Wanneer heb je voor het laatst iets helemaal voor jezelf gedaan?

ja, ik ga mee! 


Selflove Summer

De zomer is de tijd waarop je weer naar buiten mag komen om jezelf te laten zien. Eva van Zeeland van Miss Natural Lifestyle organiseert een alles inclusief lang weekend waarbij je al jouw zintuigen kunt openen, je verbindt met jouw hart middels prachtige ceremonies zodat je jouw wilde natuur kan laten ontluiken. Maak ook de reis van je hoofd naar je hart en geef je over aan jouw oorspronkelijke natuur tijdens het Wild Nature Selflove Summer retreat van 17 - 21 juni 2021. 

Voel je vrij om te zijn wie je wilt zijn!

Selflove Summer Retreat 17 t/m 21 juni 2021

"Een lang weekend waarin je helemaal jezelf kunt zijn, om jezelf op te laden en weer in je kracht te komen. Dit alles in een prachtige omgeving en in verbinding met gelijkgestemden. Samen maken wij contact met onze diepste verlangens, hogere zelf en andere begeleiders uit het universum. Het is een echt transformerend en helend weekend met alle aandacht voor jou en jouw proces!" 

Eva van Zeeland - Miss Natural Lifestyle

Wild Nature retreat

Selflove Summer 17 t/m 21 juni 2021

Choco Bliss ceremonie

Maak ook de reis van je hoofd naar je hart! Op zaterdag is er een Choco Bliss ceremonie zodat je een diepe innerlijke reis kunt maken die je enorm kan ondersteunen in je leven. Het helpt je bij inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden en om meer zelfliefde te ontwikkelen. Deze ceremonie wordt professioneel begeleid door ervaren begeleiders. Lees meer over Choco Bliss bij de veelgestelde vragen onderaan deze pagina en op bij House of Oneness van Maria Johanna de creator van Choco Bliss.

CE5 Contact

Wij zijn niet alleen! Wij staan aan de vooravond van de grootste evolutionaire sprong die de mensheid ooit zal maken. Van homo sapiens naar homo galacticus. Van denkende mens naar wetende mens. Op vrijdagavond volgen wij het CE5 Contact protocol van dr. Steven Greer om zo zelf contact te initiëren en hopelijk ook een visuele waarneming te ervaren. CE5 is directe communicatie tussen een onbekende entiteit en de mens waar wij zelf om vragen. Dit doen wij uiteraard buiten als het donker is en met de juiste positieve intenties in verbinding met elkaar.

Retreat in de Natuur

De retreat vindt plaats op een prachtige locatie in de natuur. Wij verblijven op een royaal eigen terrein met rietgedekte boerderij en prachtige Finse kota op de Veluwe. De accommodatie beschikt over prachtige workshopruimtes en goed verzorgde, sfeervolle, hier en daar zelfs sprookjesachtige overnachtingsruimtes. Ligging is aan een ‘Klompenpad’ en niet ver van het mooie natuurgebied ‘De Renderklippen’ en het Heerdermeer/strand. Je verblijft volpension, alle maaltijden - ontbijt, lunch en avondeten - zijn inbegrepen. Ook is er gedurende de dag koffie, thee, water, koekjes en fruit. Alle maaltijden zijn biologisch vegetarisch. Bij aanmelding kun je eventuele andere dieetwensen doorgeven. 

Dennis

uit Den Haag





De omgeving is sprookjesachtig!

De accommodatie was prachtig en ademde een sfeer van rust en ontspanning uit. De omgeving is prachtig en sprookjesachtig. Ik heb de begeleiding als zeer deskundig ervaren. Er was aandacht voor de groep en individu. Het zijn hele fijne en warme mensen. De maaltijden waren met zorg en aandacht gemaakt. Dat proef je! Heerlijk vers gebakken knapperig brood en heerlijke vegetarische gerechten. De ervaring die ik met Choco Bliss heb gehad kun je niet in woorden beschrijven. Het was zo mooi en rustgevend. De kernboodschap voor mij is dat ik gedragen wordt. Je bent nooit alleen en hulp is nabij. Ik heb de vrouwen/mannencirkels ervaren als een warm bad. Het voelde veilig en vertrouwd om je verhaal te delen. Zo fijn om met gelijkgestemden in een cirkel te zijn. Mijn ervaring is dat ik eindelijk thuis kwam bij je echte zielengroep! Ik vond de planning heel fijn met genoeg ruimte voor jezelf. Een goed en gevarieerd programma. Mijn trilling is verhoogd en nu nog steeds. En ik besef nu dat ik er niet alleen voor sta. Hulp is altijd nabij.

