datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Hoe comfortabel voel jij jezelf in bikini deze zomer?
04 mei 2017 
1 min. leestijd

Hoe comfortabel voel jij jezelf in bikini deze zomer?

Ja! De zomer komt er weer aan! Heerlijk energie (en vitamine D) opdoen in de zon, lange avonden buiten zitten, eten uit de moestuin, op vakantie gaan, wind in je haren, zand tussen je tenen, het ruisen van de golven, tijd voor ontspanning, tijd voor die bikini…!

Hoe comfortabel voel jij je op het strand in weinig omhullende kleding? Zit je lekker in je vel of ben je onzeker en kijk je al weer uit naar de meerdere laagjes look van het najaar?

Twee weken na de bevalling in bikini

Eva-in-bikini-IbizaOp deze foto zie je mij 3 maanden na de bevalling van Indy in bikini tijdens de Miss Natural Detox Vakantie op Ibiza. Dit was niet de eerste keer na haar geboorte. Ik ging namelijk al na twee weken voor het eerst in bikini! Indy is 15 juli geboren en de eerste week van augustus gingen we vorig jaar een week op vakantie naar Zeeland. Natuurlijk was mijn buik nog één grote plumpudding en herstellende van de keizersnede. Maar dat weerhield mij er niet van om toch naar het strand én in bikini te gaan.

Miss Natural Bikini Onderzoek

Ik ben heel benieuwd hoe comfortabel jij jezelf voelt in bikini. Daarom bedacht ik de volgende 5 vragen om hier een klein onderzoek naar te doen. Onder alle inzendingen verloot ik ook nog een aantal hele leuke cadeaus!

De winnaars zal ik zondag 14 mei (Moederdag!) bekend maken.

  • Strand = ook zwembad
    Meerdere keuzes zijn mogelijk

Hoe comfortabel voel jij jezelf in bikini deze zomer?

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine