Feel Good Food

Feel Good Food van Patty HarpeanuBinnen de Miss Natural lifestyle mag het boek Feel Good Food van Patty Harpenau eigenlijk niet ontbreken.

In dit boek staan alle recepten die we zo lekker vinden maar dan bereid met verantwoorde ingrediënten: goede vetten, goede koolhydraten én slimme combinaties. Bovendien zijn de recepten gemakkelijk en snel te bereiden.

Er is een onderverdeling in Mood Food, Feel Food, Move Food en Food Coach recepten. Het is een lifestyle voor het hele gezin!

Recepten en informatie over voeding


Patty Harpenau heeft veel boeken over diverse onderwerpen geschreven waaronder ook enkele over het aanleren van een gezonde leefstijl (Ken je eigen Hoofdmenu, Ken je eigen Hoofdmenu Workshop). Dit boek is al in 2005 verschenen maar past helemaal in de actualiteit van nu. Het leest prettig, is voorzien van veel foto's en bevat naast de recepten ook veel informatie over voeding en gezondheid. Je zal even moeten zoeken om het nog ergens nieuw te kunnen kopen maar het wordt op diverse sites wel tweedehands aangeboden.

Ook ‘Feel Good Food’ lezen?


Je kunt Feel Good Food hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?


Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!
natural-professional

Jouw vermelding hier?

Ben je op zoek naar nieuwe klanten en werk je als professional volgens de natuurlijke levensstijl? Word dan partner van Miss Natural en word zichtbaar in jouw doelgroep!