10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Wat beweegt jou?

Of ben je soms niet vooruit te branden? Heel herkenbaar een tijdje zonder veel energie zitten! Als belangrijkste basis krijg je energie van voeding, mits je natuurlijk de juiste voeding en hoeveelheid eet. Een tekort aan belangrijke voedingsstoffen kan er makkelijk insluipen.

Daarnaast geeft sporten (naast dat het energie kost) ook een voldaan en voor sommigen ook een energiek gevoel. Maar energie kun je ook krijgen van enthousiaste en gedreven mensen uit je omgeving. Negatieve en klagende mensen zuigen energie, dat ken je vast!

Ik weet dat voeding de basis vormt van jouw gezondheid en
dat dit zich uit in hoe je je voelt en hoe je er uit ziet!

Wil je weten hoe je op een natuurlijk, gezonde en verantwoorde manier kunt afvallen, meer energie kunt krijgen en beter in je vel kunt zitten? Graag help ik je op weg naar jouw natural lifestyle.  Hiervoor heb ik het Natural Lifestyle Plan ontwikkeld dat je op weg helpt naar een gezondere natuurlijke levensstijl. Een nieuwe levensstijl starten gaat namelijk gemakkelijker als je er niet alleen voor staat.

Het Natural Lifestyle Plan is geen nieuw dieet maar jouw nieuwe leefwijze! Ik geloof namelijk dat je lekker kunt eten, goed in je vel kunt zitten en kunt afvallen op een natuurlijke en gezonde manier die zo goed vol te houden is dat het een onderdeel wordt van je leefwijze.

Je leven in balans met gezonde (h)eerlijke voeding,
lekker bewegen en voldoende ontspanning voor lichaam en geest.

Support is erg belangrijk bij het veranderen van je levensstijl. Sterker nog, een studie over vrouwen die probeerden af te vallen heeft uitgewezen dat support uit je omgeving een positieve invloed heeft op je afvalresultaten! En het grote voordeel is, dit hoef je niet alleen te doen! Ik sta namelijk voor je klaar om je te begeleiden en motiveren.

 

Wil je meer weten?
Komende maand nog zal het Natural Lifestyle Plan gelanceerd worden en jij kunt als een van de eerste hiervoor een uitnodiging ontvangen. Schrijf je bovenin de website vrijblijvend in voor mijn gratis tips en ontvang een bericht bij lancering.

Als je het ECHT wilt, samen lukt het!

 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Kelly
Door

Kelly

op 19 Jul 2011

Handige site, thanks!

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.