datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ben jij iemand die Blogt of Vlogt over jouw Kinderwens?
03 september 2019 
2 min. leestijd

Ben jij iemand die Blogt of Vlogt over jouw Kinderwens?

Wat goed dat je jouw persoonlijke verhaal deelt op weg naar het moederschap! Ik weet nog goed dat ik in de tijd dat ik niet zwanger werd heel erg op zoek was naar vrouwen die hetzelfde meemaakten als ik. Helaas was social media 10 jaar geleden nog niet zo actief als nu. Je had wel forums waar ik op meelas, maar actief zelf online delen deed ik toen nog niet.

Mijn kinderwens delen

Als iemand mij naar mijn kinderwens vroeg was ik daar altijd heel eerlijk en open over. Juist ook met de intentie dat de ander dan ook zich veilig voelde om haar verhaal te delen. Of misschien kende zij juist wel iemand die hetzelfde meemaakte zodat ik contact kon opnemen. Toch heb ik destijds niet veel vrouwen gevonden die hier over wilden praten.

Gelukkig is dit nu compleet anders. Via social mediakanalen als Instagram en Youtube zie ik heel veel vrouwen bloggen en vloggen over, wat toen voor mij zo was, de meest frustrerende periode uit mijn leven. En je kunt je afvragen waarom zou je dat doen? Nou misschien in mijn geval om gelijkgestemden te vinden en nieuwe inzichten te krijgen. Of juist om steun aan elkaar te hebben.

Wat jou reden ook is om jouw kinderwens met de wereld te delen, ik ben op zoek naar jou!
Want ik vind jou geweldig!

Blog of Vlog jij over jouw Kinderwens?

Kwetsbaar op durven stellen

Ik vind het namelijk enorm krachtig dat jij je zo kwetsbaar durft op te stellen. Helemaal in een tijd waar je heen en weer geslingerd wordt door emoties en je jezelf mislukt voelt als vrouw. Probeer dan maar eens positief, blij en optimistisch te blijven! Dus mooie, sterke vrouw, ik wil je zeggen dat ik je pijn en je onvervulde verlangens zie. Dat ik je worsteling, verwarring en onbegrip begrijp. Je hoeft niet nog meer je best te doen, want je bent al goed zoals je bent. En je hoeft dit niet alleen te doen, ook al voelt dit soms zo. Graag ben ik er voor jou!

IVF Sisters gezocht

Voor het nieuwe PreConceptie programma met daarin het IVF dieet ben ik op zoek naar vrouwen, zoals jou die bloggen of vloggen over hun kinderwens. Zeg maar IVF Sisters! Mijn programma biedt namelijk de mogelijkheid voor een beperkt aantal deelnemers om dit als eerste te gaan testen tegen een zeer aantrekkelijke introductietarief. Jullie starten dan als groep eerder en hebben als extra bonus mijn persoonlijke begeleiding! Ben je hierin geïnteresseerd? Vul dan het IVF Sister formulier in en wie weet selecteer ik jou voor de test!

NIEUW IVF Dieet!

Willen jullie graag zwanger worden en je optimaal voorbereiden op een gezonde zwangerschap en baby? Staat er een IUI, IVF of ICSI behandeling gepland en wil je deze natuurlijk ondersteunen? Dan is het Natural IVF Dieet geschikt voor jou! In dit programma zit alles om jezelf optimaal voor te kunnen bereiden zodat jullie vruchtbaarheid én de kans op een succesvolle zwangerschap vergroot zal worden.

Heb je zelf geen kinderwens? Deel deze pagina dan gerust!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading