10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Miss Natural Inspiratie en Volle Maan Kalender 2017
29 oktober 2016 
1 min. leestijd

Miss Natural Inspiratie en Volle Maan Kalender 2017

Om jouw huis op te vrolijken en je het hele jaar door te kunnen inspireren met de Miss Natural Lifestyle is er nu de Miss Natural Inspiratie en Volle Maan Kalender voor 2017. De kalender is zo in elkaar gezet zodat hij zeer handig in gebruik is en daarnaast ziet hij er ook nog eens erg aantrekkelijk uit!

Hoe zit de kalender in elkaar?

De Miss Natural Inspiratie Kalender is op A4 formaat en heeft een ringband met ophanghaakje. Elke maand heeft een eigen pagina met inspirerende quote. Daarnaast is er ook ruimte voor een eigen notitie en uiteraard het noteren van afspraken en verjaardagen.

Behalve de dag en het jaar, is ook de maand voor ons dagelijks leven een belangrijke tijdseenheid. Optimaal gezond leven is leven volgens het ritme van de natuur. Op de Miss Natural Inspiratie Kalender staan daarom ook alle volle maandagen vermeld.

Volle maan en vasten?

Kalender met volle maanRond Volle Maan is de maaninvloed op aarde het sterkst. Het is gunstig om op de dag van de volle maan te vasten, juist omdat het lichaam dan alle stoffen goed opneemt, en dus ook de talloze kunstmatige toevoegingen die in ons voedsel zijn aan te treffen. Ook vocht hoopt zich sneller in het lichaam op, en het bindweefsel wordt weker. Het herstel na een operatie verloopt op deze dag het ongunstigst, en wonden bloeden sterker dan op andere dagen.

Het inlasten van een sapdag heeft nog een gunstige uitwerking. Daar de voedingstoffen al tot vloeibare vorm zijn gereduceerd hoeft het maagdarmstelsel weinig actie te vertonen om de boel te verteren. Hierdoor kan het lichaam de kans om zich te ontdoen van overtollige ballaststoffen en krijgt ze de rust waar ze om vraagt.

Kalender met Suikervrije Feestdagen Receptenboek

Goed om te weten! Deze kalender is nu tijdelijk ook te bestellen als Winter Deal samen met het receptenboek Suikervrije Feestdagen! Klik hier om naar deze deal te gaan!

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.