Eating for Beauty - David Wolfe

Eating for Beauty van David WolfeEating for Beauty is geschreven door David Wolfe, een van de belangrijkste voedings-deskundigen uit Amerika. In zijn boek beschrijft hij hoe je je lichaam kunt reinigen, voeden en verfraaien door gebruik te maken van de voordelen van een verse voeding.

Het verouderingsproces vertragen

De lessen in dit boek zijn er op toegepast om je uiterlijk, vitaliteit en gezondheid te verbeteren. Het gaat niet alleen over hoe we schoonheid kunnen behouden, maar ook over hoe we het verouderingsproces kunnen vertragen! Het gaat over verjonging op het diepste niveau.

Wat moet je eten om mooi te blijven?


Eating for Beauty
bevat de sleutel voor het creëeren van schoonheid in jezelf via voeding en andere aanvullende factoren. Zo komen ook yoga, het schoonheidsslaapje en de psychologie van schoonheid aanbod, maar het gaat vooral om wat te eten om mooi te blijven. Eating for Beauty is gebaseerd op de beginselen van rauwe voeding.

Er staan meer dan 30 gastronomische schoonheidsrecepten in en diepgaande beschrijvingen van nuttige voedingsmiddelen. Dit boek zal je helpen jouw schoonheid te onthullen van binnen en buiten.

Ook ‘Eating for Beauty’ lezen?

Je kunt Eating for Beauty hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?

Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!

Handtekening-Miss-Natural

natural-professional

Jouw vermelding hier?

Ben je op zoek naar nieuwe klanten en werk je als professional volgens de natuurlijke levensstijl? Word dan partner van Miss Natural en word zichtbaar in jouw doelgroep!