Cadeau 5 - SANTE Natuurcosmetica, natuur van haar mooiste kant

Al geruime tijd gebruik ik nu zoveel mogelijk natuurlijke huidverzorgingsproducten voor mijzelf en voor mijn kinderen. De meeste mensen hebben geen idee wat voor troep ze met hun heerlijk ruikende bodylotion dagelijks op hun huid smeren!

Vandaar ook dat het cadeau van vandaag bestaat uit een heerlijke natuurlijke bodylotion en douchegel van het merk SANTE.

SANTE maakt mooie én betaalbare natuurcosmetica voor het hele gezin. Het jonge, kleurrijke imago van SANTE is zo natuurlijk als de receptuur maar allesbehalve “bio-achtig”. Alle producten bevatten uitsluitend werkzame stoffen op plantaardige basis, evenals kostbare extracten en oliën van gecertificeerde biologische kwaliteit.

Vrijwel alle producten voldoen aan de strenge kwaliteitscriteria van BDIH en NaTrue. De meeste producten van SANTE zijn zelfs glutenvrij en/of veganistisch!

Je kunt gerust vertrouwen op de kracht van de natuur

  • Grondstoffen van gecontroleerde biologische teelt en wilde oogst
  • Puur plantaardige oliën en werkzame stoffen
  • Plantextracten uit eigen productie
  • Geen paraffine, parabenen of siliconen
  • Geen synthetische conserverings- of kleurstoffen

Als cadeau voor Kerst om te geven én te krijgen is een heerlijke douchegel en bodylotion naar keuze. Je kunt kiezen uit de volgende vier varianten.

Grenadine Spirit

Geurt zo fris als een lentedag en verwent de huid met kostbare extracten uit bio-granaatappel en bio-passiebloem en verzorgt streelzacht.

Coconut Dream

Verkwikt de zintuigen met een exotische geur en verwent de huid met kostbare extracten uit bio-ananas en bio-kokos en verzorgt deze.

Açai Energy

Stimuleert met de geur van een verfrissend lichte bries. Een verwenbelevenis voor de huid, met kostbare extracten uit de bio-açaibes en bio-malve. De bodylotion geeft je huid extra vochtigheid en verzorgt deze streelzacht.

Goji Power

Vitaliseert met de sprankelende geur van verse limoenen en verwent de huid met kostbare extracten uit de bio-gojibes en bio-limoen. De bodylotion houdt de huid zijdezacht.

Verwen je huid en zintuigen

Met frisse en harmonische geurnuances maakt SANTE de dagelijkse reiniging en huidverzorging tot een waar genoegen.

  • vrij van synthetische kleur-, geur- en conserveringsstoffen
  • douchegels reinigen met speciale huidvriendelijke oppervlakte-actieve stoffen
  • bodylotions met hoogwaardige bio-cameliaolie voor een glad huidgevoel
  • veganistisch en glutenvrij

Je kunt de producten van SANTE hier kopen.

Welke geur lijkt jou het lekkerst om te geven en te krijgen?

Laat op deze pagina een reactie achter en lees snel in de ‘Kerst Cadeau Week Spelregels’ hoe je kans maakt!