10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Win voedingssupplementen van RAW Garden of Life t.w.v. €50,-
02 april 2014 
2 min. leestijd

Win voedingssupplementen van RAW Garden of Life t.w.v. €50,-

Zelfs als je helemaal gezond en natuurlijk eet, is het belangrijk om je lichaam te ondersteunen met de juiste voedingssupplementen. De producten van RAW Garden of Life zijn puur en onbewerkt.

Garden of Life biedt gezondheid bevorderende oplossingen door niet alleen te zeggen wat de producten doen voor je lijf, maar ook uit te leggen wat het kan betekenen in je leven. Garden of Life maakt gezond eten en leven voor iedereen toegankelijk met producten, kennis en coaching.

Daarom is Garden of Life anders

De voedingssupplementen van RAW Garden of Life zijn goed opneembaar. Je lichaam herkent de voedingsstoffen in de producten van Garden of Life, omdat ze gehuld zijn in natuurlijke hulpfactoren. Door dichtbij de natuur te blijven, wordt de stof dus goed opgenomen in je lichaam.

De natuurlijke ingrediënten van Garden of Life worden tot maximaal 45 graden verhit om belangrijke voedingsstoffen te behouden, zónder kunstmatige hulpstoffen. RAW en zonder toevoegingen. Voedingssupplementen dichtbij de natuur.

De RAW Standaard:

  • Niet hoger dan 45 graden Celsius verwarmd. Helpt de levende voedingsstoffen, probiotica en enzymen
  • Geen kunstmatige hulpstoffen. Je lichaam kan profiteren van elk ingrediënt in het product.
  • Levende probiotica en enzymen.
  • Geen tabletten. Tablettering creëert hoge druk en druk betekent warmte.

Randvoorwaarden voor een gezonde levensstijl

Voordat je begint met voedingssupplementen zijn er volgens RAW Garden of Life enkele randvoorwaarden voor een gezonde levensstijl waar je altijd aan moet voldoen. Die randvoorwaarden zijn: een individueel uitgebalanceerd voedingspatroon, voldoende rust & ontspanning, voldoende beweging en zo gezond mogelijke leefstijl, (bijvoorbeeld: niet roken, matig alcoholgebruik, etc.).

Voldoe je aan de randvoorwaarden, dan zijn er 3 niveaus waarom je met voedingssupplementen je gezondheid zou kunnen ondersteunen:

  1. Je voeding aanvullen om gezondheid te behouden, oftewel preventief.
  2. Ter compensatie van afnemende voedingswaarde of ongezonde voeding.
  3. Of je zit in een bepaalde levensfase of situatie waardoor je lichaam specifiek extra hulp kan gebruiken (zwanger, senior, veel sporten).

De voedingssupplementen van Garden of Life kunnen een ondersteuning zijn bij gezonde en gevarieerde voeding met een voldoende actieve levensstijl. Vitaminen zoals de natuur het bedoeld heeft. Neem op een natuurlijke manier controle over jouw gezondheid en die van je naasten. Puur&Onbewerkt.

RAW Garden of Life bij de Miss natural Awards

Garden of Life is partner van de Miss Natural Awards 2014 en stelt tien pakketten met voedingssupplementen t.w.v. €50,- beschikbaar voor de finalisten. Geïnteresseerd? Kijk hier naar de vele andere prijzen en lees hoe je je op kunt geven als kandidaat om Miss Natural 2014 te worden.

Bovendien krijgen alle bezoekers van het event een leuk presentje van RAW Garden of Life mee naar huis in de goedgevulde goodybagZorg dus dat je erbij bent op 19 april op De Landgoederij te Bunnik!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2014?

 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
laxmi mohan
Door

laxmi mohan

op 05 Apr 2014

deze Voedingssupplementen, zijn onmisbaar in mijn leven. goed voor lichaam en geest. altijd fit.

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.