datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Workshop Disco Dansen in Eindhoven; YOU'RE TIME TO SHINE!
01 oktober 2021 
3 min. leestijd

Workshop Disco Dansen in Eindhoven; YOU'RE TIME TO SHINE!

Disco dood? Natuurlijk niet! Disco leeft! Heb je ook zin om de leukste disco moves te leren en te dansen op de grootste discohits van de jaren 70, 80, 90 tot nu? Be a Dancing Queen and come to Boogie Wonderland!

You’re time to shine!

Het is tijd om te shinen en stralen, dus trek je paillettentop, glitter sokken en flair pants uit de kast! App je vriendinnen en vrienden voor een geweldige avond uit waar je helemaal jezelf kunt zijn of juist even iemand anders!

De workshop Disco Dansen duurt 2 uur en wordt gegeven door Miss Natural; Eva van Zeeland.

Workshop-Disco-Dansen-Eindhoven

Als ik dans voel ik mij vrij, zorgeloos, blij, energiek en fully a life! 

Er is geen betere manier om vanuit je hoofd in je lichaam te komen. Dansen is een uiting van vrolijkheid, blij zijn en je goed voelen. Ik zal je motiveren om dansen een onderdeel te maken van jouw dagelijkse leven.

In style van Studio 54

Waarom deze workshop? Nou ik zag een tijd terug de documentaire over Studio 54 en vond dit prachtig, de start van het discotijdperk! Studio 54 was een grote nachtclub aan West 54th Street in Manhattan in New York. De club was maar kort open van 1977 tot 1979, maar was legendarisch! De club stond onder leiding van de flamboyante Steve Rubell (in de verfilming gespeeld door Mike Myers) en de iets meer ingetogen Ian Schrager.

 

Er werden grote feesten georganiseerd waarbij vele sterren te gast waren; Andy Warhol, Calvin Klein, Elizabeth Taylor, Bianca en Mick Jagger en Cher. Het was een pretpark voor volwassenen! De eigenaars hielden een berucht toegangsbeleid en lieten vaak lange rijen voor de deur staan. Op sommige avonden lieten zij slechts tientallen mensen toe. Het was een club waar zowel gewone als rijke mensen met elkaar konden dansen. Bezoekers zonder veel geld werden echter buitengewoon streng op hun uiterlijk geselecteerd. De club sloot uiteindelijk na een inval door de belastingdienst op 17 december 1979.

disco-dansen-workshop

Disco made me do it!

In 2019 deed ik zelf de opleiding Disco Dansen bij Dance Holland. Dance Holland organiseert dans workshops en cursussen en eigenaar Elles de Graaf maakt shows en choreografieën voor dansproducties en dinnershows. Van Elles had ik al eerder burlesque leren dansen en ook een speciale Miss Natural Burlesque workshop gegeven. En na het vieren van vrouwelijkheid vond ik het nu tijd om groots te stralen met geweldige discomoves!

In stijl de dansvloer op

Wat gaan we doen? Allereerst zorgen we er voor dat je helemaal in stijl de dansvloer op kunt gaan. Alle kleding die je misschien normaal alleen rond de feestdagen draagt neem je nu mee. Denk pailletten, glitter, stras en alles dat glanst en blinkt! Daarbij natuurlijk kun statement pieces als een fel gekleurde top of jasje, broek met wijd uitlopende pijpen, schoenen met blokhakken of pumps met glitter sokken. Je kunt je ook laten opmaken met passende make-up die ik meeneem zodat je al straalt zonder maar een move te maken! Daarna leer ik je de beroemdste disco moves als; de windmill, Travolta, sprinkler, shimmy, pistols, the bump en nog veel meer! Als we deze moves er lekker in hebben zitten plakken we ze aan elkaar als een complete choreografie.

disco-dansen-workshop

Disco Dansen kun je in Eindhoven!

Omdat ik zelf uit Eindhoven kom, ben ik op zoek gegaan de perfecte plek voor deze workshop. Omdat er nog maar weinig echte discotheken zijn, heel jammer, kwam ik al snel uit bij een geweldig leuke unieke locatie. De Disco Dansen workshop wordt gehouden in het centrum van Eindhoven.

De Disco Dansen workshop is inclusief;

  • Disco dansles van Miss Natural
  • 2 uur durende workshop
  • Locatie met muziek en discoballen!
  • Disco accessoires om te lenen
  • Glitter make-up aanwezig!

Disco-Dansen-Workshop

Data en tijden workshop

De workshops zijn op vrijdagavond; Friday Night Fever!

Vrijdag 29 oktober van 20:00 – 22:00 uur in Eindhoven

De Disco Dansen workshop is inclusief;

  • Disco dansles van Miss Natural
  • 2 uur durende workshop
  • Unieke locatie: dansen in een kerk!
  • Kleding en accessoires om te lenen
  • Glitter make-up aanwezig!

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die een leuke dansavond wil, alleen of met vriendinnen. Uiteraard ook leuk met collega’s voor een personeelsuitje of teambuilding of vrijgezellenavond met vriendinnen! Bekijk (vanaf 4:30 min.) om alvast in de stemming te komen de finale van de Wereldkampioenschappen Disco Dansen uit 1980. Echt geweldig over de top! 

Ik ontmoet je graag op de dansvloer!

Veel liefs en natuurlijk een groet,

Eva van Zeeland

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading