10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Wat of wie motiveert jou?
17 augustus 2011 
0 min. leestijd

Wat of wie motiveert jou?

Laat je motiveren en inspireren door boeken over de Natural LifestyleBen je dat zelf, lees je boeken of vraag je advies aan een vriend(in)? Ik haal veel van mijn motivatie en inspiratie uit interessante boeken. Als Miss Natural ga ik voor je op zoek naar de leukste boeken over de Natural Lifestyle.

De eerste boeken zijn inmiddels toegevoegd aan het overzicht en kun je nu bekijken en als je wilt direct aanschaffen om ze snel te kunnen lezen.

Lees alles over de Natural Lifestyle!

Je kunt hier een overzicht van boeken vinden die je uitstekend kunt gebruiken om meer kennis en inspiratie op te doen van de Natural Lifestyle.

Heb je zelf een boekentip?

Neem dan via ‘Redactie’ contact met ons op!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
M.S. Rob
Door

M.S. Rob

op 22 Nov 2011

Ik heb heel erg genoten van 100% gifvrij van Julia Kang. Past heel goed bij jouw aanbevolen levensstijl.

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 22 Nov 2011

Leuk dat je dit zegt! Zeer binnenkort zal haar boek op Miss Natural verschijnen...

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.