datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Welke keuken vind jij het lekkerst?
10 mei 2011 
1 min. leestijd

Welke keuken vind jij het lekkerst?

Eetgewoonten verschillen nogal van land tot land. De tijd dat wij hier in Nederland alleen maar aardappelen, groeten en vlees aten is al even achter ons. Nu kun je over de Knorr Wereld-gerechten struikelen in de winkel. Zit er in elk dorp wel een Italiaans- en Chinees Restaurant en staat rijst, pasta en couscous steeds vaker op tafel.

Waar en wanneer

Wat we eten is niet alleen verschillend per land. Het wanneer is ook nog een ding! Ik weet dit nog goed uit de tijd dat ik als marketing manager elk kwartaal naar Europese meetings ging. Minder enthousiast was ik als er als ontmoetingsplek voor Frankfurt werd gekozen. Echt verschrikkelijk, compleet met braadworsten, schnitzel en bier. Daar kan je mij niet blij mee maken!

Wel blij werd ik van het hoofdkantoor in Italië, Spanje of Frankrijk. Daar wordt nog echt de tijd genomen voor een goede maaltijd en werk je niet in 30 minuten pauze je lunch (lees boterham) naar binnen. Natuurlijk zijn de werktijden daar ook weer anders en werkt men vaker langer door in de avond om de lange middagpauze te compenseren. Om vervolgens laat in de avond nog eens lekker aan te schuiven voor een goede maaltijd.

Fan van de Mediterrane keuken

Mijn laatste trip was naar Italië afgelopen mei en wat heb ik daar weer genoten van al het vers gesneden fruit als ontbijt in het hotel, de heerlijke pasta en salade als lunch en de gegrilde groenten als aubergine en courgette en peer met gesmolten camembert. Ik ben echt FAN van de Mediterrane keuken! Daarom hebben wij aan het boekenoverzicht 3 kookboeken toegevoegd uit deze streek. Smakelijk lezen!

Kookboeken uit de Mediterrane keuken

Welke keuken vind jij het lekkerst?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
nana bazelmans
Door

nana bazelmans

op 24 Aug 2011

Ik ben echt FAN van de Mediterrane keuken Maar geen vlees of vis

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading