Page content

Miss Natural Awards Event

EXCLUSIEVE UITNODIGING VOOR MISS NATURAL LEDEN

Hét natural evenement van het jaar om bij te zijn over:

Ontmoet andere Miss Naturals, volg interessante lezingen van inspirerende sprekers
en geniet van een geweldige lunch op een prachtige locatie!

Het Miss Natural Awards Event is een hele dag bedoeld voor jou! Even tijd voor jezelf… om je te laten inspireren en motiveren door geweldige sprekers, kennis te maken met andere Miss Natural leden, lekker te eten en drinken en zien wie er Miss Natural 2014 wordt bij de Award uitreiking. Dit alles op een prachtige locatie, centraal in het land. Daar moet je bij zijn!

Van maandag 3 maart t/m zondag 30 maart kun je jezelf opgeven voor de Miss Natural Awards 2014 en maak je kans op geweldige prijzen. Op zaterdag 19 april vindt de uitreiking plaats en dit hebben wij verpakt in een super leuk evenement waar jij bij aanwezig kunt zijn! De 3e editie van de Miss Natural Awards vinden dit jaar plaats bij De Landgoederij in Bunnik.

Volg interessante lezingen van deze inspirerende sprekers

Op de dag van de uitreiking hebben we een geweldig leuk programma voor je samengesteld gevuld met interessante lezingen gegeven door de volgende inspirerende sprekers;

Ard PisaIngenieur – Coach – Auteur ‘Wat Angelina niet wist over kanker, maar wel had moeten weten’

Na het uitkomen en lezen van het boek ‘Het verzwegen verhaal over kanker’ van prof. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft Ard Pisa nog maar één missie: dit moet iedereen weten! Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met haar farmaceutische spelers met miljarden omzet er niets van wil weten. Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie. Miss Natural deelt deze visie en ondersteund Ard Pisa in zijn missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken met deze kennis.

Bedrijfskundig ingenieur Ard Pisa (1971) heeft 17 jaar in het bankwezen gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar als managementteamlid van diverse lokale Rabobanken. Zijn authentieke en passievolle eigentijdse stijl viel op en leverde hem in 2011 binnen de Rabobank organisatie de leiderschapsprijs op. Zijn visie op leiderschap is opgenomen in het boek ‘Leiderschap bij de Rabobank’.

Na het afronden van een tweejarige opleiding voor personal coaching in 2006, startte Ard vanuit zijn gedrevenheid voor gezondheid eigen onderzoeken op om te achterhalen wat nu wél en niet gezond is op het gebied van voeding, beweging, leefomgeving en emotionele huishouding. Tijdens zijn onderzoeken heeft het historische wetenschappelijke kankeronderzoek van de Duitse dr. Warburg en Amerikaanse professor Peskin hem geïnspireerd waardoor hij zich heeft gespecialiseerd in het werkveld van kankerpreventie.

 

 

Suzanne PootNatuurlijke voeding– en lifestyle coach – Auteur “Rauw, Naakt en Gezond”

Suzanne voelde zich jarenlang niet fit. Ze had veel klachten waaronder last van haar darmen, hoofdpijn, ze was vaak moe en had regelmatig last van brandend maagzuur. Met reguliere artsen kwam ze niet verder. Ze vond het niet normaal dat een jonge vrouw zo vaak niet fit was en begon haar zoektocht naar de mogelijke oorzaken. Na jaren van lezen en leren, reisde ze uiteindelijk af naar het meest vooraanstaande gezondheidsinstituut: het Hippocrates Health Institute in Amerika en volgde daar het 21 dagen: “life change program”.

Ze volgde daar alle lezingen, workshops en raakte bevriend met andere gasten waarvan de meesten erg ziek waren en de hoop op genezing al bijna hadden opgegeven. Tot haar verbazing boekten zij opzienbarende resultaten. Suzanne leerde een compleet andere kijk op voeding, natuurlijk leven, ziektes en gezondheid kennen die haar leven totaal veranderd heeft. Na deze drie weken voelde ze zich onbeschrijfelijk fit en wilde deze kennis, haar ervaringen en die van andere mensen met de wereld delen en besloot haar boek: “Rauw, Naakt en Gezond” te schrijven. In deze lezing zal ze haar ervaringen en veel kennis die zij in Amerika opdeed met jullie delen. Haar verhaal zou ook jouw leven voorgoed kunnen veranderen!

