datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Vooruitblik 2021 - Astrologische Ontwikkelingen in het WATERMANTIJDPERK
10 januari 2021 
4 min. leestijd

Vooruitblik 2021 - Astrologische Ontwikkelingen in het WATERMANTIJDPERK

Dacht je dat 2020 een intens jaar was? Zet je aluminiumfolie hoedje dan maar vast op, zorg dat je gordel goed vast zit en hang de slingers maar vast op! Intens betekent niet slecht, bekijk het maar als hoofdstuk 2 van wat begonnen is in 2020. Het verhaal begon echt super spannend in 2020 en in dit nieuwe hoofdstuk krijgen wij alvast een voorproefje van wat er de komende jaren gaat gebeuren.

Astrologische ontwikkelingen

Op 6 januari verlaat Mars zijn thuisbasis Ram en komt terecht in de Stier. Hier zal Mars zich een stuk vriendelijker gedragen en is het tijd om je te focussen op je bankrekening. De Stier is een tikkeltje materialistisch en houdt van spullen, pas er dus ook voor op dat je niet teveel impulsaankopen doet.

Het zal ons een stuk rustiger en stabieler maken. Ook zullen wij meer voor onze rechten op willen komen; de Stier is de beschermende moeder van al het levende maar ook van je eigendommen en ondernemingen.

Vaccinatie

Het vaccineren is deze maand begonnen. Ik ben geen anti-vaxxer maar ik ben wel pro keuzevrijheid omtrent medische behandelingen. Ik ben alle mensen die zich als proefkonijn willen opstellen erg dankbaar, fijn dat jullie eerst gaan.

Mijn oma van 86 met dementie zei laatst tegen mij: “Ik wil geen prikje, wij ouderen zijn de proefkonijnen om te kijken of er nog wat meer of minder in moet, of nog een ander stofje”. Ik heb mij kapot gelachen om haar, soms weet ze de weg niet meer naar huis als ze twee straten verder op is maar dit heeft ze nog wel goed door.

Als bewuste mens denk je na over alles wat je tot je neemt. Dit doe je omdat je zelf verantwoordelijkheid neemt over jouw eigen gezondheid. Wat zit er eigenlijk allemaal in een vaccin? Verdiep je daar eens in en maak dan zelf een bewuste keuze.

Watermantijdperk

Uranus zal nog een tijdje in stier blijven staan en deze gaat er voor zorgen dat wij totale nieuwe structuren gaan creëren, dit zal nog door gaan tot 2026. Het zal ons ook revolutionair maken en zeker in het nieuwe Watermantijdperk. Je kunt nu zelf wel invullen wat er de komende jaren gaat gebeuren. Niet alles zal zonder slag of stoot gaan, maar ik weet zeker dat dit is wat de nieuwe aarde nodig heeft.

Belangrijke onderwerpen van Uranus in Stier zijn: meer aandacht en respect voor moeder aarde, duurzaamheid, praktische en betaalbare middelen en systemen.

De boeren zullen harder in actie komen dan ooit, samen met het volk. De boeren worden in meerdere landen al jaren lang gedupeerd. De boeren zijn ook de grondleggers van NESARA, de benaming van het nieuwe systeem waar wij de komende jaren heen zullen gaan. Super interessant, als je het nog niet kent zou ik wat gaan Googlen op GESARA/NESARA.

Photon belt en Schumann resonantie

De Photon belt komt ook langs ons: dit een enorme straling van licht die eens in de 26.000 jaar langs de aarde komt. Het kan ook oud zeer naar boven brengen, je vermoeid maken maar het is nodig om meer licht in jouw lichaam te brengen.

De zonnen vlammen van de zon en de centrale zon zullen ook door blijven gaan en dit zal effect hebben op ons DNA. Het brengt ook bepaalde lichamelijke klachten met zich mee zoals: angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig.

De Schumann resonantie die jaren lang een gemiddelde had van 7.83 Hz stijgt ook, soms halen wij pieken boven de 40-50. Dit geeft ook lichamelijke klachten zoals onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Luister goed naar jouw lichaam. Heb je meer eten nodig, eet dan meer. Heb je meer slaap nodig, slaap dan meer. Als je dit zo leest denk je misschien liever niet, maar het hoort bij de evolutie van de mens en het universum helpt ons om ons los te koppelen van deze trauma 3D matrix.

Je authentieke zelf

Omdat in 2020 veel relaties op de proef zijn gesteld en veel mensen uit elkaar zijn gegaan, betekent het ook dat er weer meer mensen single zijn! Ik denk dat veel mensen nieuwe relaties dit jaar gaan krijgen, of dat nou is op liefdesgebied, zakelijk, vrienden, buren of collega’s, noem maar op. Iets wat beter bij jouw eigen trilling past; voor dat nep gedoe van de afgelopen jaren is geen plaats meer. Wees je eerlijke authentieke zelf en je zult versteld zijn van wat je allemaal tegen komt!

Nieuw! 5D dating per 14 februari 2021

Eva van Zeeland lanceert op Valentijnsdag een nieuwe community en dating platform; 5D dating. Hier kun je gelijkgestemden zielen vinden en wellicht ook jouw soulmate of twinflame!

Interesse voor spiritualiteit zal ook blijven groeien de komende jaren. Dit is al begonnen in 2012 toen Neptunus nul graden Vissen bereikte. De Maya’s hadden dit voorspeld terwijl wij volgens de Westerse astrologie pas van het bestaan van Neptunus afweten sinds een paar honderd jaar. Met Neptunus in Vissen zijn onderwerpen als meditatie, tarot, yoga, esoterische boeken etc. een hot onderwerp. Kijk wat goed bij jou past en spendeer er wat meer tijd aan. Neptunus blijft hier staan tot 2026, dus neem rustig je tijd ervoor.

Buitenaardsen en Ufo’s

De ET’s en Galactic Federation zal zich ook steeds meer zichtbaar en voelbaar maken voor de mensen die er klaar voor zijn. Het grond team zal meer bevestiging krijgen en meer mensen zullen bewust worden. Door middel van channeling, iets zien in de lucht of bijvoorbeeld een droom dat je een schip bezoektIn de Miss Natural Talk Show praat Eva van Zeeland met luchtvaart –en ruimtevaartdeskundige Dr. Ir. Coen Vermeeren. Hij schreef de bestseller ‘UFO’S BESTAAN GEWOON’ en zijn nieuwe boek ‘UFO’S DE 100 MEEST INDRUKWEKKENDE UFO-DOSSIERS’ komt deze maand uit in twee delen. Deze video is ook in twee delen.

Interview Coen Vermeeren

Coen verteld over de eerste keer dat hij als kind een ufo zag, hoe hij samen met zijn studenten aan de TU Delft op zoek ging naar filmpjes met ufo’s en deze ging bestuderen en waarom de wetenschap geen interesse toont in dit fenomeen. In het tweede deel van het interview met Dr. Ir. Coen Vermeeren praten we verder over; Wat is geest, wat is bewustzijn? Het gaat niet om geloven in ufo’s, want ze bestaan gewoon, daarom de titel van mijn boek. Bewustzijn kan zich manifesteren in materie. Buitenaardse zijn manifestaties van hetzelfde als wij zijn. Bekijk hier deel 2;

Als afsluiter van het jaar gaat Jupiter naar Vissen en dit zal een grote invloed hebben op het collectief. Het zou wel eens het begin kunnen zijn van GESARA. Maar het komt er in ieder geval op neer dat de maatschappij weer wat beter zal lopen, de mensen weer wat meer voorspoed hebben op financieel gebied.

Bedankt voor het lezen en ik zou graag nogmaals iedereen erop  willen wijzen dat wij al in het nieuwe tijdperk zijn. Je hoeft er niet meer op te wachten, ontdek jouw nieuwe zelf. Wees vernieuwend, creatief en verbreed je comfort zone. Niemand is normaal en niks is onder controle, dus wordt de kapitein van jouw eigen leven!

Als je geïnteresseerd bent om mee te chatten over deze onderwerpen ben je welkom in mijn Telegramgroep of laat het weten in de reacties!

Hoe zie jij het nieuwe jaar 2021? Laat het mij weten in een reactie!

Over de schrijver
Mijn interesses zijn astrologie, tarot, nieuwetijdskinderen en alles wat het nieuwe tijdperk met zich meebrengt. Je kan mij vinden op YouTube onder de naam Optimystic Tobias , ook ben ik de oprichter van het chatkanaal Starseeds Nederland. Indien je interesse hebt in spiritualiteit voel je welkom. T.me/StarseedsNL
Mettina
Door

Mettina

op 10 Jan 2021

Ik ben Mettina en mijn youtube naam is Spiritina. Ik ben een ontwaakte starseed Hadarian en Sirius. Ik geloof al jaren lang al sinds ik me kan heugen in Spiritualiteit. Ook ben ik HSP en voelde ik al vrij snel dat er dingen niet klopte in deze wereld. Wat was dat een zoektocht naar mezelf de afgelopen jaren. Maar ik voel me super sterk nu. Ik heb momenteel zelf een youtube kanaal waar ik Tarot kaart readings geef gratis en ook soms een leuk spiritueel fimpje neerzet van mijn spirituele pad en wat ik daar op tegen kom. Wat een super site dit en grote complimenten voor jou Eva! Dat er maar meer mensen mogen wakker worden dit jaar. Heel veel liefde en licht. Namaste xxx

Tobias
Door

Tobias

op 10 Jan 2021

Leuk Mettina, en bedankt voor je kaartleggingen <3

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine