arrow_drop_up arrow_drop_down
10 mei 2011 

Welke keuken vind jij het lekkerst?

Eetgewoonten verschillen nogal van land tot land. De tijd dat wij hier in Nederland alleen maar aardappelen, groeten en vlees aten is al even achter ons. Nu kun je over de Knorr Wereld-gerechten struikelen in de winkel. Zit er in elk dorp wel een Italiaans- en Chinees Restaurant en staat rijst, pasta en couscous steeds vaker op tafel.

Waar en wanneer

Wat we eten is niet alleen verschillend per land. Het wanneer is ook nog een ding! Ik weet dit nog goed uit de tijd dat ik als marketing manager elk kwartaal naar Europese meetings ging. Minder enthousiast was ik als er als ontmoetingsplek voor Frankfurt werd gekozen. Echt verschrikkelijk, compleet met braadworsten, schnitzel en bier. Daar kan je mij niet blij mee maken!

Wel blij werd ik van het hoofdkantoor in Italië, Spanje of Frankrijk. Daar wordt nog echt de tijd genomen voor een goede maaltijd en werk je niet in 30 minuten pauze je lunch (lees boterham) naar binnen. Natuurlijk zijn de werktijden daar ook weer anders en werkt men vaker langer door in de avond om de lange middagpauze te compenseren. Om vervolgens laat in de avond nog eens lekker aan te schuiven voor een goede maaltijd.

Fan van de Mediterrane keuken

Mijn laatste trip was naar Italië afgelopen mei en wat heb ik daar weer genoten van al het vers gesneden fruit als ontbijt in het hotel, de heerlijke pasta en salade als lunch en de gegrilde groenten als aubergine en courgette en peer met gesmolten camembert. Ik ben echt FAN van de Mediterrane keuken! Daarom hebben wij aan het boekenoverzicht 3 kookboeken toegevoegd uit deze streek. Smakelijk lezen!

Kookboeken uit de Mediterrane keuken

Welke keuken vind jij het lekkerst?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
nana bazelmans
Door

nana bazelmans

op 24 August 2011

Ik ben echt FAN van de Mediterrane keuken Maar geen vlees of vis

Reactie plaatsen

Nieuw! Miss Natural 🍀 Awake News ⏳

In 20 min. een update van wat er echt gaande is in de 🌍 wereld. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.