Motivatie en inspiratie
Eva van Zeeland
Motivatie en inspiratie
10/29/2016
1 min
0

Miss Natural Inspiratie en Volle Maan Kalender 2017

10/29/2016
1 min
0

Om jouw huis op te vrolijken en je het hele jaar door te kunnen inspireren met de Miss Natural Lifestyle is er nu de Miss Natural Inspiratie en Volle Maan Kalender voor 2017. De kalender is zo in elkaar gezet zodat hij zeer handig in gebruik is en daarnaast ziet hij er ook nog eens erg aantrekkelijk uit!

Hoe zit de kalender in elkaar?

De Miss Natural Inspiratie Kalender is op A4 formaat en heeft een ringband met ophanghaakje. Elke maand heeft een eigen pagina met inspirerende quote. Daarnaast is er ook ruimte voor een eigen notitie en uiteraard het noteren van afspraken en verjaardagen.

Behalve de dag en het jaar, is ook de maand voor ons dagelijks leven een belangrijke tijdseenheid. Optimaal gezond leven is leven volgens het ritme van de natuur. Op de Miss Natural Inspiratie Kalender staan daarom ook alle volle maandagen vermeld.

Volle maan en vasten?

Kalender met volle maanRond Volle Maan is de maaninvloed op aarde het sterkst. Het is gunstig om op de dag van de volle maan te vasten, juist omdat het lichaam dan alle stoffen goed opneemt, en dus ook de talloze kunstmatige toevoegingen die in ons voedsel zijn aan te treffen. Ook vocht hoopt zich sneller in het lichaam op, en het bindweefsel wordt weker. Het herstel na een operatie verloopt op deze dag het ongunstigst, en wonden bloeden sterker dan op andere dagen.

Het inlasten van een sapdag heeft nog een gunstige uitwerking. Daar de voedingstoffen al tot vloeibare vorm zijn gereduceerd hoeft het maagdarmstelsel weinig actie te vertonen om de boel te verteren. Hierdoor kan het lichaam de kans om zich te ontdoen van overtollige ballaststoffen en krijgt ze de rust waar ze om vraagt.

Kalender met Suikervrije Feestdagen Receptenboek

Goed om te weten! Deze kalender is nu tijdelijk ook te bestellen als Winter Deal samen met het receptenboek Suikervrije Feestdagen! Klik hier om naar deze deal te gaan!

Handtekening-Miss-Natural

Reacties
Categorieën