Cadeau 6 - Boek 100% gifvrij met Julia Kang

Als er 1 boek is dat je in 2011 nog zou moeten lezen, dan is het 100% gifvrij van Julia Kang! Wat ik dacht dat nog slechts een theorie was heeft zij in haar boek wetenschappelijk onderbouwd.

Ik vond deze ‘theorie’ ook al heel logisch en mooi klinken en als dit waar is dan is dat de oplossing voor het grootste probleem van menig vrouw!

De methode die Julia omschrijft in haar boek sluit naadloos aan op de manier mijn natuurlijke levensstijl als Miss Natural en net als ik gelooft zij ook niet in diëten en nutteloze bezigheden als calorieën tellen.

In dit boek zitten (voor veel mensen) meerdere eyeopeners en is daarom alleen al de moeite waard om te lezen. Julia verteld je alles over hoe je jouw natuurlijke slankheidsvermogen weer kunt terug krijgen. Mooi woord; natuurlijke slankheidsvermogen!

Eva, waar gaat 100% gifvrij nu precies over?

Ja, ik zal nu vertellen waar ik zo enthousiast over ben. Het gaat over de relatie tussen overgewicht en gif. Alle chemicaliën die we dagelijks in ons lichaam krijgen via voeding, huidverzorgingsproducten, verbruiksmaterialen etc. moeten verwerkt worden door de lever. Indien er meer binnenkomt dan de lever kan verwerken zal het lichaam deze afvalstoffen opslaan in niet vitale organen waaronder vetweefsel. Blijft de aanvoer van gif, dan zal je lichaam er alles aan doen om al het vet vast te houden. Ons vetweefsel is dus een afvaldepot voor alle gifstoffen die we consumeren.

Met andere woorden, als er in je lichaam nauwelijks gifstoffen en lichaamsvreemde stoffen binnenkomen, dan heeft je lichaam ook geen enkele reden om je vetcellen te vullen en blijf/word je dus slank.

Alleen voldoende bewegen en letten op calorieën werkt niet

Daarnaast wordt er in 100% gifvrij ook nog eens duidelijk uitgelegd dat er maar twee externe factoren bepalend zijn voor je gewicht en dat zijn eten en beweging. Daartegenover staan vier interne factoren en die bepalen nu juist ons natuurlijke slankheidsvermogen! Welke dit zijn kun je lezen in het boek…

Woensdag had ik een interview met Julia Kang

Speciaal voor de Kerst Cadeau Week had ik een ontmoeting met Julia Kang om haar een aantal vragen te stellen naar aanleiding van haar boek . Het werd een heel erg leuk gesprek, waarvan ik een deel voor jou heb opgenomen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lfS4e2iP6qg[/youtube]

Stap voor stap je levensstijl aanpassen

Natuurlijk kun je drastisch je hele omgeving 100% gifvrij maken, maar uit eigen ervaring merk ik dat je dit vaak stap voor stap doet. Zoveel mogelijke biologisch eten, de magnetron niet meer gebruiken, geen water uit plastic flessen drinken, natuurlijk shampoo en douchegel in de badkamer en mijn kinderen niet meer uit vrolijk gekleurde kunststof bakjes met dito lepeltjes laten eten, maar uit glazen schaaltjes met metalen koffielepeltjes. Zo heb ik naar aanleiding van dit boek mijn kunststof waterkoker vervangen voor een roestvrijstaal exemplaar en ben ik gaan wassen met de ECO-wasbal omdat je dan geen tot heel weinig waspoeder meer nodig hebt.

Wil jij ook op weg naar 100% gifvrij?

Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden naar het boek van Julia Kang? Dan heb ik goed nieuws! Jij mag tijdens de Kerst Cadeau Week 100% gifvrij cadeau geven én ook krijgen.

Lees snel in de ‘Kerst Cadeau Week Spelregels’ hoe je kans maakt en laat op deze pagina een reactie achter.