arrow_drop_up arrow_drop_down


Vaccineren? Is dat de juiste weg naar gezondheid?

In de Miss Natural 🍀 Talk Show praat ik hierover met neuropsycholoog en auteur Drs. John Consemulder en organisator van het Nederlands Vaccinatie Congres Frans Heslinga. Vaccinaties is voor iedereen een belangrijk thema, zeker nu met het corona virus. 👉 Klik op 'herinnering ontvangen' ⏰ om live mee te kijken of later terug. Je kunt nu al jouw vragen stellen via de chat die we in de uitzending kunnen stellen. Tot donderdag om 20:30 uur! Deel deze link met iedereen voor wie deze informatie interessant zou kunnen zijn.

vaccinatie-congres
Jij bent toch geen proefkonijn?

Vrouwen zwangerschap-T-shirt

De mooiste verwachting: dit shirt geeft het kleine wonder genoeg plek om te groeien. Dankzij een percentage elastaan wordt de babybuik in ieder zwangerschapsstadium goed bedekt. Maak nu een statement en laat zien waar jij voor staat!
  • nauwsluitend model
  • elastische plooitjes aan de zijkant maken het voorpand langer en zorgen voor genoeg plek voor de babybuik
  • zachte, rekbare stofkwaliteit: 155 g/m²
  • 95% katoen, 5% elastaan
  • met de tekst; Ik ben toch geen proefkonijn! 

22 weken vaccinatie voor zwangeren

Er is weer een nieuw vaccin uitgebracht. De 22 wekenprik, oftewel de DKT Difterie Kinkhoest Tetanus -prik. Deze vaccinatie beschermt je niet alleen tegen kinkhoest maar ook tegen 2 andere ziektes: Tetanus en Difertie. Een los vaccin voor alleen bescherming tegen kinkhoest bestaat niet.

De Rijksoverheid laat weten dat de meeste volwassenen al eens zijn gevaccineerd tegen kinkhoest of dat ze (ongemerkt) kinkhoest hebben gehad. Vandaar dat tijdens je zwangerschap het halen van een herhalingsprik voldoende is. Dit heet een ‘boostervaccinatie’. Een booster bevat een lagere dosering werkzame stoffen dan een vaccin voor kinderen die nog niet zijn gevaccineerd. Wel moet je deze vaccinatie tijdens elke zwangerschap opnieuw krijgen voor een goede bescherming.

Het boostervaccin dat je krijgt is Boostrix® van GSK (GlaxoSmithKline B.V.). In de bijsluiter staat uit welke bestanddelen het vaccins precies bestaat. Op de pagina Wat zit er in een vaccin? kun je meer informatie vinden over de verschillende bestanddelen. Lees de bijsluiter zeer goed, er staan namelijk veel opmerkelijke zaken in >>


Vaccinatie voor zwangeren

WHO geeft toe dat VACCINS NIET VEILIG zijn!

De WHO (De Wereldgezondheidsorganisatie) en artsen zeggen zelf tijdens de Global Vaccine Safety Summit op 3 december 2019 dat er geen onderzoeken zijn gedaan naar de veiligheid van vaccins en vaccineren! Ik geef je een samenvatting van de 2 uur durende live steam van gisteren waarin beelden getoond worden van deze vergadering en de ongelofelijke uitspraken die daar werden gedaan.

Roken en drinken wordt afgeraden, maar bacteriën, virussen en chemische stoffen kunnen we zonder problemen inspuiten? Informeer jezelf!

“In de afgelopen 25 jaar is de gemiddelde sterfte door kinkhoest onder zuigelingen één per twee jaar. Het doel van deze vaccinatie is de kans op kinkhoest bij de zuigeling in de eerste maanden na de geboorte te verlagen en complicaties en overlijden ten gevolge van kinkhoest te voorkomen. Opvallend hoe voortvarend deze nieuwe vaccinatie ingevoerd gaat worden, want deugdelijk bewijs dat een DKTP-booster op deze manier toegediend zuigelingen behoedt voor complicaties en overlijden, ontbreekt.”

Lees alle feiten en vragen over vaccineren voor zwangeren >>


Bron: Geneesmiddelenbulletin

Mythes en waarheid van de vaccinatiecampagne

Bieden vaccinaties echt uitgebreide bescherming tegen gevaarlijke ziekten? Vaccinaties worden beschouwd als het beste wat de moderne geneeskunde te bieden heeft. Maar meer en meer aanwijzingen en bewijzen tonen aan: De gevaren om tegen vaccinaties te beschermen staat niet in verhouding tot hun bijwerkingen. Dit is vooral merkbaar bij kinderen. In Duitsland groeide het aantal vaccindosissen in het eerste levensjaar sinds 1976 van 6 naar 34! Tegelijkertijd explodeerde het aantal chronische ziekten bij kinderen: Reuma, kanker; Maar vooral allergieën, gevoeligheid voor infecties en gedragsproblemen zoals AD(H)D.  De oorzaak zijn de additieven in de vaccinaties, vooral de aluminium-verbindingen. Omgerekend tot lichaamsgewicht bevat een zuigelingenvaccin 23 keer meer aluminium als een vaccin voor volwassenen!  De film laat zien dat het toelaten van vaccins tot het omgaan met vaccinatieschade enorm wordt misleid. Belangrijk voor de gezondheid is niet een volledig afgestempeld vaccinatieboekje, maar natuurlijk opgroeien met goed water en gezonde voeding. Steeds meer mensen zeggen daarom: "WIJ VACCINEREN NIET!"  'Wir impfen nicht' - de kijkprik(kel) voor het inflatoire gespuit'. Mythes en waarheid van de vaccinatiecampagne.

Laat van je horen en plaats deze Promotie Banners

Vaccinatie voor zwangeren

22 weken vaccinatieDeel de banners online

Stap 1. Ga op de afbeelding staan, rechter muisknop en afbeelding opslaan.

Stap 2. Plaats de banner op social media of een eigen website en link naar www.missnatural.nl/vaccinatie of www.stichtingvaccinvrij.nl/zwangeren

Stap 3. Deel deze pagina en inspireer anderen!

Draag de button op je profiel foto

Laat op Facebook zien waar jij voor staat en draag de "Ik ben toch geen proefkonijn" button op je profiel foto.

Dit doe je eenvoudig door op je profielfoto te klikken >> wijzig foto >> voeg kader toe >> type; proefkonijn >> voeg button toe aan je foto! 


Vaxxed- De schokkende waarheid?

In 1998 werd een artikel gepubliceerd in LANCET magazine door artsen Andrew Wakefield en Walker-Smith die waarschuwden voor een mogelijk verband tussen het drievoudige vaccin MMR (Mazelen/Bof/Rubella Vaccin) en autisme. De Amerikaanse acteur Robert de Niro wilde deze film tonen op het Tribeca Film Festival in New York. Een enorme mediastorm dwong de acteur echter om de film terug te trekken. Sinds 2016 proberen "schijnbaar professioneel georganiseerde protesten" de educatieve film "VAXXED" aan de publieke opinie te onthouden. Maar de triomf van de waarheid kan niet gestopt worden.

" De samenstelling van vaccins kan mogelijk het evenwicht tussen onderdelen van het immuunsysteem in belangrijke mate beïnvloeden, waardoor een hogere IgE-productie wordt veroorzaakt. Verder kan ook de voor veel humane vaccins gebruikte 'hulpstof' ALUM het evenwicht binnen het immuunsysteem verstoren. Het eindresultaat van verminderde infectiedruk en grootschalige vaccinatie met onder andere ALUM-bevattende vaccins kan een verstoord T1/T2 evenwicht (teveel T2) zijn, met daaraan gekoppeld overproductie van IgE."


Bron: Grootschalig gebruik vaccins en lagere infectiedruk  boosdoeners zijn van een suboptimaal immuunsysteem?