Gratis magazine voor jou!
Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips voor jouw natuurlijke levensstijl en groei!
Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

Cadeau 7: Verwen je kids met natuurlijke Body Wash van Apivita

article content

Cadeau 7: Verwen je kids met natuurlijke Body Wash van Apivita

Enkele weken geleden was ik bij Bee Beauty in Amsterdam waar ik me heerlijk heb laten verwennen in de Spa en goed heb geshopt in de winkel, waar alles puur natuur is. Niet alleen de producten voor volwassen, maar ook voor kinderen!

Zo kwam ik er ‘Kids Body Wash’ van het Griekse merk Apivita tegen. Vanwege de leuke verpakking heb ik deze meteen mee naar huis genomen. En dat bleek een goede keuze, mijn zoontjes zijn er dol op! Ken jij ook iemand die zijn of haar kinderen het liefste verwent met natuurlijke producten? Doe dan mee aan de Miss Natural Kerst Cadeau Week en wie weet kun jij voor hen dit cadeau winnen!

Puur Natuur voor kinderen

Veel ‘Miss Naturals’ zijn in een later stadium in hun leven in aanraking gekomen met een natuurlijke levensstijl. En bijna net zo veel van deze mensen zouden willen dat ze alles wat ze nu weten, eerder wisten. Daarom proberen we onze kinderen van het begin af aan te laten wennen aan natuurlijke voeding en gebruiken we voor hen zoveel mogelijk producten zonder chemische ingrediënten. Niet altijd even makkelijk, maar we doen ons best!

Apivita voor baby’s en kinderen

Gelukkig komen er steeds meer producten op de markt die ons hier een handje bij helpen. De ‘ECO-BIO BABY & KIDS‘ lijn van Apivita bijvoorbeeld. Dit mooi vormgegeven en heerlijk geurende merk bevat producten waar jij en je kindje blij van worden! Het merk gaat uit van het respect voor natuurlijk en omgeving, maar ook voor de gevoelige huid van baby’s en kinderen.

Over Bee Beauty

Bee Beauty verkoopt enkel en alleen pure, natuurlijke, betrouwbaren en effectieve cosmeticaproducten zonder twijfelachtige chemische ingrediënten. Van de bodylotion tot aan de aromatherapie kaarsen: alles is 96 tot 100 % natuurlijk!

In de winkel in Amsterdam zijn tevens drie mooie behandelruimtes aanwezig, waar je je van top tot teen kunt laten verzorgen. Ook hierbij wordt natuurlijk alleen maar gebruik gemaakt van de beste natuurlijke producten. En met uitzicht op de tuin is je behandeling extra ontspannen!

Win Kids Body Wash van Apivita!

Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week mogen we van Bee Beauty maar liefst 5 x een Apivita Kids Body Wash with Apricot & Honey t.w.v. €15 cadeau geven.

Ken jij iemand die zijn of haar kinderen het liefst verwent met natuurlijke producten? Laat onderaan dit artikel weten aan wie jij deze Kids Body Wash cadeau wilt doen en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Deel jouw mening

Comment Section

12 reacties op “Cadeau 7: Verwen je kids met natuurlijke Body Wash van Apivita


Door Encarnita Rodriguez op 16 december 2013

Voor mijn lieve nichtje van bijna 5 jaar die volgens haar juffen niet op haar school past en niet altijd begrepen wordt. Terwijl ze zo veel te vertellen heeft!


Door Mari op 16 december 2013

Voor mijn kleine lieve nichtje van 10 maanden.
Dit zou een heerlijk natuurlijk product zijn voor de kleine meid


Door Marjorie op 16 december 2013

Dit zou een mooi cadeau zijn voor mijn kleine nichtje en neefje. Past mooi bij hun gedeeltelijk vega en groene opvoeding.


Door Lilja op 16 december 2013

Aan mijn vriendin die nu 5 maanden zwanger is van haar eerste kind. Zij is steeds meer bezig met natuurlijke, biologische voeding, maar nog niet zo met natuurlijke verzorgingsmiddelen. Dit terwijl ze wel een gevoelige huid heeft en zich ook zorgen maakt om het milieu en haar gezondheid. Haar kindje krijgt wellicht straks ook een gevoelige huid en ze zal natuurlijk het beste willen voor haar kindje, dus ik denk dat mijn vriendin er erg blij mee zal zijn. Zo raakt ze gelijk meer bekend met natuurlijke, gifvrije verzorgingsproducten en ik hoop dan ook dat dit cadeau een stimulans is voor haar om deze producten te blijven gebruiken; goed voor haar, haar kindje en het milieu. 🙂


Door Soumaya op 16 december 2013

Voor mijn nichtje, zou ik deze willen! 🙂 Begin van het jaar ook nog eens jarig, dus dan is het niet eens ”een kerstcadeau”.


Door marjon op 15 december 2013

Voor mijn lieve neefje Joris! Al hebben wij en mijn zus niet mee gedaan aan de detox je badkamer weken…(Vond het zonde om alles weg te gooien) maar de bewust wording sijpelt wel al in. Weleda producten komen er nu bij mij in als een product op is, vooral omdat het zo goed beschikbaar is, natuurlijl gemaakt en nog fijne producten zijn ook. Mijn zus moet nog wakker geschud worden en dit zou zeker helpen!


Door Olivi op 13 december 2013

Ook weer voor mijn vriendin. Zij kan het dan schenken aan haar schattige neefjes en nichtjes. Ook al gebruiken zij al wel Weleda, dus ze zijn goed bezig, maar verandering van spijs doet leven!


Door Vanessa op 13 december 2013

Ik zou mijn vriendinnen met kinderen ook graag kennis willen laten maken met de “natuurlijke levensstijl”. Dit cadeau zou hier zeer geschikt voor zijn!


Door Florence op 13 december 2013

Mijn tante heeft twee kleine kinderen. Ze heeft er haar handen vol aan. Ik vind dat zij wel een kado kan gebruiken!


Door Katrien op 13 december 2013

Wat een mooi product (zowel verpakking als inhoud)! Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn liefste vriendinnetje die in 1 jaar tijd 3 keer mama is geworden (ja dat kan!! Eerst 1, een jaar later nog een tweeling). En voor deze ‘Mama Natural’ lijkt me dit een heel mooi kadootje.


Door Miranda op 13 december 2013

Wat een te gekke verpakking.Mijn schoonzus is dol op natuurlijke produkten voor haar en haar lieve zoon.Hier zou ze dolblij mee zijn.En jong geleerd is mooi meegenomen voor de toekomst:-)


Door Vief op 13 december 2013

Mooi! met een kinderhuidje kun je niet zorgzaam genoeg omgaan. zo denkt mijn lieve nichtje met haar (net) 4 kinderen er ook over en ik weet zeker dat die heir heel erg van kunnen genieten

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

GRATIS MAGAZINE t.w.v. €4,95
Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.
Je blijft op de hoogte en kunt je elk moment weer afmelden!