Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

Het Hormoonbalansdieet

Het Hormoonbalans Dieet van Ralph MoormanNa het succesvolle boek De Hormoonfactor kon een receptenboek op basis van deze methode natuurlijk niet uitblijven.

In zijn eerste boeken hebben we al geleerd dat onevenwichtige hormonen dik maken. Alleen als de hormonen terug in balans zijn, bereik én behoud je blijvend een ideaal gewicht.

Compleet voedingsplan

In Het hormoonbalansdieet laat ir. Ralph Moorman zien hoe onevenwichtige hormonen terug in balans te brengen zijn met gezonde en lekkere voeding. Dit kleurrijke boek bevat een compleet voedingsplan met recepten, dagmenu’s, kooktips en een uitgebreide lijst met ‘hormoonvriendelijke’ voedingsproducten uit de supermarkt en reformwinkel.

Recepten van topkoks

Paul Fagel en acht andere enthousiaste topkoks ontwikkelden speciaal voor Het hormoonbalansdieet heerlijke ‘hormoonbalansrecepten’.

Kooktips van Mathijs Vrieze

Televisiekok Mathijs Vrieze geeft in dit boek een vrolijke kookworkshop waarbij hij laat zien dat kokkerellen binnen de regels van Moormans hormoonbalansdieet eenvoudig en leuk is.

Dagmenu’s van bekende Nederlanders

Vijftien succesvolle cliënten van personal coach Ralph Moorman, onder wie bekende Nederlanders, laten zien wat zij gedurende een dag eten om op ideaal gewicht te blijven. Zo zijn er vijftien inspirerende dagmenu’s ontstaan.

Een heerlijk dieetboek waarmee je direct aan de slag kunt! Zie ook De hormoonfactor.

Ook ‘Het hormoonbalansdieet’ lezen?

Je kunt Het hormoonbalansdieet hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?

Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!

  Comment Section

  2 reacties op “Het Hormoonbalansdieet  Door Christel Hoeflaken op 1 oktober 2011

  Zowel de Hormoonfactor als het Hormoonbalansdieet staan in mijn boekenkast. Goede boeken en qua voedingsadvies ook helemaal gericht op zo puur, onbewerkt en gezond mogelijk eten. Beide boeken zijn zeker aanraders!

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.