Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

Eet jezelf Mooi, Slank en Gelukkig

Lees alles over de Natural LifestyleDit boek is heel mooi vormgegeven en leest makkelijk weg. Met als eerste hoofdstuk ‘Wie niet slank is moet slim zijn’ opent voedingscoach Amber Albarda haar verhaal en vertelt ze je eerst zelf waarom zij heeft gekozen voor een gezonde natuurlijke levensstijl.

Het boek ‘Eet jezelf mooi, slank & gelukkig’ heeft mij erg geïnspireerd. Zo erg zelfs dat ik in de zomer van 2010 besloot mijn kennis met betrekking tot voeding te optimaliseren en de opleiding orthomoleculaire geneeskunde ging volgen.

Net als Amber geloof ik niet in diëten, maar wel in slim eten. Dat betekend voor mij je kennis over voeding vergroten en andere keuzes maken. Dus gooi alles wat je tot nu toe hebt geleerd over eten overboord. Kom van je suikerverslaving af, vergroot je geluksgevoel en vertraag het verouderingsproces, zonder ooit nog één calorie te hoeven tellen!

Ook ‘Eet jezelf mooi, slank & gelukkig’ lezen?

Je kunt Eet jezelf mooi, slank & gelukkig hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?

Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!

Kijk ook zeker eens naar het nieuwste boek van Amber Albarda, het
Eet jezelf mooi, slank & gelukkig Kookboek.

Comment Section

4 reacties op “Eet jezelf Mooi, Slank en Gelukkig


Door Evelien op 29 maart 2012

Graag wil ik bij deze zeggen dat het dit boek zeer inspirerend is. En voor vele mensen erg veel verduidelijk zal geven. Alle recepten zijn makkelijk te bereiden en heerlijk van smaak; Ook als je visite hebt!

Ook het kookboek is een meerwaarde voor mij, beide een aanrader voor iedereen die bewust wil leren eten en lekkerder wil gaan eten zonder een dieet.


Door Pauline op 1 januari 2012

Geweldig boek op een prettige manier geschreven, makkelijk te lezen. Inderdaad zou iedereen dit moeten lezen. Het geld meer dan waard.


Door Christel op 17 augustus 2011

Fantastisch boek, in september verschijnt een kookboek van Amber Albarda wat ik direct ga aanschaffen. Iedereen zou dit boek in zijn/haar boekenkast moeten hebben!


Door Inge op 15 augustus 2011

Superboek! Openbaring qua voedsel en sinds bijna een jaar de leidraad in mijn keuken en leven. Rigoreus alle kasten uitgeruimd. Minpuntje; je moet je blijven verdedigen tegenover de buitenwereld waarom je gezond (en suikervrij) eet. Maar echt een aanrader voor wie overtuigt wil worden en gezond wil leven.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.