datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Wat beweegt jou?

Of ben je soms niet vooruit te branden? Heel herkenbaar een tijdje zonder veel energie zitten! Als belangrijkste basis krijg je energie van voeding, mits je natuurlijk de juiste voeding en hoeveelheid eet. Een tekort aan belangrijke voedingsstoffen kan er makkelijk insluipen.

Daarnaast geeft sporten (naast dat het energie kost) ook een voldaan en voor sommigen ook een energiek gevoel. Maar energie kun je ook krijgen van enthousiaste en gedreven mensen uit je omgeving. Negatieve en klagende mensen zuigen energie, dat ken je vast!

Ik weet dat voeding de basis vormt van jouw gezondheid en
dat dit zich uit in hoe je je voelt en hoe je er uit ziet!

Wil je weten hoe je op een natuurlijk, gezonde en verantwoorde manier kunt afvallen, meer energie kunt krijgen en beter in je vel kunt zitten? Graag help ik je op weg naar jouw natural lifestyle.  Hiervoor heb ik het Natural Lifestyle Plan ontwikkeld dat je op weg helpt naar een gezondere natuurlijke levensstijl. Een nieuwe levensstijl starten gaat namelijk gemakkelijker als je er niet alleen voor staat.

Het Natural Lifestyle Plan is geen nieuw dieet maar jouw nieuwe leefwijze! Ik geloof namelijk dat je lekker kunt eten, goed in je vel kunt zitten en kunt afvallen op een natuurlijke en gezonde manier die zo goed vol te houden is dat het een onderdeel wordt van je leefwijze.

Je leven in balans met gezonde (h)eerlijke voeding,
lekker bewegen en voldoende ontspanning voor lichaam en geest.

Support is erg belangrijk bij het veranderen van je levensstijl. Sterker nog, een studie over vrouwen die probeerden af te vallen heeft uitgewezen dat support uit je omgeving een positieve invloed heeft op je afvalresultaten! En het grote voordeel is, dit hoef je niet alleen te doen! Ik sta namelijk voor je klaar om je te begeleiden en motiveren.

 

Wil je meer weten?
Komende maand nog zal het Natural Lifestyle Plan gelanceerd worden en jij kunt als een van de eerste hiervoor een uitnodiging ontvangen. Schrijf je bovenin de website vrijblijvend in voor mijn gratis tips en ontvang een bericht bij lancering.

Als je het ECHT wilt, samen lukt het!

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Kelly
Door

Kelly

op 19 Jul 2011

Handige site, thanks!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading