Eet jezelf Mooi, Slank en Gelukkig

Lees alles over de Natural LifestyleDit boek is heel mooi vormgegeven en leest makkelijk weg. Met als eerste hoofdstuk 'Wie niet slank is moet slim zijn' opent voedingscoach Amber Albarda haar verhaal en vertelt ze je eerst zelf waarom zij heeft gekozen voor een gezonde natuurlijke levensstijl.

Het boek 'Eet jezelf mooi, slank & gelukkig' heeft mij erg geïnspireerd. Zo erg zelfs dat ik in de zomer van 2010 besloot mijn kennis met betrekking tot voeding te optimaliseren en de opleiding orthomoleculaire geneeskunde ging volgen.

Net als Amber geloof ik niet in diëten, maar wel in slim eten. Dat betekend voor mij je kennis over voeding vergroten en andere keuzes maken. Dus gooi alles wat je tot nu toe hebt geleerd over eten overboord. Kom van je suikerverslaving af, vergroot je geluksgevoel en vertraag het verouderingsproces, zonder ooit nog één calorie te hoeven tellen!

Ook 'Eet jezelf mooi, slank & gelukkig' lezen?

Je kunt Eet jezelf mooi, slank & gelukkig hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?

Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!

Kijk ook zeker eens naar het nieuwste boek van Amber Albarda, het
Eet jezelf mooi, slank & gelukkig Kookboek.
natural-professional

Jouw vermelding hier?

Ben je op zoek naar nieuwe klanten en werk je als professional volgens de natuurlijke levensstijl? Word dan partner van Miss Natural en word zichtbaar in jouw doelgroep!