10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Voel je vrij om te zijn wie je wilt zijn! Wild Nature retreat
18 januari 2018 
in Events
4 min. leestijd

Voel je vrij om te zijn wie je wilt zijn! Wild Nature retreat

Wie zou jij zijn als je jouw echte ware ik zou tonen? Hoe zou het zijn als jij jouw wilde, oorspronkelijke natuur naar buiten brengt? Voel je vrij om te zijn wie je wilt zijn! Kom terug in contact met jouw wilde natuur, jouw ware ik. Ga met Miss Natural naar buiten en geef je over aan jouw oorspronkelijke natuur tijdens het ‘Wild Nature’ retreat van 4 t/m 6 mei 2018.

Tijd voor Healing

Kom terug in contact met jouw wilde natuur, jouw ware ik. Maak diep contact met de aarde, de 4 windrichtingen en ervaar jezelf als een mandala in de natuur, doordrongen van de 5 elementen: Water, Vuur, Aarde, Ether en Lucht. Ga met Miss Natural naar buiten en geef je over aan jouw oorspronkelijke natuur tijdens het ‘Wild Nature’ retreat van 4 t/m 6 mei 2018. Het voorjaar is de tijd waarop je weer naar buiten mag komen om jezelf te laten zien. Miss Natural organiseert een weekend waarbij je al jouw zintuigen kunt openen, je verbindt met alle elementen uit de natuur en met prachtige ceremonies jouw wilde natuur kan laten ontluiken.

Sjamanistische Transreis

Een trancereis is een oeroud sjamanistische healingsritueel. Door contact te maken met een ‘andere inspirerende en helpende wereld’ krijg je inzicht, genezing/heling en kracht. Een trancereis maak je met je droomlichaam. Je bewustzijn en intuïtie worden groter. De trancereis wordt begeleid door een trommel. In de sjamanistische traditie wordt dit ook de hartslag van moeder aarde genoemd. Het sjamanisme is de oudste vorm van lichamelijke en geestelijke genezing.

Zweethut ceremonie

In de zweethut zijn de elementen Aarde, Water Vuur, Lucht en Ether en echt goed voelbaar en kun je jouw Wilde Natuur tot leven te laten komen. Met deze oerkrachten kun je oude pijn helen, blokkades en negatieve ervaringen in dankbaarheid teruggeven aan Moeder Aarde, zodat je kunt helen en weer in je eigen kracht kunt staan. Dit werkt ook door naar alle mensen die je nabij zijn, jouw vrouwelijke lijn en de wereld om je heen. Een zweethut is daarmee meer dan een zuiverend ritueel, niet alleen voor jezelf maar voor iedereen op jouw pad. De zweethut is vol van levende symboliek. Ze is de baarmoeder van Moeder Aarde, een essentiële krachtplaats. De stenen, de voorouders, de windrichtingen, de gidsen, de spirits hebben allemaal een eigen plek in de zweethut ceremonie. Bereid je voor op een transformerende ervaring! Kom weer in jouw eigen oerkracht met jouw lichaam en met helder inzicht vanuit je hart.

Retreat in de natuur

De retreat vindt plaats op de Hof van Axen, centrum voor geaarde spiritualiteit en een werkplaats voor de ziel. De Hof ligt midden in een bos in het dorpje Witteveen, Midden-Drenthe. Het ligt tussen zandmeer, waar je een verfrissende duik in kan nemen en een eeuwenoud veenmeertje, de Stobbenplas. Verder zijn er authentieke Drentse dorpen op wandelafstand, waar de tijd heeft stilgestaan, met indrukwekkende boerderijen. De Hof-kok kookt (h)eerlijk biologisch vegetarisch en weet van elke maaltijd een feest te maken.

Bekijk hier het Wild Nature retreat programma >>

“Kom de intense en krachtige natuurceremonies meemaken, echte Sisterhood voelen, onderga een trancereis en zweethut door Jan en Sonja van de prachtige ‘de Hof van Axen’ en laat je door mij begeleiden in je transformatie”.

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.