Ontdek jouw Wild Nature!

Retreat 4 - 6 mei 2018

Wie zou jij zijn als je jouw echte ware ik zou tonen? Hoe zou het zijn als jij jouw wilde, oorspronkelijke natuur naar buiten brengt?

Tijd voor Healing

Kom terug in contact met jouw wilde natuur, jouw ware ik. Maak diep contact met de aarde, de 4 windrichtingen en ervaar jezelf als een mandala in de natuur, doordrongen van de 5 elementen: Water, Vuur, Aarde, Ether en Lucht. Ga met Miss Natural naar buiten en geef je over aan jouw oorspronkelijke natuur tijdens het ‘Wild Nature’ retreat van 4 t/m 6 mei 2018. Het voorjaar is de tijd waarop je weer naar buiten mag komen om jezelf te laten zien. Miss Natural organiseert een weekend waarbij je al jouw zintuigen kunt openen, je verbindt met alle elementen uit de natuur en met prachtige ceremonies jouw wilde natuur kan laten ontluiken.

Voel je vrij om te zijn wie je wilt zijn!

Wild Nature retreat 4-6 mei 2018

"Kom de intense en krachtige natuurceremonies meemaken, echte Sisterhood voelen, onderga een trancereis en zweethut door Jan en Sonja van de prachtige ‘de Hof van Axen’ en laat je door mij begeleiden in je transformatie". 

Eva van Zeeland - Miss Natural Lifestyle

Maak een Trancereis

Een trancereis is een oeroud sjamanistische healingsritueel. Door contact te maken met een ‘andere inspirerende en helpende wereld’ krijg je inzicht, genezing/heling en kracht. Een trancereis maak je met je droomlichaam. Je bewustzijn en intuïtie worden groter. De trancereis wordt begeleid door een trommel. In de sjamanistische traditie wordt dit ook de hartslag van moeder aarde genoemd. Het sjamanisme is de oudste vorm van lichamelijke en geestelijke genezing.

Zweethut Ceremonie

In de zweethut zijn de elementen Aarde, Water Vuur, Lucht en Ether en echt goed voelbaar en kun je jouw Wilde Natuur tot leven te laten komen. Met deze oerkrachten kun je oude pijn helen, blokkades en negatieve ervaringen in dankbaarheid teruggeven aan Moeder Aarde, zodat je kunt helen en weer in je eigen kracht kunt staan. Dit werkt ook door naar alle mensen die je nabij zijn, jouw vrouwelijke lijn en de wereld om je heen. Een zweethut is daarmee meer dan een zuiverend ritueel, niet alleen voor jezelf maar voor iedereen op jouw pad. De zweethut is vol van levende symboliek. Ze is de baarmoeder van Moeder Aarde, een essentiële krachtplaats. De stenen, de voorouders, de windrichtingen, de gidsen, de spirits hebben allemaal een eigen plek in de zweethut ceremonie. Bereid je voor op een transformerende ervaring! Kom weer in jouw eigen oerkracht met jouw lichaam en met helder inzicht vanuit je hart.

Retreat in de Natuur

De retreat vindt plaats op de Hof van Axen, centrum voor geaarde spiritualiteit en een werkplaats voor de ziel. De Hof ligt midden in een bos in het dorpje Witteveen, Midden-Drenthe. Het ligt tussen zandmeer, waar je een verfrissende duik in kan nemen en een eeuwenoud veenmeertje, de Stobbenplas. Verder zijn er authentieke Drentse dorpen op wandelafstand, waar de tijd heeft stilgestaan, met indrukwekkende boerderijen. De Hof-kok kookt (h)eerlijk biologisch vegetarisch en weet van elke maaltijd een feest te maken.

Ontdek ook jouw Wild Nature!

Wild Nature retreat is inclusief

  • Twee overnachtingen bij ‘De Hof van Axen’
  • Wollen dekbed, kussen en linnenpakket
  • Heerlijke biologische vegetarische keuken
  • Koffie, thee, fruit en snack
  • Sjamanistische Trancereis
  • Zweethut ceremonie
  • Danssessies
  • Vrouwencirkel
  • Miss Natural Essentials Gift

Deelname voor het Wild Nature retreat met het complete programma is €450,- incl. btw

Korting beschikbaar voor Miss Natural LIFESTYLE CLUB en ESSENTIALS leden!

Je overnacht voor dit tarief met twee vrouwen in een kamer met twee gescheiden een-persoonsbedden.  

