datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Win een weekend Yoga Festival op Terschelling t.w.v. €500
10 maart 2013 
2 min. leestijd

Win een weekend Yoga Festival op Terschelling t.w.v. €500

Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni 2013 vindt het internationale Yoga Festival plaats op Terschelling. Een uniek evenement dat volledig in het teken staat van de yoga lifestyle. Dit internationaal Yoga Festival is de plek waar je moet zijn als echte yoga-liefhebber en een geweldige kennismaking voor iedereen die yoga nog moet ontdekken!

Eigenlijk begint het festival al een dag eerder. Op donderdag 27 juni 2013 is er al een schitterend voorprogramma met volop yogaworkshops en heerlijke live muziek. Wil jij er gratis naartoe? Met Miss Natural maak je nu kans op een geheel verzorgd weekend Terschelling voor 2 personen, bij het Yoga Festival op Terschelling. In een prachtige omgeving ga je op Terschelling ontspannen genieten van zon, zee, strand en yoga!

Yoga Festival 2013

Tijdens het Yoga Festival kun je drie dagen heerlijk genieten van allerlei yoga-activiteiten. Lekker even tijd voor jezelf! Dompel onder in een unieke yogasfeer aan zee en ontdek de vele vormen van yoga, onder begeleiding van inspirerende docenten uit binnen- en buitenland. Zowel voor beginners als gevorderden in yoga-land is er genoeg te doen!

Het festival vindt plaats op een mooi kampeerterrein, gelegen aan de voet van de duinen en naast een duinmeer op het prachtige waddeneiland Terschelling. Dit terrein wordt met festivaltenten ingericht voor yoga, live muziek en om gezamenlijk te eten.

Yoga of love

Het thema voor het zevende Yoga Festival is: Yoga of Love. Wanneer de adem zich verlengt en het hart zich opent ontstaat liefde voor het leven zelf. Yoga als bron van inspiratie om onze liefde voor het leven te vieren en te delen.

Geef je op als Miss Natural 2013 en ga naar het Yoga Festival

Op 20 april 2013 vindt de uitreiking van de Miss Natural Awards 2013 plaats op landgoed Drankenburg, te Baarn. Dit is de tweede keer dat dit evenement zal worden georganiseerd  en het belooft weer een fantastische dag te worden!

Je kunt aan het evenement deelnemen als bezoeker en genieten van leuke en interessante lezingen, van onder andere Albert Sonnevelt, Orthomoleculair arts Geiske de Ruig, Richard de Leth die het boek ‘Oersterk’ schreef, en Yvonne van Stigt, PNI therapeut en auteur van ‘Oergondisch genieten’ en ‘Oergezond het jaar rond’.

Of doe mee en geef je op als Miss Natural 2013! Hiermee maak kans op nog meer prachtige prijzen, waaronder een geheel verzorgd weekend voor twee op Terschelling tijdens het Yoga Festival, beschikbaar gesteld door Yogi Tea.

Andere hoofdprijzen voor Miss Natural 2013 zijn:

  • Een studie naar keuze van Sonnevelt Opleidingen, t.w.v. €1.500,-
  • Een titanium Versapers slowjuicer t.w.v. €319,-
De top 3 winnaars krijgen bovendien €100,- euro aan boodschappen cadeau bij EkoPlaza. Behoor je tot de top 10 finalisten van de Miss Natural Awards 2013, dan ga je naar huis met een boodschappenpakket t.w.v. €40,- van het 100% biologische merk Bio+.
Genoeg reden voor jou om mee te doen aan de Miss Natural Awards 2013?
Geef je dan gauw op en maak kans op deze geweldige prijzen!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2013?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Healthjunky
Door

Healthjunky

op 10 Mar 2013

Is er sprake van freudiaanse verspreking met Landgoed Drankenburg?

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine