Zelf thuis je haar kleuren met WECOLOUR: Gezond geverfd haar, iets voor jou?

In mijn zoektocht naar een haarkleuring zonder PPD, parabenen, ammonia, siliconen en resorcinol voor thuis gebruik, kwam ik terecht op de website van WECOLOUR

Wie is WECOLOUR?

WECOLOUR is ontstaan vanuit één simpele missie: gezond geverfd haar voor iedereen bereikbaar maken. Het is een webshop gespecialiseerd in haarkleuring voor thuis gebruik. Zij geloven dat iedereen een prachtige, gezonde, natuurlijk ogende haarkleur verdient.

Samen met hun partner in Italië, ontwikkelden ze een permanente haarverf voor thuisgebruik zonder ammonia, PPD, parabenen, siliconen en resorcinol. Wat er wel in zit zijn natuurlijk verzorgende ingrediënten, zoals Arganolie en Calendula-extract. Een kwaliteitsproduct met een uitstekende dekking, veel beter en zachter voor je haar dan reguliere verf en voor een betaalbare prijs.

Inmiddels hebben zij ook een haarverzorging- en stylingslijn ontwikkeld met onder andere een shampoo, conditioner, haarwax, haarmousse en een haarmasker volgens dezelfde filosofie. Geen van deze producten bevatten parabenen, siliconen, resorcinol of SLS. Beter voor je haar, de kleur en je hoofdhuid.

Neem eens een kijkje op hun website en check ook de vele interessante blogs, zoals ‘Dof en droog haar‘ of ‘ Hoe komt het dat mijn haar afbreekt‘.

Win Actie Haarkleuringspakket

Reageer onder dit artikel waarom jij graag een WECOLOUR haarverfpakket zou willen winnen en welke kleur je zou willen ontvangen! Je hebt de keuze uit 32 grijsdekkende kleuren, van zwart tot zeer licht asblond en alles wat daartussen ligt. Twijfel je nog over de kleur? Op de website van WECOLOUR krijg je gratis kleuradvies op maat. Bij een pakket haarverf ontvang je een tube met 60 ml haarverf, een flesje van 60 ml activator, een sachet shampoo en conditioner, een kwastje, plastic handschoenen en een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Alles wat je nodig hebt!  De beste motivatie belonen we met een GRATIS haarverf pakket ter waarde van €19,95.

Gebruik jij al natuurlijk verzorgende haarproducten?