datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Welke blender gebruik jij voor je Groene Smoothies?
21 maart 2014 
1 min. leestijd

Welke blender gebruik jij voor je Groene Smoothies?

Voor het maken van groene smoothies is een blender essentieel. Bekende merken zijn onder andere Domo, Philips en Princess. Deze blenders gaan lang mee, zijn gemakkelijk in gebruik, en ze zien er ook nog eens leuk uit op het aanrecht.

Heb jij al een blender voor je groene smoothies of ben je nog aan het rondkijken? We laten je graag kennis maken met een aantal van onze blender favorieten!

De Domo blender

De Domo blender, type DO436BL, is een blender en drinkfles in één. Hij wordt geleverd inclusief de 600 en 300 ml fles met deksel. De blender met een kracht van 300 Watt heeft een BPA-vrije fles uit Tritan, en is aangepast aan de drankhouder in de houder, zodat je overal en elk moment van de dag een verse en verantwoorde smoothie kunt nuttigen. De herbruikbare en milieuvriendelijke drinkfles heeft een afsluitbare drinktuit, absorbeert geen geuren of smaken, en is vaatwasmachine bestendig. Kijk hier hoe Eva een heerlijke smoothie maakt met de Domo blender:

De Princess Mini Blender

Een erg handig en goed betaalbare blender is de uitgebreide, 10-delige Princess Mini Blender 212065. Met deze blender kun je snel en makkelijk groene smoothies maken. De set wordt geleverd met een dubbelwandige koelbeker met een inhoud van 250 ml, 2 sapbekers met een inhoud van 400 ml, en een maalbeker. Inclusief afsluitdeksel en twee strooideksels met fijne en grove openingen. Gekoelde dranken, zonder toevoeging van ijs, zijn in een handomdraai gemaakt met de dubbelwandige beker. Plaats deze in de vriezer en de smoothies kunnen, zo uit de kan, koud geserveerd worden. Of neem je smoothie mee naar werk of school, met de handige afsluitdeksel!

Philips HR2093

Voor een blender met meer vermogen raden wij je de Philips HR2093 aan. De blender kwam in januari 2014 als ‘beste uit de test’. Het heeft een Triple Action-mes dat effectief snijdt, pureert en ijs vermaalt. Op een warme zomerdag kun je er dus ook heerlijke koude smoothies mee maken! De kan is gemaakt van kras- en hittebestendig glas en heeft een inhoud van 2 liter. Je groene smoothies komen makkelijk tot stand dankzij de smoothie- en pulsefunctie. Doordat de blender verschillende snelheden heeft, kun je zelf kiezen hoe grof of fijn jouw smoothies geblend moeten worden.

Doe ook mee met de 21 dagen Groene Smoothie Challange!

Wat is jouw favoriete blender? Bekijk er hier een aantal >>

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
ZONDERZOOI
Door

ZONDERZOOI

op 22 Mar 2014

Ik maak zelf altijd gebruik van een Philips blender, ideaal om groene smoothies mee te maken. Hij wordt elke dag wel gebruikt, een super aanschaf dus!

Marielle
Door

Marielle

op 23 Mar 2014

Hallo,Ik wil de Philips HR2096 graag aanschaffen, maar de messenaandrijving onder in de glazen kan is van plastic (soort ABS). Is dit niet schadelijk gezien BPA enz.?

Robin Demey
Door

Robin Demey

op 24 Mar 2014

Ik gebruik gewoon een hoge beker en staafmixer: minder afwas :-).

Wietske
Door

Wietske

op 24 Mar 2014

Ik maak gebruik van een Philips blender, bijna dezelfde als die hier boven wordt beschreven en is idd. een fijne goede blender, echt aan te bevelen!

Marielle
Door

Marielle

op 24 Mar 2014

Hartstikke bedankt voor de reacties. Ik ben om! En de klantenservice van Philips heeft mij verteld dat er geen BPA in het plastic zit.Gr, Marielle

klunnie
Door

klunnie

op 27 Mar 2014

ik heb de leuke domo blender . een geweldig ding. sinds ik deze heb gebruik ik mijn grote Philipsblender bijna nooit meer. geen spijt van

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading