datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Biologisch boodschappen bij EkoPlaza met Miss Natural 2013
26 juni 2013 
1 min. leestijd

Biologisch boodschappen bij EkoPlaza met Miss Natural 2013

Op zaterdag 20 april 2013 werd Mayke Teurlings Miss Natural 2013, tijdens het event op het gebied van Natuurlijke levensstijl: de Miss Natural Awards 2013 . Een van de prijzen die zij won was voor €100 gratis boodschappen doen bij EkoPlaza.

Daar was zij natuurlijk ontzettend blij mee, want toevallig is EkoPlaza Maykes favoriete supermarkt! Ik ging met Mayke mee naar het filiaal in Eindhoven om E-nummervrije en biologische boodschappen te doen. Ben je benieuwd naar wat een echte Miss Natural allemaal eet? Laat je dan inspireren door Mayke!

Mayke Teurlings is Natural 2013

Mayke Teurlings werd in mei 2013 verkozen tot Miss Natural 2013. Ze kon haar oren niet geloven, toen verkondigd werd dat zij dé winnaar was. Naast de eretitel ‘Miss Natural 2013‘ heeft zij een opleiding naar keuze gewonnen bij Sonnevelt Opleidingen.

€100 gratis boodschappen

Daarnaast won Mayke natuurlijk, net als Adele Schmidt en Sacha Velgersdijk, die de tweede en derde prijs wonnen tijdens de Miss Natural Awards 2013, voor €100 gratis boodschappen doen bij een EkoPlaza filiaal naar keuze. Waar zij zoals je hebt gezien gebruik van heeft gemaakt! Binnenkort zullen ook Adele en Sacha lekker gaan shoppen, ben jij ook zo benieuwd wat zij in huis gaan halen?

Waar shop jij het liefst?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
E
Door

E

op 19 Aug 2013

Erg leuk filmpje! Ik wilde alleen de opmerking plaatsen, dat ik het onverantwoord vind om je tanden te poetsen met een tandpasta zonder fluoride. Ik ben zelf tandarts en vind dit geen goede aanbeveling voor mensen die dit filmpje zien.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 21 Aug 2013

Daar denken wij toch anders over. Ondanks allerlei uitspraken van de overheid en tandheelkundigen dat fluoride alleen maar gunstig is en we er zo’n stralend wit en gezond gebit van krijgen, zijn er inmiddels honderden onderzoeken gedaan waarin fluoride in verband wordt gebracht met aangeboren afwijkingen, hersenbeschadiging, botstoornissen, mentale stoornissen en maagreflux. Verder leidt een te veel aan fluoride tot fluorose, waarbij er witte vlekjes op de tanden komen, brengt fluor het immuunsysteem in de war, versterkt het tumorgroei en onderdrukt de werking van de schildklier. Kortom: fluoride is dus een giftige stof voor het lichaam. In een tube tandpasta zit genoeg fluoride om een klein kind te doden (als het deze helemaal leeg zou eten). In de VS en in Zweden wordt dan ook terecht op de verpakking gewaarschuwd voor fluoride. Gek genoeg is dat nog niet het geval in Nederland. Zie ook https://missnatural.nl/natuurlijke-tandpasta-voor-een-gezonde-en-frisse-mond/

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading