SUMMER DETOX RETREAT

van donderdag 29 juli t/m zondag 2 augustus

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wanneer heb je voor het laatst iets helemaal voor jezelf gedaan?

ja, ik ga mee! 


Choco Bliss ceremonie

Selflove Summer

De zomer is de tijd waarop je weer naar buiten mag komen om jezelf te laten zien. Eva van Zeeland van Miss Natural Lifestyle organiseert een alles inclusief lang weekend waarbij je al jouw zintuigen kunt openen, je verbindt met jouw hart middels prachtige ceremonies zodat je jouw wilde natuur kan laten ontluiken. Maak ook de reis van je hoofd naar je hart en geef je over aan jouw oorspronkelijke natuur tijdens het Wild Nature retreat van 29 juli t/m 1 augustus 2021. 

Voel je vrij om te zijn wie je wilt zijn!

Voel je vrij, geliefd, gehoord en gezien!

"Een lang weekend waarin je helemaal jezelf kunt zijn, om jezelf op te laden en weer in je kracht te komen. Dit alles in een prachtige omgeving en in verbinding met gelijkgestemden. Samen maken wij contact met onze diepste verlangens, hogere zelf en andere begeleiders uit het universum. Het is een echt transformerend en helend weekend met alle aandacht voor jou en jouw proces!" 

Eva van Zeeland - Miss Natural Lifestyle

Summer Detox retreat

29 juli t/m 1 augustus 2021

Met 10 dagen Detox

Speciaal voor jou ontwikkelde ik een complete zomer detox kuur die je lichaam reinigt, voedt en rust geeft. Met als resultaat een frisse start van de zomer met meer energie, wat overtollige kilootjes minder en een flinke dosis zelfvertrouwen er bij! Na deze 10 dagen kuur voel jij je weer gezond en energiek en kun je alles aan! Bovendien maak je met de Summer Detox meteen een goede herstart naar de Miss Natural Lifestyle. Veel informatie en tips kun je ook na je detox blijven gebruiken. Net als de 50 heerlijke recepten! 

Jouw 10 dagen detox ziet er als volgt uit:

Dag 1 t/m 3 - Afbouwdagen

26-27-28 juli 2021 (thuis)

Tijdens de 3 afbouwdagen ga je schoon eten en drinken zonder; koffie, frisdrank, alcohol, suiker, zoetstoffen, kant-en-klaar producten, e-nummers, eten uit blik, vlees, vis, gefrituurd voedsel, zuivelproducten, eieren, pasta, rijst en brood. Je ontvangt voor alle drie de dagen recepten voor het ontbijt, lunch, sap, snack en diner.

Dag 4 t/m 7 - Sapdagen

29-30-31 juli 2021 (retreat)

Deze 4 dagen ga je sappen, soepen, water en thee drinken. Er zullen ook gezonde tussendoortjes zijn mocht je honger krijgen, maak je geen zorgen! Alles zal voor jou gemaakt worden door onze kok tijdens het retreat. Je kunt jezelf dus helemaal overgeven aan een ontspannen detox. 

Dag 8 t/m 10 - Opbouwdagen

1-2-3 augustus 2021 (thuis)

Na de sapdagen is het van belang om je lichaam weer langzaam te laten wennen aan het elke dag eten van ‘normaal’ voedsel. Tijdens de 3 opbouwdagen eet je lichte maaltijden vol voedingsstoffen om je lichaam optimaal te kunnen reinigen.
€ 35,90

GRATIS BONUS

4 Zomer Week Menu's

Speciaal voor de zomer is er het Miss Natural Zomer Weekmenu met een uitgewerkte voedingsschema voor vier weken. Met 84 verschillende heerlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner plus suggesties voor drie tussendoortjes per dag. Zo kun je deze zomer heerlijk genieten en zelfs enkele kilo's afvallen! Je ontvangt deze bonus nu bij het Wild Nature Summer Detox retreat cadeau. 

Dit ga je beleven tijdens het Wild Nature retreat

Circle of Trust

Maak de reis van je hoofd naar je hart! Voel je veilig om jouw oude verhaal te delen en vervolgens los te laten en te transformeren naar een nieuw verhaal! Middels meditatie, visualisatie en quantum hypnose zal Eva van Zeeland jou helpen om contact te maken met jouw hogere zelf om zo volledig op jouw intuïtie te kunnen vertrouwen en de voor jou best mogelijke tijdlijn te gaan leven waarin je moeiteloos kunt manifesteren vanuit rust. 

Retreat in de Natuur

De retreat vindt plaats op een prachtige locatie in de natuur. Wij verblijven op een royaal eigen terrein met rietgedekte boerderij en prachtige Finse kota op de Veluwe. De accommodatie beschikt over een prachtige Finse Kota en goed verzorgde, sfeervolle, hier en daar zelfs sprookjesachtige overnachtingsruimtes. Ligging is aan een ‘Klompenpad’ en niet ver van het mooie natuurgebied ‘De Renderklippen’ en het Heerdermeer/strand. Je verblijft volpension, alle maaltijden - ontbijt, lunch en avondeten - zijn inbegrepen. Ook is er gedurende de thee, water en fruit. Alle maaltijden zijn biologisch! Bij aanmelding kun je eventuele andere dieetwensen doorgeven. 

Dennis

uit Den Haag

De omgeving is sprookjesachtig!

De accommodatie was prachtig en ademde een sfeer van rust en ontspanning uit. De omgeving is prachtig en sprookjesachtig. Ik heb de begeleiding als zeer deskundig ervaren. Er was aandacht voor de groep en individu. Het zijn hele fijne en warme mensen. De maaltijden waren met zorg en aandacht gemaakt. Dat proef je! Heerlijk vers gebakken knapperig brood en heerlijke vegetarische gerechten. De ervaring die ik met Choco Bliss heb gehad kun je niet in woorden beschrijven. Het was zo mooi en rustgevend. De kernboodschap voor mij is dat ik gedragen wordt. Je bent nooit alleen en hulp is nabij. Ik heb de vrouwen/mannencirkels ervaren als een warm bad. Het voelde veilig en vertrouwd om je verhaal te delen. Zo fijn om met gelijkgestemden in een cirkel te zijn. Mijn ervaring is dat ik eindelijk thuis kwam bij je echte zielengroep! Ik vond de planning heel fijn met genoeg ruimte voor jezelf. Een goed en gevarieerd programma. Mijn trilling is verhoogd en nu nog steeds. En ik besef nu dat ik er niet alleen voor sta. Hulp is altijd nabij.

Dance with me!

Dansen! Natuurlijk gaan wij ook dansen! Als je danst dan voel je je vrij, zorgeloos, blij, energiek en fully alive! Er is geen betere manier om vanuit je hoofd in je lichaam te komen. Dansen is een uiting van vrolijkheid, blij zijn en je goed voelen. Of je nu wel of niet (denkt) te kunnen dansen, je bent van harte welkom om jezelf te zijn en te bewegen zoals je dat zelf wilt! Eva laat je kennismaken met Burlesque, Braziliaanse Samba en Buikdansen.

Sahrona

uit Castricum


HET DANSEN VOND IK GEWELDIG!

"Het dansen vond ik geweldig, het heeft me doen realiseren dat ik veel meer wil bewegen! Ik heb veel aan het weekend gehad, zowel los kunnen laten als nieuwe inspiratie op kunnen doen. Super bedankt voor dit fijne weekend en de goede begeleiding. Ik zou zeker nog eens meegaan en kan het iedereen aanraden".

Deelnemer Wild Nature retreat

Zes Handen Massage

Aanraking is helend en zo nodig in deze tijd! Al jouw onverwerkte emoties worden opgeslagen in jouw lichaam. Het is daarom van essentieel belang om jezelf regelmatig een massage te gunnen. Er wordt een mini massagecursus gegeven waarbij je alle technieken leert. Geniet tijdens het retreat van een zes handen massage waarbij je compleet kunt ontspannen en ontladen.

CE5 Contact

Wij zijn niet alleen! Wij staan aan de vooravond van de grootste evolutionaire sprong die de mensheid ooit zal maken. Van homo sapiens naar homo galacticus. Van denkende mens naar wetende mens. Op een heldere avond volgen wij het CE5 Contact protocol van dr. Steven Greer om zo zelf contact te initiëren en hopelijk ook een visuele waarneming te ervaren. CE5 is directe communicatie tussen een onbekende entiteit en de mens waar wij zelf om vragen. Dit doen wij uiteraard buiten als het donker is en met de juiste positieve intenties in verbinding met elkaar.

Ontdek ook jouw Wild Nature!

Blote voeten wandeling
Ervaringen delen
Dance with me
Zes Handen Massage
Circle of Trust
Wim Hof ademen
CE5 contact
Mooie inzichten

Het Wild Nature Summer Detox retreat is inclusief

 • Drie overnachtingen eenpersoonskamer (of tweepersoons bij opgave met ander)*
 • Heerlijke biologische keuken: ontbijt, lunch en diner*
 • 10 dagen Summer Detox kuur
 • Zomer Week Menu's met recepten en boodschappenlijstje
 • CE5 contact met buitenaardsen
 • Dansen en yoga
 • Ervaring delen in de circle of trust
 • Zes handen massage + cursus
 • Wim Hof ademhaling
 • Blote voeten wandeling
 • Verrassingsactiviteit
 • Miss Natural Goodie Bag

Deelname voor het Wild Nature Retreat met het complete programma is €650,-

Goed om te weten! €55,- extra korting voor NATURAL LIFESTYLE CLUB leden!

* Iedereen heeft een eigen unieke kamer, er is zelfs een boomhut, mini-kota en aardewoning!
Uiteraard kun je als stel of vrienden ook een kamer delen. Geef dit aan bij jouw reservering. 

De locatie is heel ruim opgezet en omgeven door prachtige natuur.
De perfecte plaats om jezelf weer helemaal op te laden!
* Wij serveren overheerlijke maaltijden, altijd vegetarisch en zo veel mogelijk biologisch.


Programma

Donderdag 29 juli 

16:00 uur Aankomst en ontvangst

18:30 uur DETOX maaltijd

20:00 uur Avondprogramma

Vrijdag 30 juli

07:30 uur Yoga en meditatie

08:30 uur DETOX maaltijd

10:00 uur Ochtendprogramma

13:00 uur DETOX maaltijd

14:00 uur Middagprogramma 

18:30 uur DETOX maaltijd

20:00 uur Avondprogramma

Zaterdag 31 juli

07:30 uur Yoga en meditatie

08:30 uur DETOX maaltijd

10:00 uur Ochtendprogramma

13:00 uur DETOX maaltijd

14:00 uur Middagprogramma 

18:30 uur DETOX maaltijd

20:00 uur Avondprogramma

Zondag 1 augustus

07:30 uur Yoga en meditatie

08:30 uur DETOX maaltijd

10:00 uur Ochtendprogramma

13:00 uur DETOX maaltijd

14:00 uur Middagprogramma 

16:00 uur Vertrek

Karin

uit Rotterdam

Ik vond het een super weekend

"Ik heb gemerkt dat je met totaal vreemde mensen een hele bijzondere band kan krijgen na zo’n weekend. Ik vond het echt heel bijzonder om dit mee te maken. Ik heb gemerkt dat er meer is dan wat je kan zien, en dat je hier zelf invloed op kan uitoefenen. Ik heb meer energie en wil mijn leven een nieuwe boost geven door anders te gaan eten. Ik vond het echt een super weekend, zelfs boven verwachting. Ik zag er best een beetje tegenop, maar het was echt geweldig. Jullie hebben het fantastisch gedaan. We zijn echt in de watten gelegd”.


Deelnemer Godinnen Weekend

Reserveer jouw plek op tijd!

Tijdens het Wild Nature retreat zijn we met een groep van max. 20 personen zodat er voldoende aandacht is voor jouw thema's en proces. Deelname uitsluitend voor vrouwen en mannen vanaf 21 jaar.

Er zijn nog 20 6 plekken beschikbaar! 

Ja, ik ga mee en reserveer mijn plek >>

Choco Bliss ceremonie

Tommy

uit Hulst

de energie in de groep was geweldig

Kort samengevat heeft dit weekend ervoor gezorgd dat ik me volledig ga toewijden op spiritueel gebied. Ik had nog dingen die me tegen hielden, al deze dingen zijn nu weg en het was heel fijn om te voelen dat ik er mag zijn en negatieve gedachten heb kunnen loslaten. De begeleiding van Eva en haar team was fijn. Ik kon helemaal mezelf zijn, voelde me heel welkom en ze stonden altijd open voor een fijn gesprek. De accommodaties waren netjes en goed verzorgd. Het voelde heel warm om alles met elkaar te kunnen delen en helemaal jezelf te kunnen zijn. De energie in de groep was geweldig! Zoveel liefde, het was hartverwarmend. Zo zou het leven moeten zijn en zo zouden we met elkaar moeten omgaan.

Nové

uit Hensbroek

Het retreat was boven verwachting

Ik heb enorm veel aan het weekend gehad! Duizendmaal dank daarvoor. Het was precies wat ik nodig had: loslaten en helen. Daarbovenop veel liefdevolle warme mensen ontmoet. Alles van het programma was passend en goed getimed. Ik heb heel veel inzichten opgedaan. Onder andere goed voor mezelf zorgen, maar ook voor anderen, want dat vind ik belangrijk in het leven. Ik voel een ander sterk aan. Ik wil uit het systeem van presteren, werkdruk en stress en focus zetten op het licht: spiritualiteit, bijdragen en in het moment bewust en duurzaam leven en dwars genieten van de mooie kleine dingen in het leven en universum. Mijn proces gaat thuis verder door. Mijn derde oog is gevoelig. Ik word 's nachts wakker van geluiden, ingevingen, verklaringen en mooie herinneringen. Ik bruis van de energie!

BONUS 30 min. SOUL COACHING t.w.v. €50,-

Als bonus krijg je bij aanmelden een 30 min. SOUL COACHING gesprek met Eva van Zeeland. Wat is SOUL COACHING?

 • Een open gesprek van 30 min. zonder oordelen waarin jij helemaal jezelf mag zijn
 • Een veilig ruimte voor jouw verhaal en al jouw emoties en gevoelens
 • Een uitnodiging om contact te maken met jouw hogere zelf en diepste wensen

Na dit gesprek kunnen wij jou ook op de allerbeste manier begeleiden tijdens het weekend!

Alle aandacht voor jou!

Jaleesia

uit Eindhoven

Ik voel mij gedragen door mijn gidsen

Het retreat was erg liefdevol, ik heb een hoop oude delen van mezelf mogen loslaten. Mezelf op verschillende niveaus kunnen loslaten en mijn gidsen mogen ontmoeten. Het was adembenemend mooi om met mijn innerlijk oog deze reis te ervaren. Nadien voelde ik me gedragen door mijn gidsen en ben ik in een liefdesfrequentie weer naar huis gegaan, deze ebt nu nog steeds door. Fijn dat je dit organiseert Eva! Heerlijk om met gelijkgestemde zielen samen te komen en deze reis te maken. Jij bent een prachtige krachtige vrouw! 

Transformerend Weekend

Het is een echt transformerend weekend met alle aandacht voor jou! Transformatie gaat een stap verder dan het aanbrengen van een verandering. Letterlijk betekent transformeren de vorm ontstijgen, zoals een rups zich ontpopt tot een vlinder. Als je als mens transformeert dan krijg je toegang tot jouw potentieel en word je meer jezelf. Dit betekent het loslaten van je oude overtuigingen die meestal zijn ontstaan door je opvoeding en de culturele omgeving waarin je bent opgegroeid. Je gaat bewust gebruik maken van je vrije wil om nu zelf je gedrag te bepalen.

Is het Wild Nature Retreat voor mij?

Hoe krijg ik de korting als NATURAL LIFESTYLE CLUB lid?

Als NATURAL LIFESTYLE CLUB lid ontvang je €55,- korting op het Wild Nature retreat. Ben je al lid? Stuur dan een e-mail naar service@missnatural.nl en wij sturen jou de kortingscode. Ben je nog geen lid? Dan kun je NATURAL LIFESTYLE CLUB lid worden. 

Is het retreat ook voor mannen?

Ja, ook deze keer zijn mannen weer welkom in mijn retreat! Het is tijd dat de vrouwelijke en mannelijke energie samen in balans gaan komen. Dus wees welkom!

Kan ik een kamer alleen krijgen?

Ja, iedereen heeft een kamer alleen, tenzij je graag jouw kamer deelt met een vriend of vriendin. Je slaapt in gescheiden eenpersoonsbedden. Kom dus gerust samen met een vriendin en deel een kamer! Je kunt dit opgeven bij reservering. 

Wat kan ik verwachten van het retreat? 

Wij zorgen voor een veilige omgeving waar je uitgenodigd wordt om totaal jezelf te zijn. Voel je verbonden met de natuur en alle deelnemers en voel je gedragen door de prachtige omgeving. Elke transformatie is anders, maar ik weet zeker dat je je dit weekend nog lang zult herinneren en je er als herboren uit zult komen. Heb je toch nog een vraag? Mail dan gerust naar service@missnatural.nl 

Wat kan ik verwachten na aanmelding?

Na aanmelding ontvang je een e-mail bevestiging. Een week voor aanvang ontvang je het adres, een overzicht van wat je mee dient te nemen en het plantmedicijn dieet ter voorbereiding. Volg dit plantaardige dieet minimaal 3 - 5 dagen voor vertrek. Je zal tevens aan in een Telegram groep toegevoegd worden met alle deelnemers en ook nog gebeld worden door Eva van Zeeland. 

Ja Eva, ik ga het gewoon doen!