datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Welke ingrediënten heeft het recept van jouw leven?
19 april 2014 
4 min. leestijd

Welke ingrediënten heeft het recept van jouw leven?

Zoals je weet eet ik bij voorkeur biologisch, zonder suiker en e-nummers en andere foute toevoegingen. De afgelopen maand ben ik tot inzicht gekomen dat de principes die ik hanteer voor mijn voeding ook wil toepassen op de rest van mijn leven. Ik leg je uit hoe ik dit zie. 

Biologisch eten staat voor mij voor pure voeding, onbespoten en vol van smaak en voedingsstoffen. Eten zonder onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen en zonder suiker en chemische zoetstoffen.

cynthia
Door

cynthia

op 21 Apr 2014

Lieve Eva,Wat goed dat jij naar jouw lijf bent gaan luisteren en dat je jouw levens recept hebt aangepast! Helaas zijn we allemaal niet meer gewend om naar ons lichaam en hart te luisteren. 2 jaar geleden kreeg ik ook een hele heftige waarschuwing, uitgezaaide borstkanker met 10 uitzaaiingen op mijn lever en nog een paar maanden te leven..... Daar sta je dan 31 jaar met een klein manneke van 5. Godzijdank kon ik het tij keren, door te luisteren naar wat mijn lijf en hart mij ingaf. Nu ben ik kanker vrij en leer ik met heel veel vallen en opstaan het leven weer vorm te geven en dat valt niet altijd mee. Mijn levens recept is rust, liefde, yoga, meditatie, luisteren naar mijn lijf en hart, hele fijne alternatieve therapieen, gezond eten en vooral heeeeel veeeeel fijne herinneringen maken.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 22 Apr 2014

Bedankt Cynthia voor het delen van jouw verhaal en recept <3

Ellen
Door

Ellen

op 21 Apr 2014

Mooi, inspirerend persoonlijk verhaal...en goede keus! Ik wens je veel rust en groei toe.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 22 Apr 2014

:)

Enoa Stitzinger
Door

Enoa Stitzinger

op 22 Apr 2014

Hallo Eva Wat goed van je om te kiezen voor liefde rust en je niet leiden laat door matrialisme en Ego...Mijn man en ik woonde in een duur huis waardoor nooit geld was voor leuke Dingen wat ook veel stres mee zich mee nam. Wij hebben een paar mnd geleden besloten om naar een kleiner huis te verhuizen en het Ego niet meer te volgen... Het was wennen maar nu hebben we meer rust en geld om leuke dingen te doen. Het is helemaal goed zo. Liefs Enoa

Marlies
Door

Marlies

op 25 Apr 2014

Maar als ik het goed lees woon je toch nog steeds in dat eigenlijk te grote huis?

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 25 Apr 2014

Ja, klopt! Staat nu 1,5 jaar te koop en sinds een half jaar ook te huur. Dus ik zal blij zijn als ik er vanaf ben :)

Monique
Door

Monique

op 25 Apr 2014

Eva, je bent cool. Ik ben er trots op dat je een Nederlandse meid bent.Tot mijn grote verbazing : ben ik er achter gekomen, doordat ik dingen heb uitgeprobeerd dat er dingen zijn die me absoluut NIET aanstaan.Wat rust en voldoening eigenlijk bij mij betekent, is toch heel erg anders dan wat ik tot nu toe had gedacht of wat 95% van de mensen overal ter wereld najagen.Een leven zonder onnodige toevoegingen : dat is dus echt iets voor mij. NUTTIG verrijkend en Community-in is wat voor mij geld.Ik vind het zo vreemd dat mensen in Nederland overwerkt raken en dan maar gaan stoppen met bedrijfsleider zijn van een modezaak. Terwijl mensen waar ik het bestaan van af weet, gewoon jarenlang dubbel of driekeer werken dan ik of twee keren fulltime-job het gewoon netjes doorleven en erg succesvol zijn. Ook vrouwen. In Nederland hebben we het recept blijkbaar niet door.Eva : ik denk dat jij echt alles kan. En die boerderij én je eigen zaak. Dat recept bestaat echt voor jou, want je bent , anders dan anderen een heel veerkrachtige vrouw.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 25 Apr 2014

Dank je Monique voor het delen van jouw visie en je hele mooie woorden :)

Patricia
Door

Patricia

op 25 Apr 2014

Hé Eva, We hebben elkaar al eens ontmoet op een mooie dag in een klein achtertuintje in Gouda. Prachtig om dit nu te lezen van je, met mensen als jou en bv Jesse van der Velde heb ik soms weleens het idee dat ik alleen maar mailtjes krijg die me geld kosten ;-) Maar heel fijn om te lezen dat ook jij vindt dat geld alleen niet gelukkig maakt. Het is natuurlijk makkelijk om bepaalde dingen mee te realiseren, maar uiteindelijk is je gezondheid er niet mee te koop. Zorg goed voor jezelf en laat je niet teveel in met allerlei geldbiedende sponsors tenzij je er zelf voor de volle 100 % achter staat! Wens je veel wijsheid en gezondheid toe voor nu en voor de toekomst!

Lucy
Door

Lucy

op 27 Apr 2014

Wat goed om te lezen. Wij hebben altijd al nooit meer gedaan dan we aankonden. Soms keken we met verbazing naar de enorme huizen en auto's die anderen hadden. Toch zijn we nooit in de verleiding gekomen dat ook maar te doen. En wat denk je, we wonen mooi en gezellig en rijden ook gewoon auto. We hadden het erg goed zonder 'te'. Maar gewoon, blij met wat we hadden en blij met de kleinde dingen des levens. Nu moet ik alleen verdr want mijn maatje is eind vorig jaar overleden. En wat goed dat we altijd geleefd hebben zoals ik beschrijf. Ik kan gewoon blijven wonen zonder probleem, heb gewoon mij auto en kan dingen doen die ik leuk vind,ofschoon dag op dit moment nog niet veel is zonder hem. Ik kan iedereen het adagium van mij oedr aanraden: steek je benen niet verder uit dan je bed lang is. Ouderwets? Ja, maar wel waar. Veel geluk verder Eva, Lucy

Nicole
Door

Nicole

op 28 Apr 2014

Hi Eva,Stoer dat je open vertelt hoe je nu in het leven staat en wat de manier van leven afgelopen jaren met je gedaan heeft. Nooit leuk als je lichaam een seintje moet geven als het even te veel is, maar een duidelijker teken kun je niet krijgen.En zo herkenbaar om te lezen dat je wilt streven naar vrijheid en rust. Uiteindelijk ben je daar natuurlijk ook voor gaan ondernemen. Maar soms kan je zo in je enthousiasme steeds maar door en doorgaan. Het is inderdaad de kunst om met "less is more" te leven.Zoals jij weet heb ik afgelopen 4,5 maand in Spanje gewoond. Dat heeft me werkelijk zo geïnspireerd om meer te genieten van de kleine dingen. We kwamen in een Spaanse woning, waarin ik accepteerde hoe het eruit zag. En bijzonder genoeg voelde ik me er snel thuis. Hetzelfde nu ik weer terugben in Nederland. Met mijn vriend ben ik zelfs gaan wonen in een gemeubileerde woning... Een halfjaar lang heeft onze inboedel in een opslag gestaan. Hoezo al die spullen nodig? Hop...weg ermee! Heerlijk om met minder te leven. En precies wat je zegt "liefde & passie & rust" is het belangrijkste wat je een mens nodig heeft.En "natuurlijk" lekker & gezond eten ;-)Het gaat je goed, Eva. Succes met jouw recept!

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine