datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Wat is jouw favoriete recept zonder suiker?
13 september 2013 
4 min. leestijd

Wat is jouw favoriete recept zonder suiker?

Aanstaande maandag gaat de Week zonder Suiker van start. Ben jij een echte suikervrije keukenprinses? Doe dan tijdens deze inspiratieweek van Miss Natural mee met de suikervrije receptenwedstrijd! Stuur jouw favoriete recept zonder suiker in en maak kans op leuke ‘suikervrije prijzen’. Bovendien kan jouw recept in een nieuw Miss Natural recepten e-book komen!

Trek dus gauw je keukenschort aan en snel de keuken in om jouw lievelingsrecept zonder suiker klaar te maken. Want we willen er natuurlijk wel een mooie foto van het resultaat bij!

Wat is jouw favoriete recept zonder suiker?

Ben jij iemand die graag experimenteert met taarten en cakes zonder suiker? Maak je het liefst een heel diner klaar voor je vrienden? Of ga jij je helemaal te buiten in de keuken tijdens de feestdagen? Wat het ook is dat jij het liefst klaarmaakt in de keuken (zonder geraffineerde suiker natuurlijk), Miss Natural wil het weten!

Van suikervrij word ik blij!

Word jij ook blij van suikervrij? Doe dan mee met de suikervrije receptenwedstrijd! Vanaf vandaag kun je jouw favoriete recept met foto insturen.

Je kunt recepten maken in de volgende 7 categorieën;

 1. Ontbijt
 2. Lunch
 3. Snacks & Snoep
 4. Diner
 5. Toetjes & Desserts
 6. Feest!(dagen)
 7. Sappen & Smoothies

Win leuke prijzen met jouw recept

Wie weet win jij wel een van de leuke Miss Natural prijzen. Bovendien maak je kans om met jouw recept opgenomen te worden in het nieuwe suikervrije receptenboek van Miss Natural. Dit nieuwe receptenboek zal je dan uiteraard ook gratis van ons ontvangen! Heb je meerdere favoriete recepten? Doe gerust vaker mee!

Door jouw favoriete recept en foto in te sturen tijdens de Week zonder Suiker, maak je kans op een aantal leuke prijzen met een totale waarde van €549,90!

Natuurlijke suikervervangers

De recepten mogen geen geraffineerde suiker bevatten. Wel zijn de volgende natuurlijke suikervervangers zijn wel toegestaan:

 • Honing
 • Agavesiroop
 • Ahornsiroop
 • Fruit(puree)
 • Dadelstroop
 • Rijststroop
 • Honing
 • Oerzoet
 • Palmsuiker
 • Kokosbloemsuiker
 • Stevia

Tips voor mooie recepten foto’s

Met een mooie foto bij je recept maak je meer kans om in het e-book opgenomen, én om te winnen! Daarom enkele tips voor een goede culinaire foto:

 1. Een mooi opgemaakt bord. Leg het eten mooi neer en veeg restjes saus of vocht weg met keukenpapier of een theedoek. Gebruik bij voorkeur een mooi bord (zonder kapotte stukjes) en rustige, mooie achtergrond. Schuif te veel aan bestek, servetten en glazen bij voorkeur uit de weg om een rommelige foto te voorkomen. Aankleden mag uiteraard wel!
 2. Mooi licht. Goede belichting doet wonderen! Maak de foto bij voorkeur bij daglicht. Lukt dit niet, zorg dan voor een goede belichting met behulp van een (tafel)lamp. Probeer flitsen te voorkomen, en richt op de plek met de minste schaduw.
 3. Zoom in. Maak geen foto van de hele tafel, maar zoom in op je gerecht. Let wel op dat het nog herkenbaar is als jouw gerecht.
 4. Probeer meerdere hoeken. Fotografeer jouw gerecht van meerdere kanten en kijk welke foto het mooiste uitkomt.
 5. Filters of geen filters? Dat is de vraag… Natuurlijk is het leuk om je foto een filter te geven, bijvoorbeeld door Instagram te gebruiken. Maar let wel: niet iedere foto is mooier met een filter. Bovendien gaat de kwaliteit van je foto van achteruit met een filter-app, zeker voor internet gebruik. Kijk dus goed of een filter wel een toevoeging is voor jouw foto.

Recepten zonder Suiker

 • Wees beschrijvend, pakkend en creatief!
  Kies de categorie waarbinnen jouw recept het beste past.
 • Vertel ons waarom je blij wordt van dit recept!
 • Voor hoeveel personen is jouw gerecht?
 • Plaats alle ingrediënten met hoeveelheden onder elkaar.
 • Schrijf de verschillende stappen van de bereiding uit.
 • Deel het eindresultaat van jouw recept!
 • Je kunt eventueel meerdere foto's van jouw recept uploaden. Bijvoorbeeld van de ingrediënten en bereidingswijze.
 • Je kunt eventueel meerdere foto's van jouw recept uploaden. Bijvoorbeeld van de ingrediënten en bereidingswijze.
 • Alle eer aan jou!
 • Je ontvangt een bevestiging van jouw inzending.

Wat is jouw favoriete suikervrije recept?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Joyce
Door

Joyce

op 18 Sep 2013

Ik krijg het formulier niet verstuurd. Heb het nu al een paar keer geprobeerd en moet alles steeds opnieuw typen :(

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 18 Sep 2013

Wat vervelend Joyce! Welke melding krijg je? Je mag het ook sturen naar layla@missnatural.nl

Joyce
Door

Joyce

op 19 Sep 2013

Ik krijg geen melding, er gebeurt gewoon niets. Ik heb het recept gemaild, dankjewel!

Amy Berentsen
Door

Amy Berentsen

op 23 Sep 2013

Ik krijg het recept ook niet verstuurd. Meerdere keren geprobeerd. Er komt een bericht met fout bij het laden.

Annemieke
Door

Annemieke

op 05 Oct 2013

Hoi Layla, wanneer mag ik uiterlijk insturen? Groetjes, Annemieke

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine