Happinez Puur Koken

Happinez Puur Koken kookboekHet magazine Happinez is bij de meesten van jullie wel bekend. In Happinez staan regelmatig erg lekkere én (heel belangrijk!) pure recepten. De lekkerste en lichtste recepten uit zeven jaar Happinez staan nu in het Happinez Puur Koken kookboek.

Smakelijke recepten met veel groenten


Alle recepten zijn stuk voor stuk gezond en smakelijk. Met name groenten spelen de hoofdrol. Veel van de recepten zijn vegetarisch en daarnaast kom je ook een paar visrecepten tegen. De recepten zijn o.a. voor lekkere salades, groente, kiemen, peulvruchten, granen, met zuivel en voor nagerechten. Denk bijv. aan taartjes met haricots verts met geitenkaas, maiskoekjes met quinoa en lente-ui met sojadip en een stoofpotje van kikkererwten met wortel, pompoen en broccoli.

Handige extra informatie


Recepten zijn niet het enige wat je in dit boek vindt. Er staan korte, informatieve hoofdstukjes in over diverse onderwerpen: o.a. vetten, kruiden, kiemsoorten, rawfood, goede vis etc. Daarnaast vind je een seizoenskalender voor groente en fruit. Heel handig als je écht alleen maar seizoensgroente wil eten of gewoon wil weten in welke maanden de schorseneren het lekkerst smaken!

Originele combinaties


Dit boek is erg inspirerend en een heerlijk boek voor jezelf, of om cadeau te doen aan een ander. Het is prachtig vormgegeven en voorzien van mooie foto's. Daarnaast staan er toepasselijke spreuken in. Heb je minder feeling met puur en raw, maar zoek je wel originele combinaties met groente, granen en andere ingrediënten dan vind je in Happinez Puur Koken zeker inspiratie. De meeste ingrediënten koop je bij de natuurvoedingswinkel, de toko, Turk of Marokkaan. Het is wel noodzakelijk dat je een sapcentrifuge en keukenmachine hebt.

Tenslotte één van de spreuken uit dit prachtige kookboek: Hij die medicijnen neemt, maar niet let op wat hij eet, verdoet de tijd van zijn dokter (Chinees gezegde).

Ook ‘Happinez Puur Koken’ lezen?


Je kunt Happinez Puur Koken hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?


Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!
natural-professional

Jouw vermelding hier?

Ben je op zoek naar nieuwe klanten en werk je als professional volgens de natuurlijke levensstijl? Word dan partner van Miss Natural en word zichtbaar in jouw doelgroep!