datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Wat is er met ons eten gebeurd? Zonnatura is goed bezig!
08 september 2013 
1 min. leestijd

Wat is er met ons eten gebeurd? Zonnatura is goed bezig!

Zonnatura start deze week met het tweede deel van de landelijke campagne ‘Wat is er met ons eten gebeurd?’ Met wederom tv-commercials, social media en samplingacties bouwt het voedingsmerk, net als Miss Natural, aan de bewustwording voor natuurlijk leven en biologisch eten.

De in april gestarte campagne heeft de afgelopen tijd veel los gemaakt. Zo kwamen er veel enthousiaste reacties op social media en was er een duidelijke stijging in zowel de verkoop van producten als het aantal Facebook fans. Vanaf vandaag wordt de campagne voortgezet met deze keer focus op Zonnatura groene thee. Als marktleider in biologische thee wil Zonnatura consumenten graag laten kennismaken met pure groene thee die smaakt zoals de natuur het bedoeld heeft. Net als de eerste tv-commercial is de nieuwe tv-commercial weer heel doeltreffend en naar mijn idee effectief… goed bezig Zonnatura!

Bekijk de nieuwe TV-commercial van Zonnatura

Voeding zoals de natuur het bedacht heeft

Met de campagne wil Zonnatura consumenten ondersteunen meer bewuste keuzes te maken als het om voeding gaat. Hierbij sluit Zonnatura aan bij de huidige trend naar verantwoorde voeding. Zonnatura gelooft in de kracht van de natuur en past dit principe toe door zoveel mogelijk te werken met biologische en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor blijven de oorspronkelijke smaak en voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden.

Zonnatura zet hiermee de filosofie voort van oprichter en kruidenexpert Willem C. Smits, een man met een passie voor de authentieke kracht van de natuur. Al sinds 1954 vertaalt Zonnatura zijn gedachtegoed in verantwoorde en lekkere producten. Het huidige assortiment van Zonnatura bestaat uit muesli, sappen, thee, tussendoortjes, broodbeleg en aanvullende voeding zoals lijnzaad en haverzemelen.

Mijn favoriete Zonnatura producten zijn de verschillende soorten suikervrije fruitbeleg en de muesli zonder suiker.

Wat zijn jouw favoriete Zonnatura producten?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
nathalie
Door

nathalie

op 09 Sep 2013

Zonnatura verdient een pluim!

Wietske
Door

Wietske

op 15 Sep 2013

Hoewel ik bijna geen brood eet en daarvoor ook geen beleg nodig heb staat er altijd een potje zonnefruit (jam) van Zonnatura in de koelkast, lekker op een rijstwafel of toch dat zeldzame broodje.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 16 Sep 2013

Die zonnefruit is ook lekker door de yoghurt!

Margrietje01
Door

Margrietje01

op 11 Mar 2014

Zonnefruit (alleen de naam al!) Aardbei en Muntthee!!! Met stip op nr. 1, gedeelde plaats.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading