Eating for Beauty van David WolfeEating for Beauty is geschreven door David Wolfe, een van de belangrijkste voedings-deskundigen uit Amerika. In zijn boek beschrijft hij hoe je je lichaam kunt reinigen, voeden en verfraaien door gebruik te maken van de voordelen van een verse voeding.
De lessen in dit boek zijn er op toegepast om je uiterlijk, vitaliteit en gezondheid te verbeteren. Het gaat niet alleen over hoe we schoonheid kunnen behouden, maar ook over hoe we het verouderingsproces kunnen vertragen! Het gaat over verjonging op het diepste niveau.

Eating for Beauty
bevat de sleutel voor het creëeren van schoonheid in jezelf via voeding en andere aanvullende factoren. Zo komen ook yoga, het schoonheidsslaapje en de psychologie van schoonheid aanbod, maar het gaat vooral om wat te eten om mooi te blijven. Eating for Beauty is gebaseerd op de beginselen van rauwe voeding.

Er staan meer dan 30 gastronomische schoonheidsrecepten in en diepgaande beschrijvingen van nuttige voedingsmiddelen. Dit boek zal je helpen jouw schoonheid te onthullen van binnen en buiten.
Je kunt Eating for Beauty hier bestellen.
Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!

Handtekening-Miss-Natural