datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Win Elke Dag Multi van Vitals t.w.v. €19,95
27 maart 2013 
2 min. leestijd

Win Elke Dag Multi van Vitals t.w.v. €19,95

Vitals is een van de favoriete merken voedingssupplementen van Miss Natural. Vitals Elke Dag is een zorgvuldig ontworpen multi met essentiële micronutriënten (vitaminen en mineralen) en andere bijzondere stoffen (zoals luteïne, zeaxanthine, bioflavonoïden en co-enzym Q10). Ben jij op zoek naar de juiste multivitamine als aanvulling op je dagelijkse voeding? Dan ben je bij Vitals zeker aan het juiste adres!

En ben je op 20 april aanwezig bij de Miss Natural Awards 2013, dan maak je kans om naar huis te gaan met Vitals Elke Dag Multi 30 tabletten, t.w.v. €19,95.

Natuurlijk en voordelig

Bij de samenstelling van Vitals Elke Dag is zo veel mogelijk gekozen voor natuurlijke, goed opneembare voedingsstoffen in een dosering die er toe doet. Hierbij zijn uiteraard keuzes gemaakt, want een tablet mag niet te groot en te duur worden. Elke Dag zal de vergelijking met andere multi’s glansrijk doorstaan. Let wel: een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk als basis.

Op 20 april zullen er meerdere potjes Vitals Elke Dag Multi worden verloot onder de aanwezigen. Wie weet neem jij er wel een mee naar huis!

Vitals True Superfood proberen bij de Miss Natural Awards

Ken jij True Superfood van Vitals al? Dit poeder bevat een mengsel van wilde soorten en oerrassen van de meeste gezonde groenten, fruit, paddenstoelen, kiemen en greens. Alle ingrediënten worden gevriesdroogd of koud bewerkt en True Superfood is dan ook een ‘raw food’. Dit is onder andere van belang voor het behoud van de enzymen en het chlorofyl. Bovendien bestaat het tarwegras en gerstegras in True Superfood uit poeder van het sap van deze grassen en dat zorgt ervoor dat het alleen de gemakkelijk verteerbare nutriënten bevat en geen onverteerbare vezels. Een hoeveelheid van 6 tot 8 gram poeder komt ongeveer overeen met twee koppen verse supervoeding.

Tijdens de Miss Natural Awards kun je True Superfood van Vitals zelf proeven. In de pauze zal er genoeg mogelijkheid zijn om het poeder te mengen met een glas water of een lekker sapje. Weer een mooie reden om naar de Miss Natural Awards 2013 te komen!

Magnesiumbisglycinaat in de goodiebag

En we geven je meteen nog een goede reden! Wie aanwezig is bij de Miss Natural Awards krijgt aan het einde van de dag een goodiebag met leuke en lekkere producten om thuis zelf te proberen. Waaronder een probeerverpakking Magnesiumbisglycinaat van Vitals. Magnesiumbisglycinaat is de vorm van magnesium met een hogere biologische beschikbaarheid dan andere vormen van magnesium. Goed voor je botten, tanden en je spierfunctie. Nieuwsgierig? Zorg ervoor dat je zo’n goodiebag in handen krijgt en kom ook naar de Miss Natural Awards 2013!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2013?

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
susan svkodc
Door

susan svkodc

op 27 Mar 2013

Whoehoe, leuk zo'n tipje van de sluier!!!!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading