Miss Natural Talk Show
Kijk LIVE!

Page content

Hoe comfortabel voel jij jezelf in bikini deze zomer?

bikini-onderzoek

Ja! De zomer komt er weer aan! Heerlijk energie (en vitamine D) opdoen in de zon, lange avonden buiten zitten, eten uit de moestuin, op vakantie gaan, wind in je haren, zand tussen je tenen, het ruisen van de golven, tijd voor ontspanning, tijd voor die bikini…!

Hoe comfortabel voel jij je op het strand in weinig omhullende kleding? Zit je lekker in je vel of ben je onzeker en kijk je al weer uit naar de meerdere laagjes look van het najaar?

Twee weken na de bevalling in bikini

Eva-in-bikini-IbizaOp deze foto zie je mij 3 maanden na de bevalling van Indy in bikini tijdens de Miss Natural Detox Vakantie op Ibiza. Dit was niet de eerste keer na haar geboorte. Ik ging namelijk al na twee weken voor het eerst in bikini! Indy is 15 juli geboren en de eerste week van augustus gingen we vorig jaar een week op vakantie naar Zeeland. Natuurlijk was mijn buik nog één grote plumpudding en herstellende van de keizersnede. Maar dat weerhield mij er niet van om toch naar het strand én in bikini te gaan.

Miss Natural Bikini Onderzoek

Ik ben heel benieuwd hoe comfortabel jij jezelf voelt in bikini. Daarom bedacht ik de volgende 5 vragen om hier een klein onderzoek naar te doen. Onder alle inzendingen verloot ik ook nog een aantal hele leuke cadeaus!

De winnaars zal ik zondag 14 mei (Moederdag!) bekend maken.

  • Strand = ook zwembad
    Meerdere keuzes zijn mogelijk

Hoe comfortabel voel jij jezelf in bikini deze zomer?

Bewaren

Gratis magazine t.w.v. €4,95

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.

Wij hebben ook een hekel aan spam
Eva van Zeeland
Eva van Zeeland is de oprichter en eigenaar van Miss Natural Lifestyle. Eva heeft een passie voor alles omtrent de natuurlijke levensstijl en deed haar kennis op tijdens de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en jarenlange ervaring in de fitness branche. Eva heeft in haar leven nog nooit een dieet gevolgd en calorieën tellen lijkt haar een erg saaie bezigheid! “Leer weer te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft en vergroot zelf je kennis over voeding”. Eva is een gedreven ondernemer en moeder van de 7-jarige tweeling Bob & Lex en bijna 2-jarig meisje Indy.

Comment Section

0 reacties op “Hoe comfortabel voel jij jezelf in bikini deze zomer?

Plaats een reactie


*