Het geheim van langer leven

Tips van 100-jarige over gezond oud wordenVoor Het geheim van langer leven interviewde onderzoeker en National Geographic-auteur Dan Buettner talloze 100-jarigen over de hele wereld. Dit reisverslag, aangevuld met praktische tips om gezond en vitaal oud te worden en onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek, werd een internationale bestseller.

Wat is een blauw gebied?

Het is een plaats in de wereld waar hoge percentages van de bevolking een verbluffend lange levensduur hebben. De bewoners zijn in staat hun gezondheid en vitaliteit te behouden tot ze ouder dan tachtig, negentig of zelfs honderd zijn.

Maar hoe doen ze het?

Genetica? Dieet? Lotsbestemming? Of verschilt hun benadering van het leven fundamenteel met die van ons? Om het antwoord te vinden reist Buettner, gewapend met het meest recente onderzoek op het gebied van langer leven, naar de vier erkende blauwe gebieden: Sardinie (Italie), Okinawa (Japan), Loma Linda (Californie) en het schiereiland Nicoya (Costa Rica).

Ook ‘Het geheim van langer leven’ lezen?

Je kunt Het geheim van langer leven hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?

Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!
natural-professional

Jouw vermelding hier?

Ben je op zoek naar nieuwe klanten en werk je als professional volgens de natuurlijke levensstijl? Word dan partner van Miss Natural en word zichtbaar in jouw doelgroep!