 

Juglen ZwaanOrthomoleculair therapeut en auteur ‘De Supplementenwijzer’

Steeds meer mensen ontdekken de voedingssupplementen. Zijn deze nu noodzakelijk of gewoon een hype? Iedereen zegt weer wat anders en wie moeten we nu geloven? Tijdens deze lezing zal Juglen Zwaan je meenemen door het oerwoud van de supplementen zodat je meer inzicht krijgt in middelen zoals vitamines, mineralen, superfoods en nog veel meer! Juglen is geheel onafhankelijk en hij laat je meekijken door zijn ongekleurde bril. Je gaat naar huis met een schat aan kennis die voor de meeste mensen verborgen blijft.

Juglen Zwaan is de initiatiefnemer van het gezondheidsplatform aHealthylife.nl. Deze site krijgt dagelijks honderdduizenden Nederlanders over de digitale vloer. Juglen houdt van positiviteit en groei. Hij gelooft dat gezonder leven voor iedereen mogelijk is. Tijdens zijn lezingen maakt hij bewust, maar reikt hij ook oplossingen aan zodat je naar huis gaat met handige tools voor een gezonder leven.

Juglen heeft enkele jaren in het onderwijs gewerkt, maar heeft zijn baan opgezegd om volledig te werken aan zijn grote passie: gezondheid. Op dit moment heeft hij net twee studies achter de rug: Medische Basisvakken en Orthomoleculaire geneeskunde. In december 2013 is zijn boek “De Supplementenwijzer” uitgekomen. Medio 2014 hoopt hij de deuren van zijn praktijk in het midden van Nederland te kunnen openen om mensen individueel te begeleiden.

 

Michèle BevoortMindstyle redacteur en auteur ‘I Love Me’ en ‘Voel je Sparkle’

Michèle Bevoort (1976) is auteur van twee boeken: ‘I Love Me, 25 manieren om dichter bij jezelf te komen en alles uit je leven te halen’ en ‘Voel je Sparkle, 15 manieren om lichter te leven’. Na bijna twaalf jaar als redacteur gewerkt te hebben voor verschillende glossy tijdschriften als Cosmopolitan en Marie Claire kreeg ze behoefte aan meer vrijheid en behoefte om haar passie voor de psyche van de mens meer in haar werk te integreren. Ze is gaan freelancen en is ondertussen afgestudeerd als Levenstherapeut/Coach en afgestudeerd als Aura-Soma kleurentherapeut. Ze is steeds weer bezig met het bedenken en opzetten van nieuwe projecten waarin haar liefde voor esthetiek en de mooie dingen van het leven samenkomen met haar liefde voor bewustzijn en de psyche van de mens. Voorbeelden hiervan zijn haar boeken, de serie ‘bewuste’ reisgidsen met de naam Puur die ze zelf heeft opgezet en haar blog Free your Dreams.

Het online platform dat ze aan het opzetten is heet Free your Dreams, Live the life you want. Maar het leven leven dat je wilt en je dromen waarmaken is niet altijd zo vanzelfsprekend. Vanuit haar persoonlijke ervaring en de ervaring die ze heeft als therapeut deelt ze in deze lezing herkenbare blokkades en beren op de weg, en vooral ook hoe zij die heeft overwonnen. Al is het niet altijd gemakkelijk het levert echter wel veel op: je dromen, passie en hart volgen zorgt ervoor dat je die sprankeling weer voelt. Het is eigenlijk net als gezonde voeding tot je nemen, ook dat geeft nieuwe energie en levenslust.

 

Natuurlijk zorgen wij voor een geweldige Miss Natural lunch!

De dag is compleet verzorgt van begin tot eind en uiteraard zorgen wij voor een echte biologische Miss Natural lunch zonder light producten, foute e-nummers en toegevoegde suiker met;

  1. Verkwikkende Fruitshots 
  2. Verwarmende Soepen
  3. Heerlijke Lunch Salades
  4. Sandwiches van Speltbrood
  5. Suikervrije Biologisch Brownie
  6. Koffie, thee en biologische sappen

Het wordt een geweldig leuke, gezellige en inspirerende dag!

Dit vonden Miss Natural leden van het event vorig jaar

Ilona; “Ik heb genoten van deze dag. Er hing een gezellige open sfeer. De sprekers konden heel boeiend vertellen. Ik heb zeker wat opgestoken van alle informatie en ben van plan om me steeds een stapje meer te verdiepen in een natuurlijke levensstijl”.

Diana; “De sprekers hadden voor mij nog wel een half uur mogen praten, heel interessant allemaal! Erg leuk dat er zoveel leuke prijzen werden weggegeven, dat gaf de dag een heel feestelijke tint! De presentatie vond ik ook lekker ongedwongen. Ik vond het een superdag!

Lilian; “Het evenement was echt bovenverwachting en de sprekers uitstekend. De prijzen die werden weg gegeven waren super, ook al had ik geen prijs. Het was een super personeelsuitje, nogmaals bedankt!”

Debby; “Mijn complimenten voor de Miss Natural lunch, heel origineel, veelzijdig en lekker! Het cijfer 10 voor het event geeft wel aan hoe tevreden ik was. Dank voor deze geweldige, inspirerende dag!”

Susan; “Super goede, gemotiveerde sprekers! Erg professioneel opgezet!”

Het event programma van zaterdag 19 april 2014

Van 09.00 uur tot 10.00 uur 

 • Ontvangst door Miss Natural redactieteam

Van 10.00 tot 12.30 uur

 • Welkom en start programma door Eva van Zeeland
 • Lezing 1Rauw, naakt en gezond’ door Susanne Poot
 • Lezing 2 ‘Gezond is ons belangrijkste bezit, maar wie handelt ernaar?’ door Ard Pisa
 • Voorstellen Top 10 Finalisten door Eva van Zeeland en de Miss Natural finalisten

Van 12.30 tot 14.00 uur

 • Stemmen stem in de pauze op jouw favoriete Miss Natural
 • Lunch in het restaurant met o.a. soepen, salades, fruitshots en sandwiches
 • Natural Shopping er zijn veel leuke stands van de natural partners

Van 14.00 – 17.00 uur

 • Natuurlijk spreekuur met Ard Pisa, Juglen Zwaan
 • Lezing 3 ‘Je dromen, passie en hart volgen’ door Michèle Bevoort
 • Lezing 4 ‘Wat kunnen supplementen voor je gezondheid betekenen?’ door Juglen Zwaan

Van 17.00 – 18.00 uur  

 • Bekendmaking en uitreiking Miss Natural Awards 2014
 • Borrel en gezellig napraten

De hele dag maak je kans op geweldige cadeaus van de Miss Natural Partners!

Net als vorig jaar zullen we gedurende de dag heel veel mooie cadeaus gaan weggeven aan alle deelnemers van de Miss Natural Awards. Denk hierbij aan boeken, cosmetica, voedingssupplementen, huidverzorgingsproducten en andere producten passen bij natuurlijk leven en biologisch eten. We geven minimaal 100 cadeaus weg met een totale waarde van €1.500,- aan alle deelnemers in de zaal. Doe je mee met de verkiezing Miss Natural van het jaar 2014 dan maak je zelfs kans op een prijzenpakket van maar liefst € 4.850,- beschikbaar gesteld door de Partners van Miss Natural. Bekijk hier hoe je jezelf kunt opgeven voor de Miss Natural Awards.

Hét natural event van 2014 om bij aanwezig te zijn!

Jij bent er toch ook bij zaterdag 19 april? De kaartverkoop voor deze hele speciale dag exclusief voor Miss Natural leden is nu van start!

Het Event Award Ticket t.w.v. €97,- is inclusief:

    • Het complete dagprogramma met 4 lezingen, Natuurlijk Spreekuur en Award uitreiking
    • Ontvangst met koffie, thee en suikervrije biologische brownie
    • Uitgebreide lunch buffet met o.a. soepen, salades, fruitshots en sandwiches
    • Natural Shopping in de pauzes bij de leukste natuurlijke merken
    • Kennis delen en netwerken met 200 andere Miss Naturals
    • Gedurende de dag kans maken op een van de 100 cadeaus voor bezoekers
    • Een super gevulde Goody Bag vol met natuurlijke producten t.w.v. €50,-!

Reserveer jouw ticket vandaag nog en bespaar €30,-

Als snelle beslisser betaal je geen €97,- maar €67,-


Meerdere tickets tegelijk bestellen?
Dat kan via de Miss Natural E-learning Shop!

Er zijn nog slechts 45 tickets beschikbaar, dus wees op tijd!

Ik ontmoet je graag op zaterdag 19 april!

Zoals je kunt zien bieden wij je een compleet verzorgde dag met een geweldig programma… waar je nog lang over na zult praten en echt bij geweest moet zijn! Maak er een leuk dag van samen met een vriendin, je moeder, de buurvrouw, je collega of je man! Ja, mannen zijn ook welkom! Hartstikke gezellig met wat mannen er bij. Je bent wel gewaarschuwd… we zijn wel met heel veel vrouwen vertegenwoordigd bij Miss Natural, ha, ha!

Ik ontmoet je graag op zaterdag 19 april 2014 bij de Landgoederij in Bunnik waar wij ons best doen om de vorige Awards te overtreffen en van deze 3e editie een geweldige dag te maken.

Graag tot dan!

Met natuurlijk een groet,

Eva van Zeeland

Tip! Klik hieronder om een vriendin uit te nodigen via social media.