10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Zeven soulnummers die je energie geven
23 juli 2021 
2 min. leestijd

Zeven soulnummers die je energie geven

Waar krijg jij nou energie van? Van mijn energieleverancier zouden sommigen een tikkeltje bijdehand kunnen opmerken. Maar de meeste mensen weten wel dat er met die vraag persoonlijke energie wordt bedoeld. Er zijn een hoop dingen die je kunt doen om je persoonlijke energie te verhogen. Muziek kan heel wat teweeg brengen in je lichaam. Muziek kan je ontroeren, energie geven en jou een gelukkig gevoel geven. Het heeft effect op je hersenen en zenuwstelsel. En muziek kan zelfs hersen- en zenuwziekten deels tegenhouden hebben onderzoekers ontdekt. Ook angsten en pijn kunnen door muziek flink verminderd worden. Met de energie uit het stopcontact zit het vaak wel goed, zeker als je investeert in zonnepanelen. Vandaag deel ik met jullie onderstaande soulnummers je ook zeker energie én een goed humeur. geven

Nina Simone - Feeling Good en Aretha Franklins  A Natural Woman 

Een toepasselijk nummer van Nina Simone om de dag mee te beginnen. It's a new dawn, it's a new day, it's a new life. Dat is fijn wakker worden! En terwijl je een groene smoothie staat te maken, zet je het nummer op dat als lijflied van deze website kan dienen: (you make me feel like) A Natural Woman van the Queen of Soul, Aretha Franklin!

Jackie Wilson - (Your love keeps lifting me) Higher and Higher 

Zelfs de grootste chagrijn zal opveren bij het horen van dit nummer. Jackie Wilson is zo'n fantastische soul-artiest die met zijn muziek en teksten hele ruimtes opvrolijkt. Je krijgt zin om te dansen, maar poetsen op het opzwepende ritme van Higher and Higher gaat ook heel lekker. 'Your lóhove! Lifting me higher, than I've ever been lifted before!'

Sam & Dave - Hold on I'm coming 

Sam & Dave grossieren in pakkende, opbeurende melodieën en zijn voorzien van blazerspartijen die hun sterke nummers nog wat extra kracht bij zetten. Daar staan ze bekend om. Je hoort ze ook in het heerlijke Soulman uit de film The Blues Brothers.

The Blues Brothers - Everybody Needs Somebody (to Love) 

Over The Blues Brothers gesproken! De acteurs John Belushi en Dan Akroyd konden hun liefde voor muziek kwijt in dit project, wat het hypervrolijke Everybody Needs Somebody opleverde. Het ritme is zo pakkend dat het door de Nederlandse meidengroep Dolly Dots geleend werd. Aanzetten en keihard meezingen! Wist je trouwens dat je met zingen endorfine produceert?

Donna Summer - State of Independence (of Love to Love you Baby) 

The Queen of Disco was goed voor veel hits, dus het beste zet je gewoon al haar nummers op. Wij kunnen niet kiezen tussen State of Independence en Love to Love you Baby, dat Rachel uit Friends meezong toen ze naakt in haar appartement ronddanste. Al voelt dit nummer in aangeklede toestand net zo goed natuurlijk.

Welk nummer is jou favoriet?

Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl.Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken.www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.