datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Doe gratis mee met de Winter Smoothie Challenge en maak kans op een Optimum Blender!
30 december 2016 
2 min. leestijd

Doe gratis mee met de Winter Smoothie Challenge en maak kans op een Optimum Blender!

Ben je regelmatig verkouden of grieperig? Voel je je niet helemaal fit en kan je in deze periode van het jaar wel wat meer energie en weerstand gebruiken? Doe dan GRATIS mee met de Winter Smoothie Challenge van Miss Natural en geef je immuunsysteem een flinke boost!

Drink elke dag een smoothie

Tijdens de Winter Smoothie Challenge daag ik je uit om zelf te ervaren wat een dagelijkse smoothie voor jouw gezondheid kan doen, door 7 dagen lang elke dag een heerlijke smoothie te drinken! Doe je ook mee?

winter-smoothie

Geef je immuunsysteem een flinke boost!

Met een smoothie per dag krijg je in een keer heel veel voedingsstoffen binnen en begin je je dag dus met een frisse portie energie. Bovendien verhoog je met onze speciale winter smoothies jouw weerstand en geef je jouw immuunsysteem een flinke boost. Een echte aanrader dus voor de winterperiode!

Winter Smoothie Challenge van 6 t/m 12 februari 2017

Gratis Winter Smoothie Recepten + Video’s

En het mooie is dat ook deze challenge weer helemaal gratis is! Gedurende 7 dagen ontvang je elke dag een e-mail met daarin een smoothie recept, een bereidingsvideo, boodschappenlijst en waardevolle informatie over de gebruikte ingrediënten.

win-optimum-blender

Win de Optimum G2 Platinum Blender!

Speciaal voor deze Winter Smoothie Challenge ben ik op zoek gegaan naar de beste blender voor het maken van mijn smoothies. Ik ben uitgekomen bij de Optimum G2 Platinum Blender van Froothie en jij kunt deze winnen! In de onderstaande video vertel ik hoe je kans maakt.

Deel de Winter Smoothie Challenge

Het werkt heel simpel! Deel de Winter Smoothie Challenge via social media met jouw vrienden en spaar punten. Voor elke keer dat je deelt ontvang je 1 punt, voor elke bezoeker 5 punten en voor elke deelnemer zelfs 10 punten!

Ken je nog mensen voor wie deze challenge interessant zou zijn?

winter-smoothie-challengeDenk aan die vriendin die al jaren worstelt met haar gewicht en vreemde diëten doet, die buurvrouw met darmklachten, je moeder met hoofdpijn en je collega die vaak verkouden is. Wijs ze dan op de Winter Smoothie Challenge en maak kans op deze geweldige blender!

Onder de deelnemers met de meeste punten zal de Optimum G2.1 Platinum Blender t.w.v. €900,- verloot worden!

Je kunt je nu op deze pagina GRATIS aanmelden. Tot snel en veel liefs!

Bedankt dat je mij helpt om meer mensen bewust te maken van natuurlijk leven!

Handtekening-Miss-Natural

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading