Mezze & Moussaka - de smaak van Griekenland

Mezze & Moussaka - de smaak van GriekenlandMezze & Moussaka (uitgeverij Terra Lannoo) is het nieuwe kookboek van Tessa Kiros. Tessa heeft al een groot aantal kookboeken uitgebracht met verschillende landen als uitgangspunt. Dit kookboek brengt haar terug naar haar roots, Tessa heeft een Grieks-Cypriotische vader. Wat opvalt is de vormgeving van het boek. Net even anders dan anders, prachtige fotografie van eten, maar ook authentiek Griekse beelden komen naar voren.

Het boek is ingedeeld in een aantal delen, die verschillende Griekse tradities naar voren brengen. Bijvoorbeeld eten voor de vastentijd en paasgerechten. Bij elk gerecht een uitleg waar het vandaan komt en wanneer het gegeten wordt. De recepten zijn duidelijk uitgeschreven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens de bereiding.

Het is een absolute aanrader als je een Grieks kookboek in de kast wilt staan. Ik ga kijken of er in mijn koffer nog een klein gaatje is om deze mee te nemen naar Corfu!

Ook ‘Mezze & Moussaka - de smaak van Griekenland' lezen?


Je kunt Mezze & Moussaka - de smaak van Griekenland hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?


Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!
natural-professional

Jouw vermelding hier?

Ben je op zoek naar nieuwe klanten en werk je als professional volgens de natuurlijke levensstijl? Word dan partner van Miss Natural en word zichtbaar in jouw doelgroep!