datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Vanaf vandaag in de App Store...
13 augustus 2011 
0 min. leestijd

Vanaf vandaag in de App Store...

Hoera! De allereerste app van Miss Natural is vanaf vandaag te downloaden voor je iPhone in de iTunes App Store! Je kunt dus nu heel eenvoudig op de hoogte blijven van al het nieuws en tips rondom de Natural Lifestyle.

Het frisse groene Miss Natural klavertje kun je nu dus toevoegen op je iPhone scherm, als dat geen geluk brengt! Ik heb nog heel veel ideeën voor toevoeging aan de app, maar jij mag natuurlijk ook meedenken, graag zelfs. Laat je reactie hier achter en wie weet zie je jouw idee terug in de 2.0 versie!

Miss Natural App nu te downloaden in de AppStore voor je iPhone

Op dit moment dus alleen nog voor de iPhone, maar we zullen in de toekomst wellicht ook een app maken voor Android en BlackBerry. Tot die tijd kun je Miss Natural natuurlijk gewoon bezoeken vanuit je mobiele browser.

Wat vind jij van de Miss Natural App?

Met natuurlijk een groet,

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Christel
Door

Christel

op 15 Aug 2011

App afgelopen weekend gedownload op mijn Ipod maar ik krijg alleen het beginscherm te zien en het lukt me niet om verder te komen.

Miss Natural
Door

Miss Natural

op 15 Aug 2011

Bedankt voor je reactie. Ik zal er naar laten kijken!

Sanne
Door

Sanne

op 02 Jun 2012

Wanneer komt er een app voor android? :)

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading