10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Doe gratis mee met de Winter Smoothie Challenge en maak kans op een Optimum Blender!
30 december 2016 
2 min. leestijd

Doe gratis mee met de Winter Smoothie Challenge en maak kans op een Optimum Blender!

Ben je regelmatig verkouden of grieperig? Voel je je niet helemaal fit en kan je in deze periode van het jaar wel wat meer energie en weerstand gebruiken? Doe dan GRATIS mee met de Winter Smoothie Challenge van Miss Natural en geef je immuunsysteem een flinke boost!

Drink elke dag een smoothie

Tijdens de Winter Smoothie Challenge daag ik je uit om zelf te ervaren wat een dagelijkse smoothie voor jouw gezondheid kan doen, door 7 dagen lang elke dag een heerlijke smoothie te drinken! Doe je ook mee?

winter-smoothie

Geef je immuunsysteem een flinke boost!

Met een smoothie per dag krijg je in een keer heel veel voedingsstoffen binnen en begin je je dag dus met een frisse portie energie. Bovendien verhoog je met onze speciale winter smoothies jouw weerstand en geef je jouw immuunsysteem een flinke boost. Een echte aanrader dus voor de winterperiode!

Winter Smoothie Challenge van 6 t/m 12 februari 2017

Gratis Winter Smoothie Recepten + Video’s

En het mooie is dat ook deze challenge weer helemaal gratis is! Gedurende 7 dagen ontvang je elke dag een e-mail met daarin een smoothie recept, een bereidingsvideo, boodschappenlijst en waardevolle informatie over de gebruikte ingrediënten.

win-optimum-blender

Win de Optimum G2 Platinum Blender!

Speciaal voor deze Winter Smoothie Challenge ben ik op zoek gegaan naar de beste blender voor het maken van mijn smoothies. Ik ben uitgekomen bij de Optimum G2 Platinum Blender van Froothie en jij kunt deze winnen! In de onderstaande video vertel ik hoe je kans maakt.

Deel de Winter Smoothie Challenge

Het werkt heel simpel! Deel de Winter Smoothie Challenge via social media met jouw vrienden en spaar punten. Voor elke keer dat je deelt ontvang je 1 punt, voor elke bezoeker 5 punten en voor elke deelnemer zelfs 10 punten!

Ken je nog mensen voor wie deze challenge interessant zou zijn?

winter-smoothie-challengeDenk aan die vriendin die al jaren worstelt met haar gewicht en vreemde diëten doet, die buurvrouw met darmklachten, je moeder met hoofdpijn en je collega die vaak verkouden is. Wijs ze dan op de Winter Smoothie Challenge en maak kans op deze geweldige blender!

Onder de deelnemers met de meeste punten zal de Optimum G2.1 Platinum Blender t.w.v. €900,- verloot worden!

Je kunt je nu op deze pagina GRATIS aanmelden. Tot snel en veel liefs!

Bedankt dat je mij helpt om meer mensen bewust te maken van natuurlijk leven!

Handtekening-Miss-Natural

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.