Ecstatic Dance

Dansen! Natuurlijk gaan wij ook dansen! Als je danst dan voel je je vrij, zorgeloos, blij, energiek en fully alive! Er is geen betere manier om vanuit je hoofd in je lichaam te komen. Dansen is een uiting van vrolijkheid, blij zijn en je goed voelen. Of je nu wel of niet (denkt) te kunnen dansen, je bent van harte welkom om jezelf te zijn en te bewegen zoals je dat zelf wilt! Ecstatic Dance is een "bewuste" vrije vorm dans. Dans en beweeg in alle vrijheid zoals jij dat graag doet. Jij maakt je eigen dans op jouw unieke manier.

Sahrona

uit Castricum


HET DANSEN VOND IK GEWELDIG!

"Het dansen vond ik geweldig, het heeft me doen realiseren dat ik veel meer wil bewegen! Ik heb veel aan het weekend gehad, zowel los kunnen laten als nieuwe inspiratie op kunnen doen. Super bedankt voor dit fijne weekend en de goede begeleiding. Ik zou zeker nog eens meegaan en kan het iedereen aanraden".

Deelnemer Wild Nature retreat

Ontdek ook jouw Wild Nature!

Blote voeten wandeling
Ervaringen delen
Ecstatic dancing
Plantmedicijn dieet
Choco Bliss ceremonie
Wim Hof ademen
CE5 contact
Mooie inzichten

Selflove Summer Wild Nature retreat is inclusief

 • Vier overnachtingen eenpersoonskamer (of tweepersoons bij opgave met ander)*
 • Heerlijke biologische vegetarische keuken: ontbijt, lunch en diner*
 • Koffie, thee, fruit en snack
 • Choco Bliss ceremonie inclusief chocolaatjes x 3 p.p.
 • Plantmedicijn dieet met recepten en boodschappenlijstje
 • CE5 contact met buitenaardsen
 • Ecstatic Dance
 • Ervaring delen
 • Wim Hof ademhaling
 • Blote voeten wandeling
 • Verrassingsactiviteit
 • Miss Natural Goodie Bag

Deelname voor het Wild Nature Summer Retreat met het complete programma is €750,-
en als EARLY BIRD tot 22 mei slechts €650,- incl. btw

Goed om te weten! €100,- korting voor NATURAL LIFESTYLE CLUB leden!

* Iedereen heeft een eigen unieke kamer, er is zelfs een boomhut, mini-kota en aardewoning!
Uiteraard kun je als stel of vrienden ook een kamer delen. Geef dit aan bij jouw reservering. 

De locatie is heel ruim opgezet en omgeven door prachtige natuur.
De perfecte plaats om jezelf weer helemaal op te laden!
* Wij serveren overheerlijke maaltijden, altijd vegetarisch en zo veel mogelijk biologisch.
Onze kok is echt een vegetarische topkok. De warme maaltijden zijn over het algemeen vegan, we serveren wel kaas en yoghurt voor de liefhebbers.


