10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Hoe comfortabel voel jij jezelf in bikini deze zomer?
04 mei 2017 
1 min. leestijd

Hoe comfortabel voel jij jezelf in bikini deze zomer?

Ja! De zomer komt er weer aan! Heerlijk energie (en vitamine D) opdoen in de zon, lange avonden buiten zitten, eten uit de moestuin, op vakantie gaan, wind in je haren, zand tussen je tenen, het ruisen van de golven, tijd voor ontspanning, tijd voor die bikini…!

Hoe comfortabel voel jij je op het strand in weinig omhullende kleding? Zit je lekker in je vel of ben je onzeker en kijk je al weer uit naar de meerdere laagjes look van het najaar?

Twee weken na de bevalling in bikini

Eva-in-bikini-IbizaOp deze foto zie je mij 3 maanden na de bevalling van Indy in bikini tijdens de Miss Natural Detox Vakantie op Ibiza. Dit was niet de eerste keer na haar geboorte. Ik ging namelijk al na twee weken voor het eerst in bikini! Indy is 15 juli geboren en de eerste week van augustus gingen we vorig jaar een week op vakantie naar Zeeland. Natuurlijk was mijn buik nog één grote plumpudding en herstellende van de keizersnede. Maar dat weerhield mij er niet van om toch naar het strand én in bikini te gaan.

Miss Natural Bikini Onderzoek

Ik ben heel benieuwd hoe comfortabel jij jezelf voelt in bikini. Daarom bedacht ik de volgende 5 vragen om hier een klein onderzoek naar te doen. Onder alle inzendingen verloot ik ook nog een aantal hele leuke cadeaus!

De winnaars zal ik zondag 14 mei (Moederdag!) bekend maken.

  • Strand = ook zwembad
    Meerdere keuzes zijn mogelijk

Hoe comfortabel voel jij jezelf in bikini deze zomer?

Bewaren

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.