arrow_drop_up arrow_drop_down
10 oktober 2019 

Workshop Disco Dansen in Eindhoven; YOU'RE TIME TO SHINE!

Disco dood? Natuurlijk niet! Disco leeft! Heb je ook zin om de leukste disco moves te leren en te dansen op de grootste discohits van de jaren 70, 80, 90 tot nu? Be a Dancing Queen and come to Boogie Wonderland!

You’re time to shine!

Het is tijd om te shinen en stralen, dus trek je paillettentop, glitter sokken en flair pants uit de kast! App je vriendinnen en vrienden voor een geweldige avond uit waar je helemaal jezelf kunt zijn of juist even iemand anders!

De workshop Disco Dansen duurt 2 uur en wordt gegeven door Miss Natural; Eva van Zeeland.

Workshop-Disco-Dansen-Eindhoven

Als ik dans voel ik mij vrij, zorgeloos, blij, energiek en fully a life!

Er is geen betere manier om vanuit je hoofd in je lichaam te komen. Dansen is een uiting van vrolijkheid, blij zijn en je goed voelen. Ik zal je motiveren om dansen een onderdeel te maken van jouw dagelijkse leven.

In style van Studio 54

Waarom deze workshop? Nou ik zag een tijd terug de documentaire over Studio 54 en vond dit prachtig, de start van het discotijdperk! Studio 54 was een grote nachtclub aan West 54th Street in Manhattan in New York. De club was maar kort open van 1977 tot 1979, maar was legendarisch! De club stond onder leiding van de flamboyante Steve Rubell (in de verfilming gespeeld door Mike Myers) en de iets meer ingetogen Ian Schrager. Er werden grote feesten georganiseerd waarbij vele sterren te gast waren; Andy Warhol, Calvin Klein, Elizabeth Taylor, Bianca en Mick Jagger en Cher. Het was een pretpark voor volwassenen! De eigenaars hielden een berucht toegangsbeleid en lieten vaak lange rijen voor de deur staan. Op sommige avonden lieten zij slechts tientallen mensen toe. Het was een club waar zowel gewone als rijke mensen met elkaar konden dansen. Bezoekers zonder veel geld werden echter buitengewoon streng op hun uiterlijk geselecteerd. De club sloot uiteindelijk na een inval door de belastingdienst op 17 december 1979.

disco-dansen-workshop

Disco made me do it!

Vorige maand deed ik zelf de opleiding Disco Dansen bij Dance Holland. Dance Holland organiseert dans workshops en cursussen en eigenaar Elles de Graaf maakt shows en choreografieën voor dansproducties en dinnershows. Van Elles had ik al eerder burlesque leren dansen en ook een speciale Miss Natural Burlesque workshop gegeven. En na het vieren van vrouwelijkheid vond ik het nu tijd om groots te stralen met geweldige discomoves!

In stijl de dansvloer op

Wat gaan we doen? Allereerst zorgen we er voor dat je helemaal in stijl de dansvloer op kunt gaan. Alle kleding die je misschien normaal alleen rond de feestdagen draagt neem je nu mee. Denk pailletten, glitter, stras en alles dat glanst en blinkt! Daarbij natuurlijk kun statement pieces als een fel gekleurde top of jasje, broek met wijd uitlopende pijpen, schoenen met blokhakken of pumps met glitter sokken. Je kunt je ook laten opmaken met passende make-up die ik meeneem zodat je al straalt zonder maar een move te maken! Daarna leer ik je de beroemdste disco moves als; de windmill, Travolta, sprinkler, shimmy, pistols, the bump en nog veel meer! Als we deze moves er lekker in hebben zitten plakken we ze aan elkaar als een complete choreografie.

disco-dansen-workshop

Disco Dansen kun je in Eindhoven!

Omdat ik zelf uit Eindhoven kom, ben ik op zoek gegaan de perfecte plek voor deze workshop. Omdat er nog maar weinig echte discotheken zijn, heel jammer, kwam ik al snel uit bij deze geweldig leuke locatie. De Disco Dansen workshop wordt gehouden bij PallaZ op de Stratumsedijk 14 in het centrum van Eindhoven. Het is een leuke niet al te grote club met dansvloer die ruimte biedt aan 20 deelnemers. En niet onbelangrijk er hangen heel veel echte discoballen boven de dansvloer! De PallaZ is makkelijk met het Openbaar Vervoer te bereiken en ligt slechts 12 minuten lopen van het NS-Station.

De Disco Dansen workshop is inclusief;

  • Disco dansles van Miss Natural
  • 2 uur durende workshop
  • Locatie met muziek en discoballen!
  • Disco accessoires om te lenen
  • Glitter make-up aanwezig!

Disco-Dansen-Workshop

Data en tijden workshop

De workshops zijn op vrijdagavond; Friday Night Fever van 20:00 tot 22:00 uur. Na afloop van de workshop kun je lekker blijven dansen want om 22:00 gaat PallaZ officieel open! Je kunt je hier direct aanmelden door op de datum van jouw keuze te klikken;

De workshop gaat door bij min. 10 deelnemers.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die een leuke dansavond wil, alleen of met vriendinnen. Uiteraard ook leuk met collega’s voor een personeelsuitje of teambuilding of vrijgezellenavond met vriendinnen! Bekijk (vanaf 4:30 min.) om alvast in de stemming te komen de finale van de Wereldkampioenschappen Disco Dansen uit 1980. Echt geweldig over de top! 

Ik ontmoet je graag op de dansvloer!

Veel liefs en natuurlijk een groet,

Eva van Zeeland

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Nieuw! Miss Natural 🍀 Awake News ⏳

In 20 min. een update van wat er echt gaande is in de 🌍 wereld. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.