Eet je Mooi in 28 dagen

Eet je mooi in 28 dagen boekDiverse recente wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat het eten van de juiste voedingsmiddelen, in de juiste hoeveelheden en in de juiste combinatie, zichtbaar bij kan dragen aan een mooier uiterlijk.

Inge de Munnik, afgestudeerd als voedingsmiddelentechnoloog, was dit ook niet ontgaan en schreef er een boek over Eet je Mooi in 28 dagen.

In haar boek zijn alle voedingsmiddelen geselecteerd waarvan wetenschappelijk is vastgesteld dat ze bijdragen aan een mooier uiterlijk. Deze voedingsmiddelen worden ook wel Beauty Food genoemd. Vervolgens is bepaald in welke hoeveelheden en combinaties je deze voedingsmiddelen moet eten om effect te zien op je huid, haar, nagels en tanden. Voor een mooi uiterlijk zijn vooral gekleurde groenten (rood, geel, oranje, paars) van essentieel belang. De voedingsstoffen in deze gekleurde groenten – liefkozend caroteentjes genoemd – zitten dus volop in Eet je Mooi.

Wat ga je eten?


Eet je Mooi geeft lijstjes voor lekkere ontbijtjes, lunches en soepjes. Iedere dag mag je zelf een keuze maken uit deze gerechten, zolang je maar nooit twee dagen achter elkaar hetzelfde kiest. Verder eet je 2 stuks fruit of drink je een zelfgemaakte smoothie tussendoor. De avondmaaltijd is iedere dag anders. Natuurlijk mag je wel maaltijden omwisselen maar om te blijven variëren is het van belang om alle avondmaaltijden een keer te eten. Alleen dan krijg je alle benodigde voedingsstoffen voor je huid en haar in de juiste hoeveelheid binnen.

Wat ga je zien?


Je huid doet er 28 dagen over om zichzelf te vernieuwen. Daarom bestaat Eet je Mooi uit vier Beauty Food weken. Na die vier weken zie je het verschil in de spiegel: je huid is zichtbaar egaler en je haren glanzen.

Maar omdat je je lichaam en hersenen voedt met waardevolle voedingsstoffen geeft Eet je Mooi je ook nog eens volop lichamelijke energie en zorgt voor een heldere geest. Schrik vooral niet van de enorme hoeveelheden voeding die je mag eten, je figuur heeft absoluut niets te lijden van deze voedingswijze!

Is het moeilijk?


Het leuke aan deze manier van eten is dat het voor iedereen haalbaar en betaalbaar is. Geen exclusieve ingrediënten: alles wat je nodig hebt kun je kopen in de supermarkt of op de markt. Geen ingewikkelde recepten: alle gerechten zijn snel en simpel te bereiden. Dus ook met een krappe beurs of een drukke levensstijl kun je Eet je Mooi makkelijk inpassen.

Ook ‘Eet je Mooi in 28 dagen’ lezen?


Je kunt Eet je Mooi in 28 dagen hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?


Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!
natural-professional

Jouw vermelding hier?

Ben je op zoek naar nieuwe klanten en werk je als professional volgens de natuurlijke levensstijl? Word dan partner van Miss Natural en word zichtbaar in jouw doelgroep!