10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Win een Versapers Slow Juicer t.w.v. €319,-
14 maart 2013 
3 min. leestijd

Win een Versapers Slow Juicer t.w.v. €319,-

De Versapers Slow Juicer is een van de favoriete gadgets van Miss Natural. Je hebt dit prachtige apparaat vast ook al een aantal keer voorbij zien komen op de site.  Dit apparaat is een must have voor elke Miss Natural en een aanwinst in je keuken! Hiermee maak je namelijk in een handomdraai de lekkerste verse sappen van vers fruit en groenten. De Versapers Slow Juicers is niet alleen een heel handig en functioneel apparaat, maar ook nog eens mooi om naar te kijken.

Wil jij dit mooie apparaat ook in je keuken? Geef je op voor de Miss Natural Awards 2013 en wie weet is de Versapers Emotion Titanium (2G) straks van jou, als Miss Natural 2013.

Versapers Slow Juicers

Versapers Slow Juicers zijn de sapcentrifuges onder de sapcentrifuges. In 2011 werd voor jou al het model Emotion Wit 2G getest door Miss Natural en dit leverde zeer tevreden resultaten op!

De term slow juicer duidt op het feit dat er langzaam wordt geperst. Bij ‘gewone’ sapcentrifuges bewegen de delen sneller en dit werkt bevorderend voor het oxidatieproces. Hierdoor kunnen de voedingsstoffen in het sap niet meer volledig worden opgenomen door het lichaam. Een Slow Juicer is dus nog gezonder dan een ‘snelle’ sapcentrifuge.

De Versapers Slow Juicer kun je gebruiken voor verschillende functies:

  • Fruit Pers – De Versapers is erg efficient in het maken van sap van zacht en hard fruit. Zelfs citrus vruchten of limoenen, met schil en al (wel in stukjes) gaan door de Versapers.
  • Groente Pers – De Versapers haalt een maximale hoeveelheid sap uit bleekselderij, wortels, paprika, radijs, koolsoorten en alle andere groenten, inclusief bladgroenten zoals peterselie en spinazie. Daarbij worden de waardevolle vitaminen, mineralen en enzymen behouden.
  • Tarwegras Pers – Tarwegras, aloe bladeren of andere medicinale kruiden kunnen tot sap gemaakt worden met de Versapers.
  • Keukenmachine – Voor het maken van diverse soepen, sauzen, amandelmelk, sojamelk, ijs, etc. kun je ook eenvoudig maken met de Versapers Slow Juicer.

De Versapers Emotion Titanium (2G)

Het model Emotion Titanium 2G (tweede generatie) is het laatste model van Versapers en heeft rondere vormen. De kleur is afgewerkt met een titaniumglans. Er is geen handvat dus hij neemt nog minder ruimte in beslag op het aanrecht. De pers is gemakkelijk met twee handen te verplaatsen. De aan-uit knop is geïntegreerd aan de achterkant van de behuizing en afgewerkt met een siliconen, spatwaterbestendige hoes. Kortom: het is een geweldig apparaat, maar ook een lust voor het oog. Je kunt ‘m dus gewoon op je aanrecht laten staan.

Geef je op als Miss Natural 2013 en win een Versapers Slow Juicer

Op 20 april 2013 vindt de uitreiking van de Miss Natural Awards 2013 plaats op landgoed Drankenburg, te Baarn. Dit is de tweede keer dat dit evenement zal worden georganiseerd  en het belooft weer een fantastische dag te worden!

Je kunt aan het evenement deelnemen als bezoeker en genieten van leuke en interessante lezingen, van Albert Sonnevelt van Sonnevelt Opleidingen, Orthomoleculair arts Geiske de Ruig, Richard de Leth die het boek ‘Oersterk’ schreef, en Yvonne van Stigt, PNI therapeut en auteur van ‘Oergondisch genieten’ en ‘Oergezond het jaar rond’.

Of doe mee en geef je op als Miss Natural 2013! Hiermee maak kans om nog meer prachtige prijzen, waaronder een Versapers Emotion Titanium (2G) Slow Juicer.

Andere hoofdprijzen voor Miss Natural 2013 zijn:

  • Een studie naar keuze van Sonnevelt Opleidingen, t.w.v. €1.500,-
  • Een geheel verzorgd weekend Yoga Festival op Terschelling t.w.v. €500,-
De top 3 winnaars krijgen bovendien €100,- euro aan boodschappen cadeau bij EkoPlaza. Behoor je tot de top 10 finalisten van de Miss Natural Awards 2013, dan ga je naar huis met een boodschappenpakket t.w.v. €40,- van het 100% biologische merk Bio+.
Genoeg reden voor jou om mee te doen aan de Miss Natural Awards 2013?
Geef je dan gauw op en maak kans op deze geweldige prijzen!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2013?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Vera
Door

Vera

op 09 Apr 2013

Heb er pas een gekocht, werkt perfect die Slow Juicer.

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.