arrow_drop_up arrow_drop_down

Maak samen met mij de reis van je Hoofd naar je Hart!

Hoe zou het zijn als je de kracht zou hebben om jezelf te tonen. Wat zou dat voor je betekenen en hoe zou jouw leven er dan uitzien? We hebben nu juist hele krachtige mannen en vrouwen nodig. Veel vrouwelijke energie om een nieuwe wereld te maken. Ontdek dat vrijheid van binnenuit komt! Ik help jou in je reis naar jouw innerlijke kracht waarin je je kwetsbaar op durft te stellen zonder bang te zijn gekwetst te worden. Ik help je in te zien wat er werkelijk gaande is in de wereld en waarom het belangrijk is verdriet en pijn toe te laten, te voelen en je over te geven aan wat er is. Hierdoor leer je jezelf beter kennen en hoef je niet meer streng te zijn voor jezelf. Met The Heart Connectors ontdek je hoe je kunt leven vanuit je hart en een zorgeloos, speels en spannend leven kunt leiden!

DIRECT TOEGANG  

Kies je voor liefde of kies je voor angst?

Heb je soms het gevoel dat je gevangen zit? Er gebeurt zoveel in de wereld dat je daar soms met je hoofd niet bij kunt. Misschien wordt het tijd dat je naar je hart gaat luisteren. Meer te voelen en je intuïtie volgen.

Als jij bent als ik, dan heb je een druk leven. Een leven waarin je er voor iedereen wilt zijn. Steeds meer je best doet om goed te doen, gezien te worden. Realiseer je dan dat je al goed genoeg bent. Elke dag heb je opnieuw de kans om keuzes te maken. Laat je je leiden door de waan(zin) van de dag of durf je jouw eigen weg te kiezen en anders te zijn? 

In deze tijd waarin andere meningen minder worden toegestaan door censuur, is het steeds belangrijker om te staan waar jij voor staat. Bedenk dat je niet alleen bent. Zeg wat je denkt en voel wat goed is voor je. Laat je emoties toe en durf jezelf kwetsbaar op te stellen. Ik heb gekozen om dansend door het leven te gaan. Dat kun jij ook!

Ik help jou in je reis naar jouw innerlijke kracht waarin je je kwetsbaar op durft te stellen zonder bang te zijn gekwetst te worden. 

Eva van Zeeland

Hartjes ballonnen

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Video's exclusief voor The Heart Connector 💕

Tips from the Heart 💕

Wekelijks geef ik je tips die je gaan helpen om van je hoofd naar je hart te gaan; de moeilijkste reis die je ooit zult maken: van 3D naar 5D. Wat betekent dit, hoe kun je dit praktisch toepassen in je dagelijkse leven en wat levert het je op.
connectors

Ask me Anything 🎙

Elke volle maan en nieuwe maan komen we virtueel bij elkaar in een live bijeenkomst. Je kunt mij dan alles vragen. Zo leren we elkaar beter kennen en kun je al jouw persoonlijke vragen stellen en ervaringen gedeeld worden. 
regressie

Voelen & Overgeven 🙌

In dit nieuwe innerlijk reisprogramma neem ik je mee op mijn eigen reis van mijn hoofd naar mijn hart. Hiervoor gebruik ik telkens een andere methode. In de eerste aflevering heb ik een regressie-reïncarnatie beleving. 

This is a great way to present your offer!

This area can be filled with some text
BEKIJK GRATIS DEEL 1
Jouw gegevens zijn veilig!

The Heart Connector 💕 LIVE

Zondag 15 november
Bij de Nieuwe Maan
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
IK DOE  MEE 

The Heart Connector is inclusief;

Motivatie

wekelijkse e-mails

Recepten

natuurlijk & suikervrij

Video's
over alle thema's
Support
Telegram group

Kies het lidmaatschap dat bij jou past

THE HEART CONNECTOR 💕

Find freedom in your heart!

€ 11,11
open je hart
Per maand en maandelijks opzegbaar

THE HEART CONNECTOR 💕

Be the change you want to see in the world!