Programma

Donderdag 17 juni

16:00 uur Aankomst en ontvangst

19:00 uur Vegetarische maaltijd

22:00 uur CE5 contact

Vrijdag 18 juni

07:30 uur Yoga en meditatie

08:30 uur Vegetarisch ontbijt

10:00 uur Ochtendprogramma

13:00 uur Vegetarische lunch

15:00 uur Middagprogramma 

19:00 uur Vegetarische maaltijd

20:00 uur Avondprogramma

Zaterdag 19 juni

07:30 uur Yoga en meditatie

08:30 uur Vegetarisch ontbijt

10:00 uur Ochtendprogramma

16:00 uur Choco Bliss ceremonie

21:00 uur Vegetarische maaltijd

Zondag 20 juni 

07:30 uur Yoga en meditatie

08:30 uur Vegetarisch ontbijt

10:00 uur Ochtendprogramma

13:00 uur Vegetarische lunch

14:00 uur Blote voeten wandeling

19:00 uur Vegetarische maaltijd

Maandag 21 juni

08:30 uur Vegetarisch ontbijt

11:00 uur Vertrek

Karin

uit Rotterdam





Ik vond het een super weekend

"Ik heb gemerkt dat je met totaal vreemde mensen een hele bijzondere band kan krijgen na zo’n weekend. Ik vond het echt heel bijzonder om dit mee te maken. Ik heb gemerkt dat er meer is dan wat je kan zien, en dat je hier zelf invloed op kan uitoefenen. Ik heb meer energie en wil mijn leven een nieuwe boost geven door anders te gaan eten. Ik vond het echt een super weekend, zelfs boven verwachting. Ik zag er best een beetje tegenop, maar het was echt geweldig. Jullie hebben het fantastisch gedaan. We zijn echt in de watten gelegd”.


Deelnemer Godinnen Weekend

Reserveer jouw plek op tijd!

Tijdens het Wild Nature retreat zijn we met een groep van max. 20 personen zodat er voldoende aandacht is voor jouw thema's en proces. Deelname uitsluitend voor vrouwen en mannen vanaf 21 jaar.

Er zijn nog 20 2 plekken beschikbaar! 

Ja, ik ga mee en reserveer mijn plek >>

Tommy

uit Hulst





de energie in de groep was geweldig

Kort samengevat heeft dit weekend ervoor gezorgd dat ik me volledig ga toewijden op spiritueel gebied. Ik had nog dingen die me tegen hielden, al deze dingen zijn nu weg en het was heel fijn om te voelen dat ik er mag zijn en negatieve gedachten heb kunnen loslaten. De begeleiding van Eva en haar team was fijn. Ik kon helemaal mezelf zijn, voelde me heel welkom en ze stonden altijd open voor een fijn gesprek. De accommodaties waren netjes en goed verzorgd. Het voelde heel warm om alles met elkaar te kunnen delen en helemaal jezelf te kunnen zijn. De energie in de groep was geweldig! Zoveel liefde, het was hartverwarmend. Zo zou het leven moeten zijn en zo zouden we met elkaar moeten omgaan.

Nové

uit Hensbroek





Het retreat was boven verwachting

Ik heb enorm veel aan het weekend gehad! Duizendmaal dank daarvoor. Het was precies wat ik nodig had: loslaten en helen. Daarbovenop veel liefdevolle warme mensen ontmoet. Alles van het programma was passend en goed getimed. Ik heb heel veel inzichten opgedaan. Onder andere goed voor mezelf zorgen, maar ook voor anderen, want dat vind ik belangrijk in het leven. Ik voel een ander sterk aan. Ik wil uit het systeem van presteren, werkdruk en stress en focus zetten op het licht: spiritualiteit, bijdragen en in het moment bewust en duurzaam leven en dwars genieten van de mooie kleine dingen in het leven en universum. Mijn proces gaat thuis verder door. Mijn derde oog is gevoelig. Ik word 's nachts wakker van geluiden, ingevingen, verklaringen en mooie herinneringen. Ik bruis van de energie!

BONUS 30 min. SOUL COACHING t.w.v. €50,-

Als bonus krijg je bij aanmelden een 30 min. SOUL COACHING gesprek met Eva van Zeeland. Wat is SOUL COACHING?

 • Een open gesprek van 30 min. zonder oordelen waarin jij helemaal jezelf mag zijn
 • Een veilig ruimte voor jouw verhaal en al jouw emoties en gevoelens
 • Een uitnodiging om contact te maken met jouw hogere zelf en diepste wensen

Na dit gesprek kunnen wij jou ook op de allerbeste manier begeleiden tijdens het weekend!

