dit is vooral merkbaar bij kinderen. In Duitsland groeide het aantal vaccindosissen in het eerste levensjaar sinds 1976 van 6 naar 34! Tegelijkertijd explodeerde het aantal chronische ziekten bij kinderen: Reuma, kanker; Maar vooral allergieën, gevoeligheid voor infecties en gedragsproblemen zoals AD(H)D.  De oorzaak zijn de additieven in de vaccinaties, vooral de aluminium-verbindingen. Omgerekend tot lichaamsgewicht bevat een zuigelingenvaccin 23 keer meer aluminium als een vaccin voor volwassenen!  De film laat zien dat het toelaten van vaccins tot het omgaan met vaccinatieschade enorm wordt misleid. Belangrijk voor de gezondheid is niet een volledig afgestempeld vaccinatieboekje, maar natuurlijk opgroeien met goed water en gezonde voeding. Steeds meer mensen zeggen daarom: "WIJ VACCINEREN NIET!"  'Wir impfen nicht' - de kijkprik(kel) voor het inflatoire gespuit'. Mythes en waarheid van de vaccinatiecampagne.

Laat van je horen en plaats deze Promotie Banners

Vaccinatie voor zwangeren

22 weken vaccinatieDeel de banners online

Stap 1. Ga op de afbeelding staan, rechter muisknop en afbeelding opslaan.

Stap 2. Plaats de banner op social media of een eigen website en link naar www.missnatural.nl/vaccinatie of www.stichtingvaccinvrij.nl/zwangeren

Stap 3. Deel deze pagina en inspireer anderen!

Draag de button op je profiel foto

Laat op Facebook zien waar jij voor staat en draag de "Ik ben toch geen proefkonijn" button op je profiel foto.

Dit doe je eenvoudig door op je profielfoto te klikken >> wijzig foto >> voeg kader toe >> type; proefkonijn >> voeg button toe aan je foto! 


" De samenstelling van vaccins kan mogelijk het evenwicht tussen onderdelen van het immuunsysteem in belangrijke mate beïnvloeden, waardoor een hogere IgE-productie wordt veroorzaakt. Verder kan ook de voor veel humane vaccins gebruikte 'hulpstof' ALUM het evenwicht binnen het immuunsysteem verstoren. Het eindresultaat van verminderde infectiedruk en grootschalige vaccinatie met onder andere ALUM-bevattende vaccins kan een verstoord T1/T2 evenwicht (teveel T2) zijn, met daaraan gekoppeld overproductie van IgE."


Bron: Grootschalig gebruik vaccins en lagere infectiedruk  boosdoeners zijn van een suboptimaal immuunsysteem?