datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Wat of wie motiveert jou?
17 augustus 2011 
0 min. leestijd

Wat of wie motiveert jou?

Laat je motiveren en inspireren door boeken over de Natural LifestyleBen je dat zelf, lees je boeken of vraag je advies aan een vriend(in)? Ik haal veel van mijn motivatie en inspiratie uit interessante boeken. Als Miss Natural ga ik voor je op zoek naar de leukste boeken over de Natural Lifestyle.

De eerste boeken zijn inmiddels toegevoegd aan het overzicht en kun je nu bekijken en als je wilt direct aanschaffen om ze snel te kunnen lezen.

Lees alles over de Natural Lifestyle!

Je kunt hier een overzicht van boeken vinden die je uitstekend kunt gebruiken om meer kennis en inspiratie op te doen van de Natural Lifestyle.

Heb je zelf een boekentip?

Neem dan via ‘Redactie’ contact met ons op!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
M.S. Rob
Door

M.S. Rob

op 22 Nov 2011

Ik heb heel erg genoten van 100% gifvrij van Julia Kang. Past heel goed bij jouw aanbevolen levensstijl.

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 22 Nov 2011

Leuk dat je dit zegt! Zeer binnenkort zal haar boek op Miss Natural verschijnen...

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine