10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Voel jij je ook zo futloos?
29 juli 2019 
2 min. leestijd

Voel jij je ook zo futloos?

Veel mensen hebben het gevoel dat ze ‘op’ zijn. De reden waarom is helaas niet altijd duidelijk. Meestal gaat het om negatieve veranderingen die men meemaakt zoals een scheiding of het verlies van een dierbare. Maar ook positieve veranderingen zoals een nieuwe baan kunnen onze energie uitputten.

Onderzoek energievoorraad

We weten meestal niet waarom we geen energie hebben. Uit onderzoek is gebleken dat iemands energievoorraad voor 30% uit fysieke energie bestaat en 70% uit emotionele energie. Als er geen medische oorzaak is waardoor je geen energie hebt zit het dus voor 70% tussen je oren.

Uitgeputte mensen kunnen geen beslissing nemen

Energieke mensen hebben plezier en nemen beslissingen, emotioneel uitgeputte mensen lopen vast, piekeren en hebben moeite met knopen doorhakken. Emotioneel uitgeputte mensen belasten zich door het niet nemen van beslissingen en elke niet genomen beslissing verdubbelt de last. Energieke mensen nemen een besluit en gaan verder.

Strompel jij door een leven dat niet bij je past?

Energieke mensen leven hetzelfde leven als uitgeputte mensen. Ze hebben dezelfde spanningen en dezelfde zorgen. Het leven van energieke mensen is niet beter waardoor ze meer energie hebben dan jij.

Wat is het geheim van energieke mensen?

Energieke mensen en hun levenslesgetal

Ken jij energieke mensen? Misschien heb je een vriendin, broer of zus die bruist van energie. Tel alle getallen van zijn of haar geboortedatum bij elkaar op en vereenvoudig de som van het getal. Haar of zijn getal kan je haarfijn vertellen waarom hij of zij zo energiek is. Het geheim van mensen met veel energie is dat ze weten hoe zij hun leven moeten leven.

Numerologie en een gelukkig leven

Het getal van je geboortedatum verandert nooit, ook het getal van je naam is een constant getal. Door de wetenschap der numerologie kun je antwoorden krijgen waarnaar je al zo lang op zoek bent. Numerologie toont onze talenten, onze struikelblokken en geeft ons nieuwe energie.

Je getallen dragen een boodschap met zich mee

Getallensymboliek of numerologie is gebaseerd op de wiskundige Pythagoras. (500 v. C.) Elke naam trilt mee met een getal en elk getal heeft een eigen boodschap. Neem de letters van de naam van je partner, baas of collega en bepaal het daarbij behorende getal en je weet wie hij of zij is.

Hoe anderen jou zien

Je Persoonlijkheidsgetal vertelt je hoe anderen jou zien. Is jouw persoonlijkheidsgetal 3 dan zien anderen je als iemand die er altijd aantrekkelijk en jong uit blijft zien. Misschien is jouw persoonlijkheidsgetal getal 5 en zien anderen je als een onderhoudende, vurige, genotzoeker.

Gebruik numerologie om inspiratie op te doen

Raadpleeg je getallen als je geen energie hebt. Je persoonlijke getallen kunnen je een objectief beeld van jezelf geven. Ben je benieuwd naar het karakter van iemand? Zijn of haar vriendschappen, carrière of seksleven? Je hebt alleen iemands volledige naam of geboortedatum nodig om alles over hem of haar te weten te komen.

Ben jij bekend met numerologie? Deel jouw ervaring met ons!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.