datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?
24 november 2011 
5 min. leestijd

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Het heerlijke avondje van Sinterklaas komt steeds dichterbij! Een avond met familie en/of vrienden en cadeautjes en surprises. Dit jaar vier ik weer Sinterklaas met mijn neef en 3 nichten. Wij gaan aanstaande zaterdag dobbelen om kleine en vaak gekke cadeautjes, met heel veel lol!

Vier je geen Sinterklaas, dan heb je vast wensen voor Kerst. Ik ben erg benieuwd wat jij allemaal op je verlanglijstje hebt staan.

De Cadeau Top 10 van Miss Natural

Oftewel, mijn favorite things! Heb je nog geen idee wat je zou kunnen vragen? Dan doe ik je vandaag een aantal suggesties die passen binnen verschillende budgetten.

Broodbakmachine1. Broodbakmachine

De geur van vers gebakken brood is heel erg lekker en zelf brood bakken is heel erg eenvoudig. Bovendien kun je dan de ingrediënten kiezen die jij het lekkerst vindt en weet je zeker dat je brood vrij is van allerlei emulgatoren en conserveermiddelen: additieven die vaak wel in industrieel gebakken brood zitten.  De lekkere baklucht krijg je er extra bij cadeau! De Bestron Broodbakmachine is te koop voor €52,95

iPad wit2. Tablet

Hoog op mijn verlanglijstje staat een tablet. En dan in het bijzonder de witte iPad. Wat een geweldige producten heeft Apple toch, ik ben een echte fan! Webshoppen op mijn iPhone gaat wel, maar de shopbeleving wordt 10 x beter met een mooie tablet. En hoe zal de Miss Natural website er uit zien? Ook voor mijn kinderen is een iPad heel leuk om dierengeluiden te raden en Woezel en Pip spelletjes te spelen. Lieve, lieve Sint…

3. Sapcentrifuge

Ja, ik heb de Slow Juicer van Versapers en ja dat weet je nu wel! Toch komt hij in dit lijstje omdat ik weet dat velen van jullie deze ook graag zouden willen hebben. Met Miss Natural korting is deze €279 en dat is best nog een aardig bedrag dat weet ik. Daarom nog een aantal alternatieve Sapcentrifuges in verschillende prijsklassen zodat je nog dit jaar kunt genieten van heerlijke versgeperste sappen.

Biologische wijn4. Biologische wijn

Bij de Feestdagen hoort wat mij betreft ook zeker een lekkere fles wijn en dan natuurlijk een biologische wijn. In biologische wijn wordt maar liefst tweederde minder sulfiet gebruikt; goed nieuws dus voor mensen die aan dit broeikasgas hoofdpijn overhouden. Ik proost alvast met een frisse Chardonnay of een heerlijk glas Pinot Grigio!

Zoutmolen5. Zoutmolen

Een pepermolen zul je wellicht al hebben, maar heb je ook al een zoutmolen? Ik heb er onlangs één online besteld, een hele mooie rode zoutmolen. Zodra deze binnenkomt ga ik deze vullen met grof Himalayazout. Alternatieven als zeezout en steenzout kunnen tegenwoordig helaas niet vrij zijn van vervuilingen. Himalayazout is volkomen natuurzuiver. Het bevat 84 vitale bouwstenen in de vorm van oorspronkelijke mineralen en sporenelementen.

6. Natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke verzorging voor gezicht & lichaam mag ook niet ontbreken op je lijstje. Het mooie van deze webshop is dat je bij iedere bestelling gratis samples mag uitkiezen! Ik gebruik nu zelf naar alle tevredenheid de A’kin rose anti-oxidant daycream, A’kin lavender & rose night creme en A’kin orangeblossom toner. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in deze 100% natuurlijke webshop.

Tarwe gras sap7. Tarwegras abonnement

Tarwegras is jonge tarwe. Voordat het uitgroeit tot het graan dat wij kennen, vormt het eerst een groene, sprieterige plant. Gras is het basisvoedsel van het dierenrijk. Logisch: het is een pakhuis van belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en antioxidanten. Precies die stoffen die het menselijk lichaam ook nodig heeft om goed te functioneren. Doe mee aan de gezondheidstrend: drink tarwegrassap! Nu is er ook een Biologisch Tarwegras abonnement.

in een handig abonnement. Ideaal voor de dagelijkse gebruiker! Je ontvangt wekelijks vers, biologisch tarwegras in de brievenbus en perst het uit wanneer het jou uitkomt.

Protest snowboots8. Snowboots

Als de voorspelde strenge winter er echt aan komt dan zijn een paar goede sneeuwschoenen natuurlijk erg prettig. Ik weet nog goed dat snowboots vorig jaar rond deze tijd in mijn maat (41) al helemaal uitverkocht waren! Vandaar dat ik dit jaar op tijd op zoek ging en voor dit mooie bruine paar met lekker warme binnenkant heb gekozen. Fijn voor in het bos!

Ariadne at Home9. Tijdschrift

Heerlijk op de bank liggen voor de openhaard met een kop thee binnen handbereik een tijdschrift lezen. In deze tijd van het jaar ben je veel binnen en dan ga ik altijd automatisch meer tijd en aandacht besteden aan mijn interieur. Ik hou van een mix van oud en nieuw, met mooie vondsten van rommelmarkten, Marktplaats en interieurwebshops. Zachte kleuren en gebruik van verschillende materialen als hout, steen en mooie stoffen. Ik heb al jaren een abonnement op het magazine Ariadne at Home. Een ander abonnement dat ik je kan aanraden is Fit met Voeding.

10. Kiemen en microgroenten kweken

Kiemen en microgroenten kweken

Kiemen zijn heerlijk! Ik eet ze op een cracker met hüttenkäse of avocado. De jongens eten ze ook! Kiemen zijn lekker knapperig en bovendien er voedzaam. Nu wil ik ze zelf gaan kweken. Dit kan eenvoudig op een balkon of in de vensterbank, in minder dan een week kun je daarop zelf een overvloed aan vitaminen en voedingsstoffen oogsten. In het boek Kiemen en microgroenten kweken beschrijft Peter Bauwens hoe eenvoudig het allemaal kan, ook zonder hulpmiddelen of ingewikkelde technieken. Op een duidelijke manier legt hij de verschillende methoden uit om in een mum van tijd heerlijk smakend groen te kweken.

Zit er iets bij wat jij graag zou willen hebben
en wat heb jij op je verlanglijstje staan?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Maaike
Door

Maaike

op 25 Nov 2011

Goedeavond,Zo'n tarwegras abonnement was voor mij helemaal nieuw, maar ook nog een beetje ver van mijn bed ;)Maar de kiemen staan hoog op mijn verlanglijstje :)Groeten Maaike

Natasja S
Door

Natasja S

op 27 Nov 2011

Ach ja, die slowjuicer.... Misschien in januari, als ik mijn 'bonus' heb ontvangen :)

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading