datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Voel je vrij om te zijn wie je wilt zijn! Wild Nature retreat
18 januari 2018 
in Events
2 min. leestijd

Voel je vrij om te zijn wie je wilt zijn! Wild Nature retreat

Wie zou jij zijn als je jouw echte ware ik zou tonen? Hoe zou het zijn als jij jouw wilde, oorspronkelijke natuur naar buiten brengt? Voel je vrij om te zijn wie je wilt zijn! Kom terug in contact met jouw wilde natuur, jouw ware ik. Ga met Miss Natural naar buiten en geef je over aan jouw oorspronkelijke natuur tijdens het ‘Wild Nature’ retreat van 4 t/m 6 mei 2018.

Tijd voor Healing

Kom terug in contact met jouw wilde natuur, jouw ware ik. Maak diep contact met de aarde, de 4 windrichtingen en ervaar jezelf als een mandala in de natuur, doordrongen van de 5 elementen: Water, Vuur, Aarde, Ether en Lucht. Ga met Miss Natural naar buiten en geef je over aan jouw oorspronkelijke natuur tijdens het ‘Wild Nature’ retreat van 4 t/m 6 mei 2018. Het voorjaar is de tijd waarop je weer naar buiten mag komen om jezelf te laten zien. Miss Natural organiseert een weekend waarbij je al jouw zintuigen kunt openen, je verbindt met alle elementen uit de natuur en met prachtige ceremonies jouw wilde natuur kan laten ontluiken.

Sjamanistische Transreis

Een trancereis is een oeroud sjamanistische healingsritueel. Door contact te maken met een ‘andere inspirerende en helpende wereld’ krijg je inzicht, genezing/heling en kracht. Een trancereis maak je met je droomlichaam. Je bewustzijn en intuïtie worden groter. De trancereis wordt begeleid door een trommel. In de sjamanistische traditie wordt dit ook de hartslag van moeder aarde genoemd. Het sjamanisme is de oudste vorm van lichamelijke en geestelijke genezing.

Zweethut ceremonie

In de zweethut zijn de elementen Aarde, Water Vuur, Lucht en Ether en echt goed voelbaar en kun je jouw Wilde Natuur tot leven te laten komen. Met deze oerkrachten kun je oude pijn helen, blokkades en negatieve ervaringen in dankbaarheid teruggeven aan Moeder Aarde, zodat je kunt helen en weer in je eigen kracht kunt staan. Dit werkt ook door naar alle mensen die je nabij zijn, jouw vrouwelijke lijn en de wereld om je heen. Een zweethut is daarmee meer dan een zuiverend ritueel, niet alleen voor jezelf maar voor iedereen op jouw pad. De zweethut is vol van levende symboliek. Ze is de baarmoeder van Moeder Aarde, een essentiële krachtplaats. De stenen, de voorouders, de windrichtingen, de gidsen, de spirits hebben allemaal een eigen plek in de zweethut ceremonie. Bereid je voor op een transformerende ervaring! Kom weer in jouw eigen oerkracht met jouw lichaam en met helder inzicht vanuit je hart.

Retreat in de natuur

De retreat vindt plaats op de Hof van Axen, centrum voor geaarde spiritualiteit en een werkplaats voor de ziel. De Hof ligt midden in een bos in het dorpje Witteveen, Midden-Drenthe. Het ligt tussen zandmeer, waar je een verfrissende duik in kan nemen en een eeuwenoud veenmeertje, de Stobbenplas. Verder zijn er authentieke Drentse dorpen op wandelafstand, waar de tijd heeft stilgestaan, met indrukwekkende boerderijen. De Hof-kok kookt (h)eerlijk biologisch vegetarisch en weet van elke maaltijd een feest te maken.

Bekijk hier het Wild Nature retreat programma >>

“Kom de intense en krachtige natuurceremonies meemaken, echte Sisterhood voelen, onderga een trancereis en zweethut door Jan en Sonja van de prachtige ‘de Hof van Axen’ en laat je door mij begeleiden in je transformatie”.

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading