10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Wat is er met ons eten gebeurd? Zonnatura is goed bezig!
08 september 2013 
1 min. leestijd

Wat is er met ons eten gebeurd? Zonnatura is goed bezig!

Zonnatura start deze week met het tweede deel van de landelijke campagne ‘Wat is er met ons eten gebeurd?’ Met wederom tv-commercials, social media en samplingacties bouwt het voedingsmerk, net als Miss Natural, aan de bewustwording voor natuurlijk leven en biologisch eten.

De in april gestarte campagne heeft de afgelopen tijd veel los gemaakt. Zo kwamen er veel enthousiaste reacties op social media en was er een duidelijke stijging in zowel de verkoop van producten als het aantal Facebook fans. Vanaf vandaag wordt de campagne voortgezet met deze keer focus op Zonnatura groene thee. Als marktleider in biologische thee wil Zonnatura consumenten graag laten kennismaken met pure groene thee die smaakt zoals de natuur het bedoeld heeft. Net als de eerste tv-commercial is de nieuwe tv-commercial weer heel doeltreffend en naar mijn idee effectief… goed bezig Zonnatura!

Bekijk de nieuwe TV-commercial van Zonnatura

Voeding zoals de natuur het bedacht heeft

Met de campagne wil Zonnatura consumenten ondersteunen meer bewuste keuzes te maken als het om voeding gaat. Hierbij sluit Zonnatura aan bij de huidige trend naar verantwoorde voeding. Zonnatura gelooft in de kracht van de natuur en past dit principe toe door zoveel mogelijk te werken met biologische en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor blijven de oorspronkelijke smaak en voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden.

Zonnatura zet hiermee de filosofie voort van oprichter en kruidenexpert Willem C. Smits, een man met een passie voor de authentieke kracht van de natuur. Al sinds 1954 vertaalt Zonnatura zijn gedachtegoed in verantwoorde en lekkere producten. Het huidige assortiment van Zonnatura bestaat uit muesli, sappen, thee, tussendoortjes, broodbeleg en aanvullende voeding zoals lijnzaad en haverzemelen.

Mijn favoriete Zonnatura producten zijn de verschillende soorten suikervrije fruitbeleg en de muesli zonder suiker.

Wat zijn jouw favoriete Zonnatura producten?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
nathalie
Door

nathalie

op 09 Sep 2013

Zonnatura verdient een pluim!

Wietske
Door

Wietske

op 15 Sep 2013

Hoewel ik bijna geen brood eet en daarvoor ook geen beleg nodig heb staat er altijd een potje zonnefruit (jam) van Zonnatura in de koelkast, lekker op een rijstwafel of toch dat zeldzame broodje.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 16 Sep 2013

Die zonnefruit is ook lekker door de yoghurt!

Margrietje01
Door

Margrietje01

op 11 Mar 2014

Zonnefruit (alleen de naam al!) Aardbei en Muntthee!!! Met stip op nr. 1, gedeelde plaats.

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.