Wie mooi wil zijn, moet slim eten

Wie mooi wil zijn moet slim etenIn het boekje ‘Wie mooi wil zijn, moet slim eten‘ (Uitgeverij Becht), geeft Hanny Roskamp aan welke voedingsmiddelen zo goed voor ons zijn dat we er mooi uit gaan zien. Gezonde voeding is niet alleen goed voor onze binnenkant, maar heeft ook invloed op hoe je er van buiten uitziet.

Vaak denken we dat het voldoende is om onze huid in te smeren met crèmes die zeggen dat ze bepaalde ingrediënten bevatten, zoals avocado of amandel. De werkzame stoffen in deze producten werken helaas niet in de crèmes, omdat de huid van nature zo is gemaakt dat het je beschermt tegen invloeden van buitenaf. Je zult ze dus echt moeten eten.

Roskamp behandelt ruim 30 superproducten die goed voor ons zijn. Ze legt uit wat de werkzame stoffen zijn, welke vitamines ze meedragen en wat het effect is op onze huid en lichaam. Gezond voor onze huid zijn bijvoorbeeld framboos, groene thee, peterselie, tomaat, zoete aardappel, citrusvruchten en avocado. Bij elk superproduct (zoals Roskamp deze voedingsstoffen noemt) geeft ze ook nog een paar recepten, zodat je direct de daad bij het woord kunt voegen. Gezond eten en mooi zijn!

Door: Irene van Gent

Ook ‘Wie mooi wil zijn, moet slim eten’ lezen?


Je kunt Wie mooi wil zijn, moet slim eten hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?


Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!
natural-professional

Jouw vermelding hier?

Ben je op zoek naar nieuwe klanten en werk je als professional volgens de natuurlijke levensstijl? Word dan partner van Miss Natural en word zichtbaar in jouw doelgroep!