10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Vanaf vandaag in de App Store...
13 augustus 2011 
1 min. leestijd

Vanaf vandaag in de App Store...

Hoera! De allereerste app van Miss Natural is vanaf vandaag te downloaden voor je iPhone in de iTunes App Store! Je kunt dus nu heel eenvoudig op de hoogte blijven van al het nieuws en tips rondom de Natural Lifestyle.

Het frisse groene Miss Natural klavertje kun je nu dus toevoegen op je iPhone scherm, als dat geen geluk brengt! Ik heb nog heel veel ideeën voor toevoeging aan de app, maar jij mag natuurlijk ook meedenken, graag zelfs. Laat je reactie hier achter en wie weet zie je jouw idee terug in de 2.0 versie!

Miss Natural App nu te downloaden in de AppStore voor je iPhone

Op dit moment dus alleen nog voor de iPhone, maar we zullen in de toekomst wellicht ook een app maken voor Android en BlackBerry. Tot die tijd kun je Miss Natural natuurlijk gewoon bezoeken vanuit je mobiele browser.

Wat vind jij van de Miss Natural App?

Met natuurlijk een groet,

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Christel
Door

Christel

op 15 Aug 2011

App afgelopen weekend gedownload op mijn Ipod maar ik krijg alleen het beginscherm te zien en het lukt me niet om verder te komen.

Miss Natural
Door

Miss Natural

op 15 Aug 2011

Bedankt voor je reactie. Ik zal er naar laten kijken!

Sanne
Door

Sanne

op 02 Jun 2012

Wanneer komt er een app voor android? :)

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.