Alle aandacht voor jou!

Retreat 17 t/m 21 juni 2021

Deelname voor het 5-daagse retreat met het complete programma is €750,- 
Betaling in twee termijnen mogelijk!

 • EXCLUSIEVE KORTING VOOR NATURAL LIFESTYLE CLUB LEDEN

€50,- KORTING bij betaling ineens €750,- €700,-

€100,- KORTING voor NATURAL LIFESTYLE CLUB leden €750,- €650,- 


Kortingscode voor leden is verzonden per e-mail en staat in de ledensite.
Niet gevonden? Mail hiervoor naar service@missnatural.nl


Transformerend Weekend

Het is een echt transformerend weekend met alle aandacht voor jou! Transformatie gaat een stap verder dan het aanbrengen van een verandering. Letterlijk betekent transformeren de vorm ontstijgen, zoals een rups zich ontpopt tot een vlinder. Als je als mens transformeert dan krijg je toegang tot jouw potentieel en word je meer jezelf. Dit betekent het loslaten van je oude overtuigingen die meestal zijn ontstaan door je opvoeding en de culturele omgeving waarin je bent opgegroeid. Je gaat bewust gebruik maken van je vrije wil om nu zelf je gedrag te bepalen.

Is het Wild Nature Summer Retreat voor mij?

Hoe krijg ik de korting als NATURAL LIFESTYLE CLUB lid?

Als NATURAL LIFESTYLE CLUB lid ontvang je €100,- korting op het Wild Nature retreat. Ben je al lid? Stuur dan een e-mail naar service@missnatural.nl en wij sturen jou de kortingscode. Ben je nog geen lid? Dan kun je NATURAL LIFESTYLE CLUB lid worden. 

Is het retreat ook voor mannen?

Ja, dit zal de eerste keer zijn dat ik ook mannen welkom heet in mijn retreat! Het is tijd dat de vrouwelijke en mannelijke energie samen in balans gaan komen. Dus wees welkom!

Kan ik een kamer alleen krijgen?

Ja, iedereen heeft een kamer alleen, tenzij je graag jouw kamer deelt met een vriend of vriendin. Je slaapt in gescheiden eenpersoonsbedden. Kom dus gerust samen met een vriendin en deel een kamer! Je kunt dit opgeven bij reservering. 

Wat kan ik verwachten van het retreat? 

Wij zorgen voor een veilige omgeving waar je uitgenodigd wordt om totaal jezelf te zijn. Voel je verbonden met de natuur en alle deelnemers en voel je gedragen door de prachtige omgeving. Elke transformatie is anders, maar ik weet zeker dat je je dit weekend nog lang zult herinneren en je er als herboren uit zult komen. Heb je toch nog een vraag? Mail dan gerust naar service@missnatural.nl 

Wat is Choco Bliss?

Choco Bliss is een plantmedicijn dat gefocust is op het openen van het hart. Het is een unieke combinatie van 20 verschillende kruiden die het openen van je hart stimuleren. Ook de cacao zelf werkt op het hart. Verder zorgt de Choco Bliss ervoor dat je in het hier en nu kan zijn en je innerlijke werk kunt doen. Er is een aantal voordelen aan Choco Bliss ten opzichte van Ayahuasca. Bijvoorbeeld: je wordt over het algemeen niet ziek, je gaat niet overgeven en het smaakt ook nog eens heerlijk naar chocola gemixt met kaneel, kruidnagel, basilicum en nog veel meer heerlijke specerijen.

Wat kan ik verwachten na aanmelding?

Na aanmelding ontvang je een e-mail bevestiging. Een week voor aanvang ontvang je het adres, een overzicht van wat je mee dient te nemen en het plantmedicijn dieet ter voorbereiding. Volg dit plantaardige dieet minimaal 3 - 5 dagen voor vertrek. Je zal tevens aan in een Telegram groep toegevoegd worden met alle deelnemers en ook nog gebeld worden door Eva van Zeeland. 

Ja Eva, ik ga het gewoon doen!

arrow_drop_up arrow_drop_down