Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

De Hormoonfactor

De Hormoonfactor van Ralph MoormanVolgens de laatste wetenschappelijke inzichten is overgewicht het gevolg van een verstoorde hormoonbalans. Van minstens negen verschillende hormonen is de afgelopen jaren vastgesteld dat ze het gewicht beïnvloeden.

Verkeerde eetgewoonten, stress en slaapgebrek kunnen deze hormonen in de war sturen. Ontregelde hormonen zorgen vervolgens voor een ontspoord hongergevoel en een te snelle omzetting van voeding in lichaamsvet.

Breng je hormonen in evenwicht

Geen enkel dieet of afvalprogramma houdt rekening met dit belangrijke nieuwe feit. Daarom zijn vrijwel alle pogingen om een gezond gewicht te bereiken en te behouden tot mislukken gedoemd. In De hormoonfactor, geschreven door lifestyle- en fitnesscoach ir. Ralph Moorman, lees je hoe je stap voor stap je hormonen op natuurlijke wijze terug in evenwicht brengt. De overtollige kilo’s zullen dan verdwijnen om nooit meer terug te keren.

Succesverhalen De Hormoonfactor

In De Hormoonfactor staan ook succesverhalen van mensen die het baanbrekende ‘hormoonbalansprogramma’ gevolgd hebben. Onder hen visagist/kapper Mari van de Ven, politicus Onno Hoes, directeur van het Nederlandse Rode Kruis Cees Breederveld en ex Big Diet-kandidaat Laetitia de Haas.

Ralph Moorman studeerde Levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit. Verder behaalde hij diverse Amerikaanse certificaten op het gebied van sport en voeding en volgde een reeks internationale artsenseminars over hormonen en gezondheid.

Zie ook Het hormoonbalansdieet.

Ook ‘De Hormoonfactor’ lezen?

Je kunt De hormoonfactor hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?

Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!

  Comment Section

  10 reacties op “De Hormoonfactor  Door Karin op 4 maart 2013

  Ja, leuk leuk! Ook ik wil graag het boek winnen. Naast alle boeken die ik al heb gelezen van Amber, Julia, Martine over gezonde voeding en lifestyle mis ik nog een boek over hormonen inderdaad. Klinkt als een prachtig boek in ieder geval.


  Door Judith op 26 februari 2013

  Ik zou dit boek graag willen winnen. Ben blij dat ik deze website gevonden heb. Sluit precies aan bij hoe ik me nu voel en waar ik naar op zoek ben! Ik heb een trage schildklier en ik krijg tabletjes van de dokter hiervoor. Ik krijg alleen geen tips van de dokter over voeding, terwijl ik ervan overtuigt ben dat eenbetere voeding me zal kunnen helpen. Ik sta op het punt om mijn eetpatroon en leefwijze te veranderen. Dit boek zou daarom een perfekte uitkomst zijn!


  Door Anita de Rijk op 21 februari 2013

  Jaja, die hormonen! Je kunt niet zonder, maar lastig kunnen ze ’t je maken! Vooral als je, zoals ik, richting menopauze gaat. iedere kilo die eraf gaat weet als ’n speer de weg terug te vinden! Dus wat meer info over de invloed van eten op de hormoon-balans zou zeer welkom zijn! Groetjes, Anita.


  Door Saskia op 18 februari 2013

  Ik zou het boek ook graag winnen omdat ik al een hele tijd erg gezond eet,geregeld sport,maar toch niet op mijn ideale gewicht kom.Mijn lichaam zit best ingewikkeld in elkaar;ik moet geregeld eten,niet teveel,maar als ik sport vraagt mijn lijf ook naar energei,de goede balans heb ik hierin nog niet gevonden en daar komt nog bij dat ik na een baarmoederverwijdering ook nog eens heftig in de overgang ben beland.Dus alle hulp is welkom!


  Door Simone op 18 februari 2013

  Ik zou graag meer willen weten over de relatie van hormonen en eetgedrag en overgewicht. In mijn gezin met 3 jonge meisjes, wil ik hun graag het goede voorbeeld geven. Maar het mooiste cadeau naast heel veel liefde ook een hele gezond leefstijl.

  Ik hoop het boek te winnen om deze kans aan mijn gezin te geven.

  Groetjes,

  Simone


  Door Marielle op 18 februari 2013

  Ik wil graag dit boek winnen. Mijn schildklier werkt niet goed. Maar volgens de arts zouden de medicijnen nu genoeg hun werk moeten doen :(…..
  Hulp kan ik dus goed gebruiken..en hopelijk me weer goed voelen.


  Door Evelyn van Zijl op 18 februari 2013

  Hallo allemaal,
  Ook ik zou graag dit boek willen winnen.
  Ik ben al geruime tijd te zwaar en jojo constant.
  Ook ben ik behoorlijk in de overgang.
  Ben benieuwd of dit boek mij ook hierbij zou kunnen helpen!
  Dus duimen maar!

  Groetjes,
  Evelyn.


  Door Kristel op 18 februari 2013

  Het is niet alleen het gewicht waar ik mee in de maag zit, het zijn ook het humeur, de energie en de vermoeidheid die momenteel niet op een laag pitje staan. Ook ik ben ervan overtuigd dat hormonen een heel belangrijke rol spelen in de dagelijkse ‘problemen’. Ik wil ondertussen ook wel eens weten hoe ik dit alles op een gezonde manier kan aanpakken. En 15 tot 20 kilo verliezen zou heel erg meegenomen zijn.


  Door Marcella op 17 februari 2013

  Ik win graag dit boek, omdat ik bijna 100% zeker weet dat mijn lichaam en hormonen sterk reageren op voeding en ik daarom makkelijk 15 kg jojo. Ik wil weten wat ik anders moet aanpakken!
  Binnenkort geeft hij lezingen via The Bootcampclub in Soest, maar helaas ben ik al die datums reeds verhinderd. Ik wil starten met lezen, doen, ervaren, resultaten boeken! Weg met die overtollige kilo’s!!!

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.