Gratis magazine voor jou!
Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips voor jouw natuurlijke levensstijl en groei!
Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

Liefde is … voor elkaar optreden

article content

Liefde is … voor elkaar optreden

Ken je dat gevoel, dat de adrenaline door je lichaam giert, je kriebels in je buik hebt van de spanning, dat je keel droog is en je hart sneller klopt? Dat alles of niets gevoel? Er voor gaan, wat er ook gebeurt.

Vier maanden geleden besloot ik om iets nieuws te gaan leren en met als doel er heel goed in te worden. Waarom? Omdat het kan! Nog een keer iets van ‘er helemaal niets van bakken’ naar ‘compleet beheersen’. Waar ik het over heb? Buikdansen!

Buikdansen op mijn eigen bruiloftbuikdansen

Twee weken na mijn bevalling van Indy, begin augustus 2015, besloot ik om te gaan buikdansen. Niet alleen nam ik 3 lessen per week, ook schreef ik mij in voor de opleiding tot professioneel buikdanseres. Alles waar je goed in wilt worden, daar moet je immers uren in stoppen! Begin december bedacht ik dat het ook wel heel leuk en spannend zou zijn als ik een buikdansoptreden zou doen tijdens onze bruiloft. Paul zou immers met zijn band optreden en het leek mij leuk hem te verrassen met een eigen performance.

Is dit wel haalbaar?

Al direct nadat ik het idee had voorgesteld dacht ik; is dit wel haalbaar? Waar begin ik aan? Toch ging ik er voor, ik kon altijd nog stoppen. Mijn motto; ik kan alles, totdat ik het geprobeerd heb en het lukt niet. Het werden 6 weken van oefenen in de dansstudio, thuis in de woonkamer en de keuken en ook nog privélessen van mijn zeer kritische buikdansjuf Ana.

buikdansen
The White & Purple Wedding

Vrijdag 15 januari was het dan zover. Onze trouwdag en de avond van het optreden. Paul had mijn trouwjurk dan al gezien, maar de buikdansoutfit had ik al die tijd verborgen voor hem gehouden! Een hele mooie paarse rok met hoge zijsplitten, een met kralen en pailletten versierde bijpassende bh, riem en halssieraad. Na het verrassingsnummer van Paul zou ik mijn act doen. Paul zong voor mij zijn eigen versie van ‘White Wedding’ van Billy Idol, echt geweldig! En dat te bedenken dat hij niet eens zanger is maar basgitarist!

buikdansoptredenMy hips don’t lie

Nu was het mijn beurt! De danseressen met wie ik zou optreden waren zich inmiddels boven al aan het omkleden. Ik stapte snel uit mijn trouwjurk in mijn buikdanskostuum en stiftte mijn lippen vuurrood. De choreografie zat er goed in, dus daar maakte ik mij niet druk om. We hadden veel geoefend, maar natuurlijk nog niet voor een volle zaal met publiek dat van alles kon roepen. Het nummer ‘My hips don’t lie’ van Shakira werd gestart en dit was het teken dat iedereen van de dansvloer af moest en op het podium en de banken kon gaan staan voor de verrassingsact. Na dit nummer zou ik mijn sluierdans opvoeren.

Opgeladen van de spanning liep ik op mijn slippers naar beneden buitenom naar de feestzaal. Vanachter het gordijn zou ik opkomen. Ik hoorde de laatste noten van Shakira en bedacht of ik er helemaal klaar voor was. Gesluierd met mijn zijden sjaal voor mijn gezicht met alleen mijn ogen onbedekt en… met mijn slippers nog aan! Snel stapte ik uit mijn slippers en stond ik klaar voor mijn eerste buikdansoptreden ooit.

Life starts at the end
of your comfort zone

Wat een geweldig ervaring en wat zat ik in mijn comfort zone! Ik genoot enorm van het optreden; de blikken van Paul op mij, het joelen uit de zaal, de verraste gezichten. Ben je benieuwd naar mijn optreden? Bekijk hem hier.

Wat deed jij ooit dat totaal nieuw voor je was en helemaal te gek?

Handtekening-Miss-Natural

Deel jouw mening

Comment Section

14 reacties op “Liefde is … voor elkaar optreden


Door Ineke op 4 februari 2016

Prachtig!!! Veel geluk voor je hele gezin.


Door Carry op 4 februari 2016

Geweldig!!! Veel geluk samen, tot snel op de gezondheidsbeurs!


Door Martina op 3 februari 2016

echt super, super SUPER.
Veel geluk samen.


Door Joke Brenters op 3 februari 2016

Wow geweldig .
En nog vele gelukkige jaren samen.
Lieve groet Joke


Door Linda Peelen op 2 februari 2016

Geweldig Eva! Echt super om te zien. Krijg meteen zin om ook te dansen haha.
Nog van harte met jullie huwelijk en heel veel geluk samen.
Lieve groet,
Linda Peelen


Door Barbara op 2 februari 2016

Wowwwwww. Wat een geweldig optreden . En dat in zo’n korte tijd. Nogmaals geweldigggggg. En alles vol liefde. In overvloed. . Prachtige herinneringen .


Door Piet op 2 februari 2016

Wat een feest! Ik zie alleen maar liefde, liefde voor het leven. Tranen in mijn ogen.


Door Mariëtte op 2 februari 2016

Wat een geweldig gaaf optreden Eva! Het moet wel heerlijk voelen om zo’n spetterend optreden te verzorgen tijdens je eigen bruiloft. Nog gefeliciteerd!


Door Aukje op 2 februari 2016

Wat gaaf Eva! Wat straal je, heerlijk om te zien en wat fijn om zo in je comfortzone te zitten.
Een onvergetelijke ervaring!


Door Nellij op 1 februari 2016

Wat leuk om dat met ons te delen.
Hartelijk gefeliciteerd met je huwelijk en BE HAPPY, Nellij


Door Nina op 1 februari 2016

Wat geweldig, Eva! Heel bijzonder en wat enorm knap van je! Een geweldig cadeau als je voor elkaar mag optreden op je eigen bruiloft. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen! Mooie muziek en prachtige choreografie! Prachtig om het gezicht van je ega te zien. Heel leuk en leuk dat je dit wilde delen!


Door Ria op 1 februari 2016

Wow Eva, dank je wel voor het delen van deze buikdansshow. Grandioos!!!
“Hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk. Ik wens jullie vele mooie jaren toe!”


Door Linda op 1 februari 2016

Super gaaf optreden Eva!! En knap wat je voor elkaar hebt in die paar weken want buikdansen is echt niet zomaar even wat schudden!!
Nog gefeliciteerd met jullie huwelijk. Hoop dat jullie een prachtige dag hebben gehad.


Door Svati op 1 februari 2016

Love this :-))) good job as always:-) very nice, proud of you. Love to learn that:-)))

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

GRATIS MAGAZINE t.w.v. €4,95
Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.
Je blijft op de hoogte en kunt je elk moment weer afmelden!