datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Cadeau 6 - Boek 100% gifvrij met Julia Kang
17 december 2011 
2 min. leestijd

Cadeau 6 - Boek 100% gifvrij met Julia Kang

Boek 100% gifvrij van Julia KangAls er 1 boek is dat je in 2011 nog zou moeten lezen, dan is het 100% gifvrij van Julia Kang! Wat ik dacht dat nog slechts een theorie was heeft zij in haar boek wetenschappelijk onderbouwd.

Ik vond deze ‘theorie’ ook al heel logisch en mooi klinken en als dit waar is dan is dat de oplossing voor het grootste probleem van menig vrouw!

De methode die Julia omschrijft in haar boek sluit naadloos aan op de manier mijn natuurlijke levensstijl als Miss Natural en net als ik gelooft zij ook niet in diëten en nutteloze bezigheden als calorieën tellen.

In dit boek zitten (voor veel mensen) meerdere eyeopeners en is daarom alleen al de moeite waard om te lezen. Julia verteld je alles over hoe je jouw natuurlijke slankheidsvermogen weer kunt terug krijgen. Mooi woord; natuurlijke slankheidsvermogen!

Eva, waar gaat 100% gifvrij nu precies over?

Ja, ik zal nu vertellen waar ik zo enthousiast over ben. Het gaat over de relatie tussen overgewicht en gif. Alle chemicaliën die we dagelijks in ons lichaam krijgen via voeding, huidverzorgingsproducten, verbruiksmaterialen etc. moeten verwerkt worden door de lever. Indien er meer binnenkomt dan de lever kan verwerken zal het lichaam deze afvalstoffen opslaan in niet vitale organen waaronder vetweefsel. Blijft de aanvoer van gif, dan zal je lichaam er alles aan doen om al het vet vast te houden. Ons vetweefsel is dus een afvaldepot voor alle gifstoffen die we consumeren.

Met andere woorden, als er in je lichaam nauwelijks gifstoffen en lichaamsvreemde stoffen binnenkomen, dan heeft je lichaam ook geen enkele reden om je vetcellen te vullen en blijf/word je dus slank.

Alleen voldoende bewegen en letten op calorieën werkt niet

Daarnaast wordt er in 100% gifvrij ook nog eens duidelijk uitgelegd dat er maar twee externe factoren bepalend zijn voor je gewicht en dat zijn eten en beweging. Daartegenover staan vier interne factoren en die bepalen nu juist ons natuurlijke slankheidsvermogen! Welke dit zijn kun je lezen in het boek…

Woensdag had ik een interview met Julia Kang

Speciaal voor de Kerst Cadeau Week had ik een ontmoeting met Julia Kang om haar een aantal vragen te stellen naar aanleiding van haar boek . Het werd een heel erg leuk gesprek, waarvan ik een deel voor jou heb opgenomen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lfS4e2iP6qg[/youtube]

Stap voor stap je levensstijl aanpassen

Natuurlijk kun je drastisch je hele omgeving 100% gifvrij maken, maar uit eigen ervaring merk ik dat je dit vaak stap voor stap doet. Zoveel mogelijke biologisch eten, de magnetron niet meer gebruiken, geen water uit plastic flessen drinken, natuurlijk shampoo en douchegel in de badkamer en mijn kinderen niet meer uit vrolijk gekleurde kunststof bakjes met dito lepeltjes laten eten, maar uit glazen schaaltjes met metalen koffielepeltjes. Zo heb ik naar aanleiding van dit boek mijn kunststof waterkoker vervangen voor een roestvrijstaal exemplaar en ben ik gaan wassen met de ECO-wasbal omdat je dan geen tot heel weinig waspoeder meer nodig hebt.

Wil jij ook op weg naar 100% gifvrij?

Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden naar het boek van Julia Kang? Dan heb ik goed nieuws! Jij mag tijdens de Kerst Cadeau Week 100% gifvrij cadeau geven én ook krijgen.

Lees snel in de ‘Kerst Cadeau Week Spelregels’ hoe je kans maakt en laat op deze pagina een reactie achter.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
svkodc
Door

svkodc

op 17 Dec 2011

ik zou dit boek echt heel heel heel erg graag cadeau doen aan mijn zus Manja, op wie ik erg trots ben! Zij worstelt al jaren met haar gewicht en niets lijkt te helpen. Inmiddels is ze nu ook een jaar biologisch en zoveel mogelijk zonder E-nummers aan het eten. Op dit moment heeft ze een erg moeilijke en onzekere periode in haar relatie, waardoor ze minder aandacht heeft voor zichzelf. Ik gun haar de kennis en ideeën uit dit boek, zodat ze minder energie in uitzoekwerk hoeft te steken. Daarnaast helpt het mogelijk om mijn lieve petekindje wat andere smaaksensaties te leren ervaren.

Liesbeth
Door

Liesbeth

op 17 Dec 2011

Ook ik zou het boek graag aan mijn zus, Jannette, willen geven. Ze is al heel goed bezig en 17 kg afgevallen (applaus, applaus). Op het moment is ze depressief, waardoor ze eerder toe geeft aan "zoete verleidingen". Het boek zal haar zeker helpen om haar aandacht te verleggen naar iets positievers, want voeding heeft haar interesse al.

Patricia
Door

Patricia

op 17 Dec 2011

Ik zou dit boek graag cadeau doen aan mijn tante Tineke. Ze is het afgelopen jaar heel goed bezig geweest met afvallen en ik ben super trots op haar want het resultaat mag er zeker al zijn(30 kilo eraf!) maar ik weet dat ze er nog graag 10 kilo af zou willen en ik hoop dat dit boek haar nieuwe inzichten kan geven waardoor ze dit vol kan houden. Ze is nu zo veel gelukkiger en straalt helemaal dus ik zou het fantastisch vinden als dat door de nieuwe inzichten uit dit boek zo zou kunnen blijven.

Mathanja
Door

Mathanja

op 18 Dec 2011

Dit boek gun ik mijn moeder Anneke. Na een zware chemokuur en bestraling is zij herstellende van longkanker. Door haar ziekte zijn onze ogen geopend en zijn we bewust geworden van hoeveel wij in contact komen met gifstoffen en wat voor effect dat heeft. Met name de praktische tips voor gezond leven en de recepten in dit boek komen goed van pas.

Sybrig
Door

Sybrig

op 18 Dec 2011

Dit is mijn boek! Mijn hele leven ben ik al in gevecht met mijn gewicht, de laatste jaren word ik mij er steeds meer van bewust dat dit niet een kwestie is van te veel calorieën innemen, maar dat dit vooral een kwestie is van "goed" eten. Veel mensen in mijn omgeving probeer ik te laten inzien dat je anders moet omgaan met je lijf en dat je met een gezondere leefwijze heel veel problemen voor kunt blijven. Ik denk dat 100% gifvrij, mij daar heel goed bij kan helpen.

Mayke
Door

Mayke

op 18 Dec 2011

Dit lijkt me een super boek,Ik zag het al liggen bij de Natuurwinkel en dacht dit moet ik Eva vertellen. Ik ben heeel benieuwd wat de schrijfster te vertellen heeft en wat voor goed tips ze voor me heeft om weer op gewicht te komen. Het boek zou ik dolgraag willen kopen maar daar is het budget niet voor, dus ga ik het gewoon winnen!Wie ik dit boek ook enorm gun is Steffie, ze is net begonnen om aan de slag te gaan als gewichtsconsulente en ik denk dat ze hier heel veel aan kan hebben.

Meibloempje
Door

Meibloempje

op 19 Dec 2011

Dit lijkt mij een heel mooi boek. Ik denk dat het ook echt iets is voor mijn zus Chris, die nog kleine kindertjes heeft en nog veel kan doen om ook hen een gezonde leefwijze te geven. En als ze er zelf van afvalt zal ze helemaal gelukkig zijn!

Melissa Vording
Door

Melissa Vording

op 27 Dec 2011

Dit is echt een boek voor ons. Een vriendin van mij heeft mij aangestoken met natuurlijker leven. Samen vinden we ook steeds meer informatie en stimuleren elkaar. En dit boek mag niet in onze verzameling ontbreken. Dus ik hoop dat ik het win zodat het in haar boekenkast komt )en ik het ook mag lezen :) )

Marijke
Door

Marijke

op 28 Dec 2011

Ik kwam dit boek laatst tegen bij de Ecoplaza en kom hem echt niet laten liggen. Ik heb hem in één keer uitgelezen, echt een heerlijk en interessant boek! Want een onwijs leuke site is dit trouwens!!

patries
Door

patries

op 14 Jan 2012

Ik was 1 van de gelukkige winnaressen van het boek. Vorige week ontvangen en hem in 1x uitgelezen. Hoewel niet alles nieuw was, en dat zullen meer miss natural leden misschien herkennen, heb ik toch nog een hoop nieuwe info uit het boek kunnen halen. Erg fijn dat Julia ook aan het budget van haar lezers denkt in de tips die ze geeft. Ik zou het boek zeker aan iedereen aan willen raden!

Pauline
Door

Pauline

op 09 Feb 2012

Geweldig boek wat mij nog verder de ogen heeft geopend. Goede aanvulling op de kennis ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Een aanrader voor iedereen die bewuster wil leven.

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine