Kookboek van Amber AlbardaVorig jaar verscheen Eet jezelf mooi, slank & gelukkig, het boek van Amber Albarda voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt, maar ook lekker wil leven. Het boek is erg populair en heeft al vele levens veranderd.

Een vervolg kon natuurlijk niet uitblijven. Eet jezelf mooi, slank & gelukkig Kookboek is een kleurrijk en praktisch kookboek geworden. In het boek legt Amber eerst in het kort uit wat de basisprincipes van haar populaire methode zijn. Het onderwerp eetverslaving komt aan bod en er is een uitgebreid overzicht van vitamines en hun eigenschappen.
Maar het nieuwe boek gaat natuurlijk vooral om de zestig recepten voor verrukkelijke, gezonde gerechten. Eten voor de hele dag, voor ontbijt, lunch en diner. Met recepten voor hoofd- en bijgerechten, soepen en salades, dressings, dips, spreads, snacks en zoet. Amber voorziet elk recept van uitleg over de eigenschappen en voordelen van de ingrediënten. Zo verhoog je, genietend van heerlijke gerechten, je eigen Food-IQ.

Ook ‘Eet jezelf mooi, slank & gelukkig Kookboek’ lezen?

Je kunt Eet jezelf mooi, slank & gelukkig kookboek hier bestellen.
Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!