Programma

Vrijdag 4 mei

17:00 uur aankomst

18:00 uur biologisch vegetarische maaltijd

20:00 uur avondprogramma

Zaterdag 5 mei

08:00 uur biologisch vegeatarisch ontbijt

10:00 uur ochtendprogramma

13:00 uur biologisch vegetarische lunch

14:00 uur transreis + voorbereiding zweethut

18:00 uur biologisch vegetarische maaltijd

20:00 uur avondprogramma

Zondag 6 mei

07:00 uur zweethut ceremonie

10:00 uur uitgebreide brunch

13:00 uur middagprogramma

17:00 uur vertrek

Reserveer jouw plek op tijd!

Tijdens het Wild Nature retreat zijn we met een kleine groep van max. 16 vrouwen zodat er voldoende aandacht is voor jouw thema's en proces. Deelname uitsluitend voor vrouwen en vanaf 21 jaar.

Er zijn nog 16 > 4 plekken beschikbaar! 

Ja, ik ga mee en reserveer mijn plek >>

Alle aandacht voor jou!

Wild Nature retreat 4-6 mei 2018

Deelname voor het 3-daagse retreat met het complete programma is €450,- 
Betaling in twee termijnen mogelijk!

  • EXCLUSIEVE KORTING VOOR MISS NATURAL LEDEN

Miss Natural ESSENTIALS leden €450,-  €400,- 

Miss Natural LIFESTYLE CLUB leden €450,-  €299,-


Betaling voor leden verloopt via aparte betaallink.

Mail hiervoor naar service@missnatural.nl

Transformerend weekend

Uiteraard gaan we tijdens dit weekend ook dansen om vanuit je hoofd in je lichaam te komen, onze ervaringen met elkaar delen in een vrouwencirkel en uiting geven aan onze creativiteit. Het is een echt transformerend weekend met aandacht voor jou! 

Transformatie gaat een stap verder dan het aanbrengen van een verandering. Letterlijk betekent transformeren de vorm ontstijgen, zoals een rups zich ontpopt tot een vlinder. Als je als mens transformeert dan krijg je toegang tot jouw potentieel en word je meer jezelf. Dit betekent het loslaten van je oude overtuigingen die meestal zijn ontstaan door je opvoeding en de culturele omgeving waarin je bent opgegroeid. Je gaat bewust gebruik maken van je vrije wil om nu zelf je gedrag te bepalen.

Is het Wild Nature retreat voor mij?

Hoe krijg ik de korting als Miss Natural ESSENTIALS of LIFESTYLE CLUB lid?

Als Miss Natural ESSENTIALS of LIFESTYLE CLUB lid ontvang je korting op het Wild Nature retreat. Ben je al lid? Stuur dan een e-mail naar service@missnatural.nl en wij sturen jou de betaallink met korting. Ben je nog geen lid? Dan kun je hier ESSENTIALS lid worden of hier LIFESTYLE CLUB lid worden. 

Is de zweethut ceremonie zonder kleding?

Ja, de zweethut ceremonie is volledig naakt. Op deze manier maak je volledig contact met Moeder Aarde (je zit nog wel op een matje) en kun je heerlijk transpireren. De zweethut wordt geleidt door Jan en Sonja van Hof van Axen. Jan is (naast de kok) de enige man aanwezig, uit eigen ervaring weet ik dat hij dit heel respectvol doet waardoor je je heel veilig voelt. 

Kan ik een kamer alleen krijgen?

Je deelt jouw kamer met een andere vrouw. Je overnacht samen met een andere vrouw in een kamer met twee gescheiden een-persoonsbedden. Kamer alleen is helaas niet mogelijk. Kom gerust samen met een vriendin en deel een kamer! Je kunt dit opgeven bij reservering. 

Wat kan ik verwachten van het retreat? 

Wij zorgen voor een veilige omgeving waar je uitgenodigd wordt om totaal jezelf te zijn. Voel je verbonden met de natuur en alle vrouwen (ook al is dit nieuw voor je en lijkt het je misschien helemaal niets... dat had ik eerst ook!) en voel je gedragen en gesupport door de Sisterhood. Elke transformatie is anders, maar ik weet zeker dat je dit weekend nog lang zult herinneren en je er als vernieuwd uit zult komen. Heb je toch nog een vraag? Mail dan gerust via service@missnatural.nl 

Ja, ik ga het gewoon doen!