€ 111,-
open je hart
Per jaar en 2 maanden gratis

TIJDELIJK 750 BONUS RECEPTEN

Zoveel mogelijk biologisch, suikervrij en vers eten is de basis van de Miss Natural Lifestyle. Ontdek heerlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner die eenvoudig zelf te maken zijn met producten uit het seizoen. Van gezond & snel tot slow cooking Sunday, zodat je op je eigen tempo en eigen wijze zelf kan bepalen waarvan je wilt genieten.


  • Bij The Heart Connectors geef ik je nu ook toegang tot alle 750 seizoensrecepten uit de Natural Lifestyle Club! 
  • Voor elk nieuw seizoen zijn er het Miss Natural Weekmenu met een uitgewerkte voedingsschema voor vier weken. 
  • Met verschillende heerlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner plus suggesties voor drie tussendoortjes per dag.

EXTRA BONUS CADEAU!

Dit is hét receptenboek van december! Met wel 50 suikervrije recepten zit je natuurlijk gebakken met pakjesavond, Kerst en tijdens de jaarwisseling. Je ontvangt het elektronisch receptenboek (e-book), direct te downloaden als PDF, nu als extra bonus cadeau bij The Heart Connector. 

De aanbieding is nog geldig;

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
JA, IK DOE MEE 


Is The Heart Connector 💕 voor mij?

2020 IS HET JAAR VAN GROTE TRANSFORMATIE

Er is heel veel aan de hand in de wereld. Er zijn klimaatproblemen, boze boeren, nieuwe virussen, uitrol 5G, dreiging met verplichting vaccinaties, censuur van fake news... wat is hiervan jouw waarheid? En hoe kijk je nu bewust naar al deze ontwikkelingen in de wereld? Welke keuzes maak je en heb je nog wel een keuze? Tijd voor transparantie!

VERHOOG JOUW VIBRATIES EN LEEF VANUIT LIEFDE

Het is heel makkelijk om vanuit angst en onzekerheid te leven. Dit is ook de manier waarop de media dagelijks met ons communiceert. Waarschijnlijk ervaar je ook best wat ellende in jouw leven of maak je je zorgen over de toekomst. Hoe buig je dit nu om en zorg je er voor dat je het leven voor jou gaat werken vanuit positiviteit. 

VERBIND JE WEER MET DE KRACHT VAN DE NATUUR

Alle antwoorden en oplossingen zijn in de natuur te vinden. Neem jij dagelijks de tijd om je te verbinden met de aarde en haar elementen? Ontladen en opladen doe je door hier bewust aandacht aan te geven. Je kunt dit doen op veel verschillende manieren. Ontdek hoe je de natuur weer een vast onderdeel van jouw leven kunt maken. 

OPEN JE HART EN VERBIND JE MET JOUW ZIEL

Leef jij in verbinding met je hart of zit je voornamelijk in je hoofd? Of ben je gekwetst in het verleden en heb je jouw hart deels gesloten? Doe je wat jouw hartsverlangen is of wat er van je verwacht wordt? Laat je hart jouw gids zijn! 

DE LEVENSSTIJL DIE DE WERELD VERANDERT

Elke minuut worden meer dan 100.000 dieren mishandeld, bruut geslacht, vermoord en geofferd op het altaar van het menselijke ego. Een steeds groter worden groep mensen kiest er bewust voor om te stoppen met het eten van dierlijke producten. Studies tonen de vele gezondheidsvoordelen van de vegetarische en vegan lifestyle. 

WE ALL ARE ONE, CHANGE FROM INSIDE

Alles in de wereld stuurt aan op polarisatie; het tegen elkaar opzetten. De democraten tegen republikeinen, links tegen rechts, pro-vaxxers tegen de anti-vaxxers, noem maar op! Het is tijd dat wij onszelf er aan herinneren dat wij ALLEN EEN zijn. Dat wij allemaal bestaan uit energie en het goddelijk in ons zit dat tot uiting mag komen. 

Alles wat ik doe komt voort uit de overtuiging dat wij als mensen bewuster mogen worden zodat wij een mooiere wereld kunnen creëren. 

IK BEN ER KLAAR VOOR 


Feel free to share 💕 the LOVE!

Shop