Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

Eet jezelf Mooi, Slank & Gelukkig Kookboek

Kookboek van Amber AlbardaVorig jaar verscheen Eet jezelf mooi, slank & gelukkig, het boek van Amber Albarda voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt, maar ook lekker wil leven. Het boek is erg populair en heeft al vele levens veranderd.

Een vervolg kon natuurlijk niet uitblijven. Eet jezelf mooi, slank & gelukkig Kookboek is een kleurrijk en praktisch kookboek geworden. In het boek legt Amber eerst in het kort uit wat de basisprincipes van haar populaire methode zijn. Het onderwerp eetverslaving komt aan bod en er is een uitgebreid overzicht van vitamines en hun eigenschappen.

Recepten om je Food-IQ mee te verhogen

Maar het nieuwe boek gaat natuurlijk vooral om de zestig recepten voor verrukkelijke, gezonde gerechten. Eten voor de hele dag, voor ontbijt, lunch en diner. Met recepten voor hoofd- en bijgerechten, soepen en salades, dressings, dips, spreads, snacks en zoet. Amber voorziet elk recept van uitleg over de eigenschappen en voordelen van de ingrediënten. Zo verhoog je, genietend van heerlijke gerechten, je eigen Food-IQ.

Ook ‘Eet jezelf mooi, slank & gelukkig Kookboek’ lezen?

Je kunt Eet jezelf mooi, slank & gelukkig kookboek hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?

Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!

Comment Section

2 reacties op “Eet jezelf Mooi, Slank & Gelukkig Kookboek


Door Melissa Vording op 27 december 2011

Een superboek, het heeft mijn leven echt verandert. EN eigenlijk weet je de meeste dingen al wel onbewust, maar hier word het duidelijk uitgelegd ‘waarom’ het ook zo is. Ik had weinig energie, was lusteloos en had veel overgewicht, ook had ik een concentratiestoornis die naarmate ik ouder werd steeds erger werd (achteraf dus gifstoffen en vitaminegebrek). Een vriendin van mij liet me dit boek lezen en is samen met mij aan de slag gegaan. Een half jaar verder, 18kg lichter, en ik heb weer energie, ik onthoud dingen weer, ben vrolijk en gezond en heb elke ochtend gewoon zin in de nieuwe dag! Ik speel weer met mijn kinderen en zelfs de hond is gelukkig met deze energieke bazin die weer regelmatig grote wandelingen maakt. Echt een eye-opener voor mij. En doordat mijn omgeving ziet wat het met mij doet kopen steeds meer mensen dit boek, al drie vriendinnen hebben hem gekocht, mijn moeder en mijn schoonvader zijn het boek al gaan lezen.


Door Trudy Pannekeet op 19 september 2011

Eindelijk!!! Geweldig boek en nu finally het langverwachte kookboek. En wanneer verschijnt jouw interview met Amber Albarda?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.