datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Zelf thuis je haar kleuren met WECOLOUR: Gezond geverfd haar, iets voor jou?
15 april 2021 
1 min. leestijd

Zelf thuis je haar kleuren met WECOLOUR: Gezond geverfd haar, iets voor jou?

In mijn zoektocht naar een haarkleuring zonder PPD, parabenen, ammonia, siliconen en resorcinol voor thuis gebruik, kwam ik terecht op de website van WECOLOUR

Wie is WECOLOUR?

WECOLOUR is ontstaan vanuit één simpele missie: gezond geverfd haar voor iedereen bereikbaar maken. Het is een webshop gespecialiseerd in haarkleuring voor thuis gebruik. Zij geloven dat iedereen een prachtige, gezonde, natuurlijk ogende haarkleur verdient.

professionele haarverf voor thuisgebruik

Samen met hun partner in Italië, ontwikkelden ze een permanente haarverf voor thuisgebruik zonder ammonia, PPD, parabenen, siliconen en resorcinol. Wat er wel in zit zijn natuurlijk verzorgende ingrediënten, zoals Arganolie en Calendula-extract. Een kwaliteitsproduct met een uitstekende dekking, veel beter en zachter voor je haar dan reguliere verf en voor een betaalbare prijs.

Inmiddels hebben zij ook een haarverzorging- en stylingslijn ontwikkeld met onder andere een shampoo, conditioner, haarwax, haarmousse en een haarmasker volgens dezelfde filosofie. Geen van deze producten bevatten parabenen, siliconen, resorcinol of SLS. Beter voor je haar, de kleur en je hoofdhuid.

Neem eens een kijkje op hun website en check ook de vele interessante blogs, zoals ‘Dof en droog haar‘ of ‘Hoe komt het dat mijn haar afbreekt‘.

Win Actie Haarkleuringspakket

Reageer onder dit artikel waarom jij graag een WECOLOUR haarverfpakket zou willen winnen en welke kleur je zou willen ontvangen! Je hebt de keuze uit 32 grijsdekkende kleuren, van zwart tot zeer licht asblond en alles wat daartussen ligt. Twijfel je nog over de kleur? Op de website van WECOLOUR krijg je gratis kleuradvies op maat. Bij een pakket haarverf ontvang je een tube met 60 ml haarverf, een flesje van 60 ml activator, een sachet shampoo en conditioner, een kwastje, plastic handschoenen en een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Alles wat je nodig hebt!  De beste motivatie belonen we met een GRATIS haarverf pakket ter waarde van €19,95.

Gebruik jij al natuurlijk verzorgende haarproducten?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Evelien
Door

Evelien

op 16 Apr 2021

Ik zou graag op een gezondere manier mijn grijze haartjes willen verstoppen. Ben wel bekend met andere merken met minder slechte stoffen alleen dit merk ken ik nog niet, dus erg benieuwd naar de kleuren en hoe het bevalt.

Mylène
Door

Mylène

op 16 Apr 2021

Super tip, als ik niet win, ga ik het zeker ook zelf kopen en proberen. Ben nog maar 33 maar al behoorlijk wat grijze haren die vooraan bij mijn haargrens te zien zijn. Kan dus wel een likje verf gebruiken 😉😄

Edith
Door

Edith

op 23 May 2021

Ben al tijdje op zoek naar een natuurlijke manier om mn haar te verven. Zou dit graag uit willen proberen!

Mathilde
Door

Mathilde

op 23 May 2021

Wat een leuke actie, Eva! Een mooi kleurtje in mijn haar voor de zomer lijkt me wel wat! Hier op het Franse platteland is geen (goede) kapper te vinden en al helemaal geen die met natuurlijke producten werkt. Dus zo'n mooi pakket zou zeer welkom zijn! Fijne dag!

Marlon
Door

Marlon

op 24 May 2021

Na jaren van onwetendheid ben ik mij heel bewust geworden van alles wat wij op ons smeren qua verzorging,binnen krijgen ook via voeding en probeer ik nu zo natuurlijk mogelijk te leven.En mijn haren al jaren gekleurd zou het nu super zijn als ik deze natuurlijke verf mag proberen! 😍

Vera
Door

Vera

op 30 Oct 2021

Hoi dames. I was zo benieuwd over dit product sinds ik gewend ben om naar de kapsalon te gaan. Heb dit een paar maanden geleden gekocht en gebruik het nog steeds. M'n haar kon niet gezonder zijn! Ik gebruik hiernaast ook deze lekkere gummies https://www.flinndal.nl/gummies/beauty-gummies. Mijn haar ziet er practig uit en ik krijg altijd complimentjes!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading