datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Win de Slow Juicer van Versapers t.w.v. €299!
28 maart 2012 
3 min. leestijd

Win de Slow Juicer van Versapers t.w.v. €299!

Win de Slow Juicer van Versapers t.w.v. €299!Er is nog een hele mooie hoofdprijs te winnen tijdens de Miss Natural Awards 2012. Dit apparaat is een must have voor elke Miss Natural en een aanwinst in je keuken! Het is niet alleen een heel handig en functioneel apparaat, maar ook nog eens mooi om naar te kijken.

Ik heb het over de Slow Juicer van Versapers. Hiermee maak je in een handomdraai de lekkerste verse sappen van vers fruit en groenten.

Hoofdprijs: de Slow Juicer van Versapers!

Ik gebruik de Versapers nu zelf ongeveer een half jaar en ben er erg tevreden over. Je hoeft groenten alleen maar te wassen en in grove stukken te snijden en de Slow Juicer pakt het allemaal even makkelijk. Mocht hij vastlopen, dan is er de handige achteruitknop die je even indrukt en hij loopt weer soepel door! Ook het schoonmaken gaat heel eenvoudig en snel. Aangezien dit keukenapparaat een gat slaat op je bankrekening, dacht ik dat dit wel een hele mooie prijs zou zijn voor de winnaar van de Miss Natural Awards 2012.

Sap van spinazie, appel, citroen en olijfolie

Sap van spinazie, appel, citroen en olijfolie

Waarvan kan ik sap maken?

Je kunt met de Slow Juicer van Versapers sap maken van o.a. appel, peer, tomaat, druif, sinaasappel, kiwi, meloen, wortel, guava, granaatappel, bessen, aardbij, gember, paprika,knoflook, ui, aardappel, andijvie, kool, sla, mandarijn, watermeloen, bleekselderij, ananas, spinazie, tarwegras, perzik, nectarine, sojabonen, peterselie, dille, komkommer, courgette, grapefruit, radijs, venkel, citroen, limoen, braam, rode biet, papaya, lychee, pruim, abrikoos, rabarber en nog veel meer!

Sap van appel, amandelen en gember

Sap van appel, amandelen en gember

Experimenteer en maak
je eigen favoriete sap

Varieer en koop dus niet altijd dezelfde producten om sap van te maken. Afwisselen kan ook per seizoen en met groenten of fruit die je nooit eet.

Mix bijvoorbeeld eens sap van een vrucht of groente die je eigenlijk niet lekker vindt met een van je favoriete vruchten. Door deze variatie constant toe te passen blijf je nieuwe smaken ontdekken.

De Versapers kun je gebruiken voor verschillende functies

  • Fruit Pers – De Versapers is erg efficient in het maken van sap van zacht en hard fruit. Zelfs citrus vruchten of limoenen, met schil aen al. (wel in stukjes) gaan door de Versapers.
  • Groente Pers – De Versapers haalt een maximale hoeveelheid sap uit Bbleekselderij, wortels, paprika, radijs, koolsoorten en alle andere groenten inclusief bladgroenten zoals peterselie en spinazie meten behoud daarbijvan de waardevolle vitaminen, mineralen en enzymen.
  • Tarwegras Pers – Tarwegras, aloe bladeren of andere medicinale kruiden kunnen tot sap gemaakt worden met de Versapers.
  • Keukenapparaat – diverse soepen, sauzen, amandelmelk, sojamelk, ijs etc. kunt u ook eenvoudig maken.

Versapers Slow JuicerMaak nu kans op jouw eigen Slow Juicer!

In het prijzenpakket t.w.v. €1554,- zitten alle Favorite Things van Miss Natural. De top 10 finalisten van de Miss Natural Awards 2012 gaan naar huis met deze geweldige prijzen.

Geef je op voor de Miss Natural Awards 2012 en maak kans op deze geweldige Hoofdprijs van Versapers!

Zou jij een Versapers willen winnen?

Reserveer nu jouw tickets voor de Miss Natural Awards

Reserveer nu jouw tickets voor de Miss Natural Awards

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Henk Oosterling
Door

Henk Oosterling

op 28 Mar 2012

Wij kiezen voor: Evelien LEIJTEN

Hilde Oosterling-Grevendonk
Door

Hilde Oosterling-Grevendonk

op 28 Mar 2012

Evelien Leijten

venneman kristien
Door

venneman kristien

op 28 Mar 2012

Evelien Leijten

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading