datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Cadeau 7: Verwen je kids met natuurlijke Body Wash van Apivita
13 december 2013 
2 min. leestijd

Cadeau 7: Verwen je kids met natuurlijke Body Wash van Apivita

Enkele weken geleden was ik bij Bee Beauty in Amsterdam waar ik me heerlijk heb laten verwennen in de Spa en goed heb geshopt in de winkel, waar alles puur natuur is. Niet alleen de producten voor volwassen, maar ook voor kinderen!

Zo kwam ik er ‘Kids Body Wash’ van het Griekse merk Apivita tegen. Vanwege de leuke verpakking heb ik deze meteen mee naar huis genomen. En dat bleek een goede keuze, mijn zoontjes zijn er dol op! Ken jij ook iemand die zijn of haar kinderen het liefste verwent met natuurlijke producten? Doe dan mee aan de Miss Natural Kerst Cadeau Week en wie weet kun jij voor hen dit cadeau winnen!

Puur Natuur voor kinderen

Veel ‘Miss Naturals’ zijn in een later stadium in hun leven in aanraking gekomen met een natuurlijke levensstijl. En bijna net zo veel van deze mensen zouden willen dat ze alles wat ze nu weten, eerder wisten. Daarom proberen we onze kinderen van het begin af aan te laten wennen aan natuurlijke voeding en gebruiken we voor hen zoveel mogelijk producten zonder chemische ingrediënten. Niet altijd even makkelijk, maar we doen ons best!

Apivita voor baby’s en kinderen

Gelukkig komen er steeds meer producten op de markt die ons hier een handje bij helpen. De ‘ECO-BIO BABY & KIDS‘ lijn van Apivita bijvoorbeeld. Dit mooi vormgegeven en heerlijk geurende merk bevat producten waar jij en je kindje blij van worden! Het merk gaat uit van het respect voor natuurlijk en omgeving, maar ook voor de gevoelige huid van baby’s en kinderen.

Over Bee Beauty

Bee Beauty verkoopt enkel en alleen pure, natuurlijke, betrouwbaren en effectieve cosmeticaproducten zonder twijfelachtige chemische ingrediënten. Van de bodylotion tot aan de aromatherapie kaarsen: alles is 96 tot 100 % natuurlijk!

In de winkel in Amsterdam zijn tevens drie mooie behandelruimtes aanwezig, waar je je van top tot teen kunt laten verzorgen. Ook hierbij wordt natuurlijk alleen maar gebruik gemaakt van de beste natuurlijke producten. En met uitzicht op de tuin is je behandeling extra ontspannen!

Win Kids Body Wash van Apivita!

Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week mogen we van Bee Beauty maar liefst 5 x een Apivita Kids Body Wash with Apricot & Honey t.w.v. €15 cadeau geven.

Ken jij iemand die zijn of haar kinderen het liefst verwent met natuurlijke producten? Laat onderaan dit artikel weten aan wie jij deze Kids Body Wash cadeau wilt doen en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Vief
Door

Vief

op 13 Dec 2013

Mooi! met een kinderhuidje kun je niet zorgzaam genoeg omgaan. zo denkt mijn lieve nichtje met haar (net) 4 kinderen er ook over en ik weet zeker dat die heir heel erg van kunnen genieten

Miranda
Door

Miranda

op 13 Dec 2013

Wat een te gekke verpakking.Mijn schoonzus is dol op natuurlijke produkten voor haar en haar lieve zoon.Hier zou ze dolblij mee zijn.En jong geleerd is mooi meegenomen voor de toekomst:-)

Katrien
Door

Katrien

op 13 Dec 2013

Wat een mooi product (zowel verpakking als inhoud)! Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn liefste vriendinnetje die in 1 jaar tijd 3 keer mama is geworden (ja dat kan!! Eerst 1, een jaar later nog een tweeling). En voor deze 'Mama Natural' lijkt me dit een heel mooi kadootje.

Florence
Door

Florence

op 13 Dec 2013

Mijn tante heeft twee kleine kinderen. Ze heeft er haar handen vol aan. Ik vind dat zij wel een kado kan gebruiken!

Vanessa
Door

Vanessa

op 13 Dec 2013

Ik zou mijn vriendinnen met kinderen ook graag kennis willen laten maken met de "natuurlijke levensstijl". Dit cadeau zou hier zeer geschikt voor zijn!

Olivi
Door

Olivi

op 13 Dec 2013

Ook weer voor mijn vriendin. Zij kan het dan schenken aan haar schattige neefjes en nichtjes. Ook al gebruiken zij al wel Weleda, dus ze zijn goed bezig, maar verandering van spijs doet leven!

marjon
Door

marjon

op 15 Dec 2013

Voor mijn lieve neefje Joris! Al hebben wij en mijn zus niet mee gedaan aan de detox je badkamer weken...(Vond het zonde om alles weg te gooien) maar de bewust wording sijpelt wel al in. Weleda producten komen er nu bij mij in als een product op is, vooral omdat het zo goed beschikbaar is, natuurlijl gemaakt en nog fijne producten zijn ook. Mijn zus moet nog wakker geschud worden en dit zou zeker helpen!

Soumaya
Door

Soumaya

op 16 Dec 2013

Voor mijn nichtje, zou ik deze willen! :-) Begin van het jaar ook nog eens jarig, dus dan is het niet eens ''een kerstcadeau''.

Lilja
Door

Lilja

op 16 Dec 2013

Aan mijn vriendin die nu 5 maanden zwanger is van haar eerste kind. Zij is steeds meer bezig met natuurlijke, biologische voeding, maar nog niet zo met natuurlijke verzorgingsmiddelen. Dit terwijl ze wel een gevoelige huid heeft en zich ook zorgen maakt om het milieu en haar gezondheid. Haar kindje krijgt wellicht straks ook een gevoelige huid en ze zal natuurlijk het beste willen voor haar kindje, dus ik denk dat mijn vriendin er erg blij mee zal zijn. Zo raakt ze gelijk meer bekend met natuurlijke, gifvrije verzorgingsproducten en ik hoop dan ook dat dit cadeau een stimulans is voor haar om deze producten te blijven gebruiken; goed voor haar, haar kindje en het milieu. :-)

Marjorie
Door

Marjorie

op 16 Dec 2013

Dit zou een mooi cadeau zijn voor mijn kleine nichtje en neefje. Past mooi bij hun gedeeltelijk vega en groene opvoeding.

Mari
Door

Mari

op 16 Dec 2013

Voor mijn kleine lieve nichtje van 10 maanden. Dit zou een heerlijk natuurlijk product zijn voor de kleine meid

Encarnita Rodriguez
Door

Encarnita Rodriguez

op 16 Dec 2013

Voor mijn lieve nichtje van bijna 5 jaar die volgens haar juffen niet op haar school past en niet altijd begrepen wordt. Terwijl ze zo veel te vertellen heeft!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading