datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Cadeau 6: Suikervrij leren leven met de cursus 'Natuurlijk! Suikervrij'
13 december 2013 
2 min. leestijd

Cadeau 6: Suikervrij leren leven met de cursus 'Natuurlijk! Suikervrij'

In deze feestmaand nemen de meeste mensen het niet zo nauw en genieten ze van heerlijke zoetigheid, prachtig gedekte tafels en feestelijke drankjes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je daarna beteuterd kunt kijken naar de weegschaal omdat er toch weer wat kilo’s zijn blijven plakken.

Maar ook hoofdpijn, neerslachtigheid, minder energie, een lagere weerstand en nog meer drank naar zoet zijn helaas gevolgen van al die suikerrijke consumpties. Ken jij iemand die hier ook last van heeft en graag het nieuwe jaar gezond, energiek en suikervrij wil beginnen? Doe hem of haar dan de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ cadeau. Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week kun je ‘m gratis voor die persoon winnen!

Start 2 januari met jouw nieuwe levensstijl

Hét moment om te starten met een nieuw dieet, een detox of nieuwe gezonde levensstijl is natuurlijk bij uitstek januari. En dan niet 1 januari, je mag even bijkomen en uitbuiken… Op donderdag 2 januari 2014 ga je aan de slag met je nieuwe levensstijl! Hoe ga je dit doen? Wat is een gezonde levensstijl en waar begin je? Om het allemaal niet te ingewikkeld te maken is het handig om je te focussen op 1 ingrediënt of een productgroep. Stap-voor-stap je levensstijl aanpassen is altijd beter dan te kiezen voor een of ander vreemd dieet dat je niet kunt volhouden en dat zeker geen blijvend resultaat geeft omdat het je hele systeem in de war schopt. Beter is het om langzaam kleine aanpassingen te maken die dan een vast onderdeel worden van je eetpatroon.

Doe mee met de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij!’

Vol energie het nieuwe jaar beginnen? Je algehele weerstand verhogen? En een paar kilo afvallen? Dit en nog veel meer kan door slechts een ingrediënt weg te laten uit je eetpatroon: suiker.

Ik heb het dan over geraffineerde suikers en dan bedoel ik niet alleen het klontje dat je zelf toevoegt aan je koffie of thee. Nee, suiker en chemische zoetstoffen worden door fabrikanten als smaakmaker in vrijwel alle producten die je kunt vinden in de supermarkt verwerkt. Ongemerkt krijg je dus dagelijks grote hoeveelheden suiker binnen.

Al 2 jaar help ik mensen om suikervrij te gaan leven middels de online cursus ’40 dagen zonder Suiker’. Al meer dan 9.000 mensen gingen je voor en ervaren nog steeds de vele voordelen van suikervrij leven. Alle ervaringen en waardevolle feedback van deelnemers hebben wij de afgelopen maanden verwerkt in compleet nieuwe cursus. Zeg maar de 2.0 versie! En bij een vernieuwde versie hoort ook een nieuwe naam: Natuurlijk! Suikervrij.

De 10 voordelen van een suikervrij eetpatroon

  1. Meer energie
  2. Gewichtsverlies, indien nodig
  3. Stabiele bloedsuikerspiegel, waardoor eetbuien weg blijven
  4. Een betere weerstand
  5. Gezonde haren, nagels en huid
  6. Betere mondhygiëne
  7. Minder drang naar zoet
  8. Een gezonde darmwerking en stoelgang
  9. Geen after-dinner-dips
  10. Een alerter brein en een beter geheugen

Win de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’

Ken jij iemand die dolgraag wil leren om suikervrij te eten, maar geen idee heeft hoe? Of iemand die last heeft van allerlei ‘vage klachten’ die weleens te maken kunnen hebben met suiker? Miss Natural geeft deze week 5 x de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ cadeau en jij mag zeggen aan wie!

Laat onderaan dit artikel weten aan wie jij de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ cadeau zou willen doen en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Sjieuwke
Door

Sjieuwke

op 13 Dec 2013

Mijn vriend heeft al bijna een jaar last van vermoeidheid en zo nu en dan hoofdpijn. De arts zegt dat er niks aan de hand is. Ik wil hem met dit cadeau helpen van zijn vermoeidheid af te komen.

Mike
Door

Mike

op 13 Dec 2013

Mooi om te zien dat jullie gratis producten weggeven. Denk dat iedereen dit wel kan gebruiken in de dure decembermaanden. Ik ben zelf ook wel benieuwd naar een suikervrij leven. Hou zelf persoonlijk al totaal niet van zoet, maar tegenwoordig zit eigenlijk overal wel suiker en/of zout in. Wat natuurlijk noooit gezond kan zijn...

Ingeping
Door

Ingeping

op 13 Dec 2013

Ik zou deze cursus ontzettend graag cadeau doen aan mijzelf. Ik weet dat suiker niet goed is voor mij, maar om een stap te zetten naar suikervrij is moeilijk zonder steun. De vraag is "Ken jij iemand die dolgraag wil leren om suikervrij te eten, maar geen idee heeft hoe?" en "Laat onderaan dit artikel weten aan wie jij de cursus 'Natuurlijk! Suikervrij' cadeau zou willen doen". Natuurlijk weet ik mensen die ik dit ook gun, maar ik gun het bovenal mijzelf. Als ik weet hoe ik suikervrij kan leven en dit uitstraal via praten en gezond zijn, dan is dat een cadeau voor mijzelf én voor anderen. Vanzelf gaan anderen dan ook deze cursus volgen. Conclusie: ik wil graag deze cursus winnen, voor mijzelf en voor anderen!

Miranda
Door

Miranda

op 13 Dec 2013

Mijn lieve inspirerende vriendin heeft dit jaar heel wat kilo's verloren,ze eet jammer genoeg nog produkten met suiker in.Door deze geweldige e cursus zou ze helemaal op de hoogte zijn van dat smerig goedje suiker.

Monique
Door

Monique

op 13 Dec 2013

Wat n mooi gebaar! Ik zou de cursus heel graag cadeau willen doen aan mijn moeder; zij zit al jaren thuis met diverse lichamelijke klachten en kan nauwelijks vooruit. Natuurlijk heeft ze ook aantoonbaar lichamelijke klachten, maar verder is er eigenlijk niets ernstigs aan de hand en blijft ze 'shoppen' van arts naar arts. Omdat ikzelf mijn leefstijl helemaal heb omgegooid het afgelopen jaar en voel en ervaar hoe goed het nu met me gaat (en m'n reuma) wil ik haar dat ook graag cadeau doen... Ik probeer haar regelmatig van advies te voorzien en ze ziet wat het met mij doet, maar helaas lukt het haar niet om DE stap te zetten naar een gezond eetpatroon en gezonde leefstijl. Tevens heeft ze daardoor ook last van depressiviteit en ik weet welke invloed suikers daar ook op hebben... Kortom, ik hoop haar hiermee te kunnen bewegen naar een gezonde eet- en leefstijl waarbij ze zich weer beter, fitter en happier voelt. Zodat 2014 eindelijk de verandering brengt die ze verdient!!

Eliane
Door

Eliane

op 13 Dec 2013

Ik zou dit cadeau heel graag willen geven aan mijn kinderen van 4, 9, 11 en 13 jaar. Zelf heb ik het aardig op de rit zitten, maar wil zo graag mijn kinderen mee geven dat zonder suiker eten ook prima gaat (en zonder tarwe en zuivel, maar dat is fase 2!). Dus minder suiker, wel lekkere dingen met of zonder suikervervangers.... waardoor je gezonder, fitter, leuker en energieker door het leven gaat. Dat is mijn streven en kado voor hun toekomst! Dus in plaats van de mama die zeurt over suiker, samen met hen en voor hen op de suikervrije cursus! De oudste 2 zijn dol ok koken, dus dat komt helemaal goed.... detail: effe winnen;)

Florence
Door

Florence

op 13 Dec 2013

Mijn zus heeft licht overgewicht en doet al een lange tijd moeite om minder te snoepen ect. Zij verdient het om hier hulp bij te krijgen. Ik zou haar dus dolgraag deze cursus geven.

Vanessa
Door

Vanessa

op 13 Dec 2013

Mijn vriend heeft last van psoriasis en heeft al van alles geprobeerd maar nog geen suikervrij leven. De stap lijkt hem te groot. Wellicht kan deze cursus hem hierin motiveren en ondersteunen en hopelijk heeft het ook een goede invloed op zijn psoriais.

Sandra
Door

Sandra

op 13 Dec 2013

Ik zou de cursus wel aan iedereen cadeau willen doen, maar als ik 1 iemand moet kiezen, dan zou dat mijn moeder zijn. Ik gun het haar om suikervrij te leren eten omdat ze aan allerlei lichamenlijk en geestelijk verstorende 'kwaaltjes' lijdt. Zelf weet ik inmiddels uit ervaring hoezeer je opknapt van een suikervrij bestaan, maar mijn moeder is nog niet zover. Ze wil ergens wel, maar weet nog niet hoe en belangrijker, ze durft moeilijk voor haarzelf te kiezen. Ze zorgt altijd voor anderen, maar eigenlijk heel slecht voor haar zelf. Als ze dit boek zou winnen, dan moet ze wel;-) En dat gun ik haar van harte.

Vief
Door

Vief

op 13 Dec 2013

Vivianne dit is wat voor jou! Misschien krijg je dan wat meer energie, voel je je wat fitter, verbetert je weerstand en gaan je nagels ook weer wat sterker worden, O en wie weet heb je dan ook nog minder darm klachten....dit zou ik graag onder je kerstboom leggen....moet je er nog wel even eentje zetten he ;-)

Linda
Door

Linda

op 13 Dec 2013

Ik zou graag dit cadeau willen winnen voor mijn super vriendinnetje en collega Methap. Afgelopen jaar zijn we in juni begonnen met gezonder eten (inspiratie voedselzandloper). Helaas door een zwaar najaar door herkansingen van onze studie en een drukke periode op het werk heeft het duiveltje op onze schouders gewonnen: we kunnen niet meer van de suikers afblijven. Gelukkig hebben we beide 9 januari 2014 onze laatste tentamen en is stress nog van korte duur. Daarom kijken we beide al weer uit naar een gezond en suikervrij 2014! En de kans dat we dit echt kunnen doorzetten is daarom ook extra groot!!!

Mehtap
Door

Mehtap

op 13 Dec 2013

Absoluut! Dit is een leuk cadeau zeg!! Samen gezonder dat is t belangrijkst!!

Gerda
Door

Gerda

op 14 Dec 2013

Ook zeker voor mijn dochter die weer wil gaan zwemmen omdat ze altijd zo moe is..dus ze wil meer energie krijgen en met steun in haar rug met deze cursus zal ze haar leven lang er profijt van hebben. Want ze wil graag gezonder leven en de voordelen weten wat het is zonder suiker te leven.

Christien
Door

Christien

op 14 Dec 2013

Mijn zus. Die heeft al zolang problemen met verkeerd eten en snoepen en de gevolgen daarvan, het zou haar zo helpen. Het gaat weer beter nu, dit boek kan haar helpen om dat vast te houden.

Iris van den Berg
Door

Iris van den Berg

op 15 Dec 2013

Voor mijn lieve moeder, die graag van haar kwaaltjes af wil, maar het moeilijk vind om suikervrij te eten. Zij zou met een cursus enorm geholpen zijn. Afgelopen haar heb ik zelf mogen ontdekken wat een voordelen het met zich mee neemt. Ze wil graag, maar weet niet hoe. Ik gun het haar van harte, want ik weet dat het haar lichaam en geest goed zal doen en ik wil niets liever voor haar dan dat ze lekker in haar vel zit.

Puck
Door

Puck

op 16 Dec 2013

Wat een mooi gebaar. Dit cadeau gun ik iedereen maar in het bijzonder mijn nicht in Spanje. Met drie kinderen, een man die veel werkt en haar inwonende vader die ziek is, heeft ze een heel druk bestaan en weinig tijd om zich hierin te verdiepen terwijl ze dit wel graag zou willen. In Spanje zijn er ook maar weinig boeken hierover te vinden. Ik weet zelf uit ervaring dat ze zich veel beter zal gaan voelen dus ik gun haar dit cadeau heel graag!

Soumaya
Door

Soumaya

op 16 Dec 2013

Samen met een vriendin begin ik het jaar, suikervrij! Daarom zou dit pakket voor ons wenselijk zijn voor meer begeleiding bij het maken van de juiste keuzes. Het doel is om dit uiteraard in praktijk te brengen, dit gaat veel beter met een dergelijke cursus.

Kim
Door

Kim

op 16 Dec 2013

Graag wil ik deze cursus kado doen aan mijn moeder. Een maand suikervrij zou zo goed voor haar zijn en is een mooie nieuwe start voor de rest van haar leven. Meer bewustzijn omtrent suiker is hard nodig!

I.Donker
Door

I.Donker

op 16 Dec 2013

Graag zou ik deze cursus kado willen doen aan een vriendin die zelf de energie niet heeft om alleen een omslag in voedingswijze te maken. Dit kan voor haar een enorme hulp betekenen, een opstapje, om zo begeleid suikervrij te gaan eten. Dit geeft ook meer energie en hopelijk ook verbetering van de vage klachten die ze heeft, darmklachten en fybromyalgie.

Claudia
Door

Claudia

op 16 Dec 2013

Graag zou ik deze cursus cadeau doen aan iemand die ik pas heb leren kennen en die net als ik ms heeft Omdat ik met voeding zo veel bereik en het met haar helemaal niet goed ging, heb ik haar met mijn enthousiasme aangestoken. Ze is het nu ook aan het oppakken en kan dus wel een steuntje in de rug gebruiken. Helemaal omdat ze het financieel heel zwaar heeft en dus niet zelf zo'n cursus aan kan schaffen. Verder gun ik het iedereen om zich zo veel beter te voelen, alleen zouden de anderen in mijn omgeving er toch weinig aan veranderen en zij wilt echt!

joelle
Door

joelle

op 16 Dec 2013

ik ben al een paar jaar aan het zoeken naar goede voeding en wat mijn klachten zoals fybromyalgie, migraine verminderen ik weet dat bepaalde voedingsstoffen zoals E nummers en zoetstoffen maar ook suiker hier invloed op hebben daarom wil ik nu suiker vrij gaan leven. ik denk dat ik daarom dit cadeau graag aan mezelf gun, zodat ik me gezonder voel

Danielle Goedkoop
Door

Danielle Goedkoop

op 16 Dec 2013

Voor mezelf...afgelopen jaren altijd voor anderen gezorgd en mezelf daarbij vergeten met alle gevolgen van dien. Vermoeid, niet lekker in m'n vel, te zwaar en vage klachten. 2014 wordt het mijn IK-jaar, oftewel IK eerst en daarna de rest. Als IK niet okay ben kan ik er ook niet zijn voor anderen...

Sjieuwke
Door

Sjieuwke

op 16 Dec 2013

Ik wil deze cursus graag aan mijn moeder geven. Haar weerstand is niet sterk. Ze is snel ziek. Daarnaast heeft ze vaak hoofdpijn. Ik hoop haar met dit cadeau dat ze gezonder word en de kwalen kwijt raakt.

Eef
Door

Eef

op 16 Dec 2013

Het herondekken van voeding is pittig en ook zeker leuk. Vooral als je het samen kunt doen. Verbeter de wereld en begin dichtbij. Ik zou dit cadeau willen doen aan mijn man!!

Yvonne Hijdra
Door

Yvonne Hijdra

op 16 Dec 2013

Graag zou ik deze cursus voor mijn lieve man willen winnen. Voor hem is koffie of thee zonder iets erbij, of geen toetje na de warme maaltijd ondenkbaar. Deze producten zitten altijd vol met suiker en daar moet hij nu toch echt wel van af met de darmproblemen die hij nu heeft. Hoop dat ik deze cursus alternatieven staan die hij ook lekker zal gaan vinden.

joke
Door

joke

op 16 Dec 2013

Graag zou ik die cursus voor mezelf willen doen, maar dat is niet haalbaar. Daarom bij deze doe ik graag mee met de winkans. Weet en probeer al minder met suiker maar nog niet alles wat voeding betreft, dus dit zou een mooie aanvulling zijn.

Yvonne
Door

Yvonne

op 16 Dec 2013

Ik zou het fijn vinden om te leren om op een creatieve en goede manier om te gaan met eten. Dat is niet altijd gelukt maar elke dag is er een om op nieuw te beginnen. Hoop dat dit mij verder kan helpen. Ik wil graag suikervrij eten.

jelske
Door

jelske

op 16 Dec 2013

Lijkt me een super cadeau voor mezelf! Ik was zelf al begonnen met mijn suiker te schrappen, en heb laatst de 7 dagen suikervrij gevolgd, en het bevalt me super! fit en gezond en geen zin met om te snoepen, heerlijk! Heb helaas geen geld voor hele cursus, maar meer tips zijn natuurlijk altijd super welkom. Ik blijf de site natuurlijk ook gewoon volgen, ik ben helemaal fan! Op naar een suiker vrije kerst.!

Evelien
Door

Evelien

op 16 Dec 2013

Ik zou dit boek graag aan mijn schoonmoeder willen geven. Zij houd nog vast aan wat vroeger geleerd is.. vet is slecht. O nee chollestrol. Leve het voedingscentrum. Ik gun haar een langer leven als haar ouders hebben gehad. Ook voor mijn zoontje die helemaal gek op zijn oma is. Groetjes evelien

Lieke.
Door

Lieke.

op 16 Dec 2013

Dit mooie en goede cadeau zou ik heel erg graag aan mijn moeder willen geven, gewoon omdat zij altijd en voor iedereen klaar staat, of ze het nu druk heeft of niet. Ze heeft vaak last van suikerschommelingen en voelt zich daardoor erg duizelig, waarna ze grijpt naar de suikerproducten. En als ze 's avonds laat thuis komt van zie ik ook aan haar dat ze echt bekaf is. Ik weet zeker dat dit komt door haar manier van eten. Daarom hoop ik zo dat ik haar met dit cadeau een dienst kan bewijzen, want ze verdient het dik. Ik kan haar niet genoeg bedanken voor alles wat ze voor ons gezin (6 pers.) over heeft ondanks een fulltime baan en daarnaast het huishouden.

Encarnita Rodriguez
Door

Encarnita Rodriguez

op 16 Dec 2013

Voor mijn 3 kindjes die zo dol zijn op suiker/ zoete producten en we kunnen wel een steuntje gebruiken om dit te transformeren! :-) Papa en mama ook natuurlijk!

Karin Haverbus
Door

Karin Haverbus

op 17 Dec 2013

Floor mijn dochter van 12 is een ontzettende snoeper en dol op alles van en met suiker. Helaas wil ze van mij nog niet aannemen dat suiker vergif voor je lijf is en dat haar hoofdpijn, humeurigheid en het moeilijk concentreren op school direct hierdoor beïnvloed wordt. Floor is een echte keukenprinses en het lijkt me dan ook een prachtig kado voor haar om zo een nieuwe start te kunnen maken in het nieuwe jaar !

michelle aalbregt
Door

michelle aalbregt

op 17 Dec 2013

Ik zou dit graag cadeau doen aan mijn moeder die wel door heeft dat ze op suiker reageert door migraine, maar nog niet precies de vinger er op heeft kunnen leggen. Wellicht dat ze van deze cursus veel opsteekt en meer inzicht krijgt en ook wat enthausiaster wordt in haar pogingen suiker vrij te leven, in plaats van het vooral als iets saai's te zien.

Gea
Door

Gea

op 18 Dec 2013

Al jaren kamp ik met overgewicht en diverse vage klachten. Afvallen lukt niet. Ik ben heel erg benieuwd of mijn algehele conditie beter zal worden wanneer ik geen suiker meer zou eten.

Isabella
Door

Isabella

op 18 Dec 2013

Ik zag het artikel en de cadeautjes en dacht meteen, dit is iets voor mijn goede vriendin. Ze heeft dit jaar best wel veel meegemaakt. Relatie ging stuk, familieband werd steeds minder, opa overleden, heel erg ziek geworden (longontsteking), astma, huisstofmijt allergie, hartkloppingen, last van haar darmen, hoofdpijnen, vermoeidheid. Daarbovenop ook veel stress. Ik zag haar 3 weken geleden voor het laatst en ze zag er niet uit. Ze straalde geen energie meer uit, geen pit meer. Wat ik aan de ene kan ook wel kan begrijpen. Ik had haar geadviseerd om op haar voeding te letten, maar door stress en vermoeidheid lukt het haar maar niet. Tevens vertelde ze mij dat ze erg zit met haar gewicht en zich er niet lekker bij voelt. Maar t lukt haar niet om af te vallen. Ik denk dat deze cursus haar een heel eind op weg helpt om gezonder en vooral positiever te worden. Ik doe daarom graag deze cursus aan haar cadeau.

Rita
Door

Rita

op 19 Dec 2013

Dit cadeau gun ik mezelf! Mijn dochter weet al heel veel over suikers e.d. maar ik zou het fijn vinden om zelf alles uit te pluizen en daar kan deze cursus mij goed bij helpen! Ik ga 2 januari de gratis cursus volgen van Voedzo. Een verlengstuk hierop zou ik zeker kunnen gebruiken!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading