datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Het was spectaculair: 15 mei World Wide Rally for Freedom
19 mei 2021 
3 min. leestijd

Het was spectaculair: 15 mei World Wide Rally for Freedom

Lopend in de stoet en door een waas van tranen zie ik voor mij een deinende massa gele parapluutjes en alle kleuren van de regenboog. Allemaal soorten mensen, verkleed of niet verkleed, met grote hoeden, pruiken, prachtige kostuums, mensen uit alle delen van Nederland. Vooraan de vredesmars liepen de veteranen en de mensen uit de zorg. Er werden pamfletten, boekjes, ballonnen en harten uitgereikt zonder commerciële doeleinden. Nieuwe contacten werden opgedaan, vriendschappen die elkaar weer treffen en volop knuffels en omhelzingen. De orgelman kriskrassend met zijn wagentje en centenbak. De man met de regenboogtrui, de groen verklede vrouwen in hun kar. Zoveel talent, creativiteit, vrolijkheid en liefde golft voor, naast en achter mij. Lachende gezichten, twinkelende ogen. Mensen in een rolstoel, het meisje zonder zicht maar met een heel bewuste blik. Kleine kinderen met trotse ouders. De kleine meid met een ballon boven haar hoofd, torent met wijze ogen er ver bovenuit. De ouderen schuifelen hand in hand voorbij. Giechelende meiden, twintigers met zwarte kleding en petten diep over hun ogen getrokken. Ietwat onzeker, maar he, ze lopen mee, hoe geweldig! Velen herinneren zich de marsen van vroeger, strijdbare gevoelens die weer naar boven komen.


Liefde, vrijheid en respect voor elkaar

Dan opeens gaat de route langs het rouwcentrum, er is een uitvaart/dienst gaande. Een groot aantal leden van een motorclub, stoere kerels, staan daar heel kwetsbaar te zijn, met tranen in de ogen om het verlies van waarschijnlijk een lid/vriend van de club. De stoet van ongeveer 10.000 mensen passeert stil, doodstil. Beide kijken elkaar in de ogen. Respect, liefde en medeleven voelbaar. Kippenvel, ja het kan, het is mogelijk, zo hoort het te zijn.

Karren met flarden muziek in verschillende talen, leuzen, kreten, leef, dans en zing mee. Tromgeroffel van ver en spandoeken, vlaggen, heel veel vlaggen, van zoveel landen, de hele wereld voor even bij elkaar. Zelfs de politie en de ME lachend op de foto, zichtbaar opgelucht en blij.  Met diep in hun hart dezelfde verlangens en wensen en deze ook kenbaar makend.

We liepen allemaal met de neus dezelfde kant op. We liepen samen voor het behoud van de aarde, het menszijn en vrijheid in keuzes. Velen van ons liepen er ook voor eigen persoonlijke vrijheid en beslommeringen. Denkend aan familie, geliefden, ouders en/of (klein) kinderen. Frustraties, boosheid, verdriet, problemen worden met elke stap losgelaten en omgezet in verbinding, liefde, acceptatie en vergeving.

Soms passeerden er mensen met een mondkapje tegen de stroom in. Deze twee totaal verschillende tijdslijnen zijn zo duidelijk zicht en voelbaar. Mensen keken de menigte toe vanaf hun balkon, sommige zwaaiend, anderen met een afkeurende blik. Mensen op een terras, bezig met het genieten van hun kleine beetje vrijheid die (tijdelijk) teruggegeven is. Geeft niet, ook dat is zoals het is en hoort te zijn. Ieder loopt zijn eigen pad in dit wereld drama, ieder met zijn eigen rol.


Wereldwijde energie voor een stijging in het collectief bewustzijn

Deze dag heeft door deze wereldwijde energie een stijging in het collectieve bewustzijn gebracht en een flink aantal scheuren in het langzaam afbrokkelende kwaad en machtssysteem. We komen er wel, we gaan door, op naar de volgende en de volgende. We zullen verdubbelen en verdubbelen tot het kantelpunt, en dan, dan vangen we elkaar op en bouwen aan datgene waarvoor we nu lopen. Een nieuwe betere wereld, en dat kunnen we, dat hebben we vandaag wereldwijd, wederom weer laten zien.

De volgende world wide rally for freedom staat ook alweer ingepland op zaterdag 24 juli.  Ben jij er dan ook (weer) bij?

Dit verslag is geschreven door Anita Schuit, dankjewel Anita dat je dit prachtige verhaal hebt gedeeld! Je kunt een aantal foto’s gemaakt door Cilia Touw, van de Rally bekijken op haar Facebook pagina

Doe jij mee met de Goddess Dance Tribe?

Durf jij volledig in jouw kracht te gaan staan? Jezelf te laten zien? Te stralen van binnen én van buiten? Of zou je dit willen, maar durf je dit niet alleen? Samen met onze SISTERS💃🏼💃🏻❤️ verhogen wij de vibratie en laten ons licht schijnen bij manifestaties, demo’s en parades voor onze vrijheid 🕊.

Hoe zou het zijn als ik een Goddess Dance Tribe start? 💃🏼💃🏻 En dat wij dan samen de vibratie verhogen en ons licht laten schijnen bij manifestaties, demo’s en parades voor onze vrijheid!  Je hoeft niet te kunnen dansen, beetje lef en badass zijn is all you need! Je zult ontdekken hoe mooi het is om te mogen ontvangen (complimenten & glimlachen) en je compleet GODIN te voelen. Jij bent ook die krachtige, prachtige vrouw die mag stralen!

Stuur mij een persoonlijk bericht bij interesse! Kleding weet ik wel te vinden. Bekijk vanavond om 20.30 mijn live uitzending.

Kijk live mee of later terug door op ‘herinnering ontvangen’ te klikken!  Deel deze video met elke vrouw die in haar KRACHT wil gaan staan.

Durf  jij het aan om met ons mee te doen?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine